Hem yıkama hem kurutma denemedim deneyene sormak lazım ama annemleri satıcı vargecirmisti onu pek tavsiye etmiyolar.Ben çamaşırı dışarı asmıyorum, evin içinde de kurumuyor meretler. Çok sıkıldım çamaşır askısının sürekli dolu olmasından. Sürekli kullanırım alırsam.
Bi de bunun hem yıkama hem kurutma bir arada olanları var ama pek tercih edilmiyor sanırım.
Dediğim gibi alcaktım vazgeçirdiler
Bizde klimalardan dolayı faturalar epey yüklü geldiğinden
Birde herşey konulamıyomuş galiba ?
Ben fakirim, o yüzden pas geçiyorum.
Hee iyimiş al o vakit maksat seninde olsunBizimki çok hassas ipekler falan hariç her şeyi koyuyor.
Çok hoşuma gitti yaw, önceden ne gerek var derdim. Üç günde her dakka çamaşır yıkayıp kurutup kaldırdığını görünce bildiğin kıskanç kadın moduna girip ben de istiyoooom didim.
Klima yok bizde, kullanmıyoruz öyle şeyler
Klimalar derken? Evinizde kaç klima var? Kendimi yine çok fakir hissettim.Dediğim gibi alcaktım vazgeçirdiler
Bizde klimalardan dolayı faturalar epey yüklü geldiğinden
Birde herşey konulamıyomuş galiba ?
Hee iyimiş al o vakit maksat seninde olsun
Klimalar derken? Evinizde kaç klima var? Kendimi yine çok fakir hissettim.
3 taneKlimalar derken? Evinizde kaç klima var? Kendimi yine çok fakir hissettim.
Hii ben şehir farkını unutmuşum.Antalyada onlar bebişim, orda klimasız yaşanmaz ki. Her odada vardır.
3 kişi değil misiniz zaten? Hepinizin kliması ayrı mi maşallah3 tane
3 kişi değil misiniz zaten? Hepinizin kliması ayrı mi maşallah
Annişime sordum şimdi bi arkadaş soruyo ne diyosun diye, senin arkadaslarının ne işi olur ev işiyle kurutmayla diye dalga geçti önce ama arkadaşın ablası evleniyo ona diye kıvırdımYok diyorum ya bikaç kişiden duymadan alamam ben.
Bir şeyi aklıma koymamla almam arasında geçen süre en az altı ay.
Yok yav kullanım alanlarında var
Kızın odasında yok mesela orası yazın serin oluyor
Alt komşunun banyosunda bile var
Annişime sordum şimdi bi arkadaş soruyo ne diyosun diye, senin arkadaslarının ne işi olur ev işiyle kurutmayla diye dalga geçti önce ama arkadaşın ablası evleniyo ona diye kıvırdım
Simdiki aklım olsa önceden alırdık bence kesin alsınlar diyo
Fotografını çektim bizimkinin ama site yüklemiyo yineHadi ya o kadar yani...
Benim kuzen de pek bi mutlu, aşk yaşıyor aletle.
Banyoya koymak gerekmiyor onu dimi? Benim banyoda yer yok.
Bi de sizinki ne marka? Çalışırken saunaya dönüyor mu ortalık?
Fotografını çektim bizimkinin ama site yüklemiyo yine
Bosch un Avantixx 8 diye bi modeli, gerçi biz bunu alalı bayaa da oldu eski yani yenileri bundan çook daha iyidir ama bu bile süper iş görüyo.
Bizimki çamaşır makinesinin üstüne monteli, çamaşır-ütü odası var annemin kardes kardeş orada duruyolar buzdolabı gibi uzun bi sekilde.
Sauna durumu yok, bizimki dısarı buhar cıkarmıyo hic, sanırım o hava filtrelilerde oluyo. Bizimkinde cıkan tüm buhar o su haznesine doluyo iste
Bizim memleket sıcak oldugu icin pek ihtiyac duymadım. Bir ara niyetlendim abim Arcelik yetkili serviste calisiyo tavsiye etmiyodu. Ya da basindan savdi bilmiyorum
Ben şu anda nikah dairesine dogru yola çıktımKim evleniyor? Benden bi Diyarbakır hasiri
Eki Görüntüle 1836263
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?