Diyene bak hele adamlar 3 gün geçmeden topuk kıçta kaçıyorlar beSen hele bi' bul önce biz ölmedenSonra okulu hallederiz
Her olayın içinden torpil çıkmasından nefret ettim şu ülkede..Bi bitmedi torpil zihniyetiKızlar o değil de arkadaşlarım suan bakanlığın programıyla ülke turuna başladılar. Şimdi liderlik eğitimi alıyorlar sonra yaz boyu şehir şehir gezip kaldıkları gün kadar para alacaklar.
Ve tabii ki herkese açık görünen programa torpille alım yapıyorlar. KISKANIYORUM.
OlmazBenimki daha güzel belki? O zaman laf söyleme hakkım olar mı?
Henüz kimsenin manitasi yok.Kim evli kim bekar kimin manitası var diye çetele tutucam başım döndü
Oo çok bi fanatik gördüm seni. Olmaz böyle, iyi olan kazansın demen lazımdi.
Aah ah sevgili tantanis, bilmediğin çok şey varDiyene bak hele adamlar 3 gün geçmeden topuk kıçta kaçıyorlar be
Annat da bilelim?Aah ah sevgili tantanis, bilmediğin çok şey var
Hangisi oKime ne demişim yine
O olgun ya ondanOo çok bi fanatik gördüm seni. Olmaz böyle, iyi olan kazansın demen lazımdi.
Ayyyy çok merak ettimdi şinci amaBaşlığa bakındım ama bulamadım bi türlü, bi gelse aklıma. Efsane atardı ah be, işin yoksa hatırlayana kadar düşün şimdi ben takılırım da.
Hayır konuyu da hatırlayamıyorum ama senin yorumu okudukca 1-0 2-0 bir gol daha sayın seyirciler diye coşmuştum nasıl kızdıysam artık
Ya ben terk ediyorum topiği. Size bensiz mutluluklar.O olgun ya ondan
Acı haber bu kadar ani verilmez ki.Henüz kimsenin manitasi yok.
Annatmam kızım, özel hayatın gizliliği diye bir şey varAnnat da bilelim?
Efenim ben sık sık birileriyle tanışıyorum ama henüz manita olarak koluma takamadım. Yine de Allah bereket versin diyelimAcı haber bu kadar ani verilmez ki.
Kısmet diyeydin, aday adayları var diyeydin, ne bileyim tanıma yolundalar falan diyeydin.
O zaman söylediklerimi kabul etmen gerek.Annatmam kızım, özel hayatın gizliliği diye bir şey var
Bu şat kişisi bişeyler yapmaya çalışıyor ama fecii başarısız.Acı haber bu kadar ani verilmez ki.
Kısmet diyeydin, aday adayları var diyeydin, ne bileyim tanıma yolundalar falan diyeydin.
Bence çocukluk aşkıyla devamEfenim ben sık sık birileriyle tanışıyorum ama henüz manita olarak koluma takamadım. Yine de Allah bereket versin diyelimAday adayları var hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?