Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hem yıkama hem kurutma denemedim deneyene sormak lazım ama annemleri satıcı vargecirmisti onu pek tavsiye etmiyolar.

nameaver biz gećen hafta koltuk kılıflarını koyduk en son onlara bile bi sey olmadı. Modunu dogru ayarladıktan sonra hemen her seyi sokuyo annem benim bildigim.

Dediğim gibi alcaktım vazgeçirdiler
Bizde klimalardan dolayı faturalar epey yüklü geldiğinden
Birde herşey konulamıyomuş galiba ?

Bizimki çok hassas ipekler falan hariç her şeyi koyuyor.
Çok hoşuma gitti yaw, önceden ne gerek var derdim. Üç günde her dakka çamaşır yıkayıp kurutup kaldırdığını görünce bildiğin kıskanç kadın moduna girip ben de istiyoooom didim.
Klima yok bizde, kullanmıyoruz öyle şeyler

Hee iyimiş al o vakit maksat seninde olsun

Dediğim gibi alcaktım vazgeçirdiler
Bizde klimalardan dolayı faturalar epey yüklü geldiğinden
Birde herşey konulamıyomuş galiba ?
Klimalar derken? Evinizde kaç klima var? Kendimi yine çok fakir hissettim.

Yok diyorum ya bikaç kişiden duymadan alamam ben.
Bir şeyi aklıma koymamla almam arasında geçen süre en az altı ay.
Annişime sordum şimdi bi arkadaş soruyo ne diyosun diye, senin arkadaslarının ne işi olur ev işiyle kurutmayla diye dalga geçti önce ama arkadaşın ablası evleniyo ona diye kıvırdım

Simdiki aklım olsa önceden alırdık bence kesin alsınlar diyo

Hadi ya o kadar yani...
Benim kuzen de pek bi mutlu, aşk yaşıyor aletle.
Banyoya koymak gerekmiyor onu dimi? Benim banyoda yer yok.
Bi de sizinki ne marka? Çalışırken saunaya dönüyor mu ortalık?

Hadi ya o kadar yani...
Benim kuzen de pek bi mutlu, aşk yaşıyor aletle.
Banyoya koymak gerekmiyor onu dimi? Benim banyoda yer yok.
Bi de sizinki ne marka? Çalışırken saunaya dönüyor mu ortalık?
Fotografını çektim bizimkinin ama site yüklemiyo yine

Bosch un Avantixx 8 diye bi modeli, gerçi biz bunu alalı bayaa da oldu eski yani yenileri bundan çook daha iyidir ama bu bile süper iş görüyo.

Bizimki çamaşır makinesinin üstüne monteli, çamaşır-ütü odası var annemin kardes kardeş orada duruyolar buzdolabı gibi uzun bi sekilde.

Sauna durumu yok, bizimki dısarı buhar cıkarmıyo hic, sanırım o hava filtrelilerde oluyo. Bizimkinde cıkan tüm buhar o su haznesine doluyo iste

Bizim memleket sıcak oldugu icin pek ihtiyac duymadım. Bir ara niyetlendim abim Arcelik yetkili serviste calisiyo tavsiye etmiyodu. Ya da basindan savdi bilmiyorum

Eheh yoğuşmalılar daha iyi o zaman. Kuzenin banyo saunaya dönüyor ısınınca.

Çamaşır makinasının üstünde dolap var, onu söktürmem lazım işime gelmiyor. Çok şey topluyor banyoda havlular falan. O yüzden ütü odasına koycam onu alırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…