- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Ahahaha
O zaman söylediklerimi kabul etmen gerek.
Bu şat kişisi bişeyler yapmaya çalışıyor ama fecii başarısız.
Oha bu ilahi bir mesaj mı acabaBence çocukluk aşkıyla devam
Ben birincil kaynaktan almadığım cevaba cevap demem.marilyn monroe , in vino veritas lütfen arkadaşa gerekli cevabı verir misiniz?
Oha bu ilahi bir mesaj mı acaba
marilyn monroe , in vino veritas lütfen arkadaşa gerekli cevabı verir misiniz?
Ay kendin ver cevabını heeeeç uğraşamammarilyn monroe , in vino veritas lütfen arkadaşa gerekli cevabı verir misiniz?
Uf ne okulmuş arkadaş brn bırakıyorum biri gelsin kaldığım yerden devam etsin.Shot en azından deniyor tanti kişisi. Sen yerinde say.
Hem o okulunu bitirdi, işini gücünü halletti sıra ona bir bey bulmaya geldi. Sen daha portakalda vitaminsin.
N*h alırsın o birinci kaynaktan cevapBen birincil kaynaktan almadığım cevaba cevap demem.
Ne merak etcem be kendi kendine hayal kur sen.N*h alırsın o birinci kaynaktan cevapMerak et dur hıh
Ne merak etcem be kendi kendine hayal kur sen.
Uf bi git ya ne ciğeri baş belası hepsi.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
Uf ne okulmuş arkadaş brn bırakıyorum biri gelsin kaldığım yerden devam etsin.
Şimdi koca adayı verin bana?
AhahahaTotom güzeldir Kim Kardishan gibi sonradan olma da değil hem
Efenim ben sık sık birileriyle tanışıyorum ama henüz manita olarak koluma takamadım. Yine de Allah bereket versin diyelimAday adayları var hamdolsun.
Google da tek kart tarot yaz, orada soru sor kart çek, evet veya hayır diye cevap veriyorNe merak etcem be kendi kendine hayal kur sen.
Yok be ne ilahisi Mar'ın duvarında görmüştümmarilyn monroe , in vino veritas lütfen arkadaşa gerekli cevabı verir misiniz?
Tamam yakışıksiz ama paralı olsun koca parası yiycem.Kızım izmirli yakışıklı istiyorsun. Onlarda okulu mokulu olmayan boş gezenin kalfasına bakmıyorlar ne yapayım... En azından benim çevremdekiler böyle. Bitecek o okul...
Tamam yakışıksiz ama paralı olsun koca parası yiycem.
Aman beaahh, çirkinle sabah olmaz,Tamam yakışıksiz ama paralı olsun koca parası yiycem.
Şat evde kalacak dimi dedim evet dedi.Google da tek kart tarot yaz, orada soru sor kart çek, evet veya hayır diye cevap veriyor
Ciddi bi sağlık sorunu var mi? Gidiciyse olur.Valla bol paralı 50 yaşında bir abi var ister misin? Karısından boşandı kendini hobiye vurdu. 20'lik çıtırı havada kapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?