Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Off senden çok annene üzüldüm be. Kim bilir ne korktu kadın.
Hiçbir kesiğimde veya yarılmada ve derimin yüzülmesinde doktora gitmedim, kendi ilkyardımımı kendim yapıyorum
Annem alıştı artık kadın tabii Bir de ben pek gitmem doktora, burnum çatladığında 3 gün sonra gittim morluklar ve şişlikler geçmeyince.

Niye ben peki? Leydikuşunun öyle yetenekleri yok mu da olmuyor?
Sen düz duvara bekar olduğundan mütevellit

Ha bak sahilde sevdiğim pitbull da çenemin altını ısırmıştı. Diş deliği vardı çenemin altında

Ha bak sahilde sevdiğim pitbull da çenemin altını ısırmıştı. Diş deliği vardı çenemin altında

Affedersin de

Bi yaralanma daha;
Kuzenle yokuş aşağı bisiklet sürüyorduk, daha sonra tek bisiklet arkasına oturdum. O hızla inerken, fark edemedim ayağımı arka tekere sokmuşum, bisikletten fena düştük. Bileğim kırılmasın diye bisikletin altına doğru devirmiştim kendimi ama ayak girmiş tellerin arasına. Önce idrak edemedimdi. Sonra bir baktım ayağımın şekli değişmiş, ayağa benzemiyo, bi kısmı şiş

Eskilerin et kırığı dediği şey olmuş, kaslar çekiştirilmiş, etler,yırtıklar olmuş ve tek bir noktaya toplanmış, şişlik oymuş.
Diğer tarafta deri-kemik görünüyordu resmen, ayak bi tarafa kaymış.
Tamamen geçti şimdi ama ne uğraşmıştık off...

Benim bi yerime iğne batsa üç gün dertlenirim acıyo bu yeaa diye. Sen iyi dayanmışsın.

Hii tabii eltişini koru sen hep.

Oy oy geçmiş olsun. Senin de az vukuatın yokmuş

Benim bi yerime iğne batsa üç gün dertlenirim acıyo bu yeaa diye. Sen iyi dayanmışsın.

Hii tabii eltişini koru sen hep.
Bi' akşam ayağımın altına cam girdi. Çıkmıyor delireceğim. Cımbızla uğraşıyorum gelmiyor.
Gittim baktım evde lokal anestezik var. İyice sürdüm, yüzeysel uyuşma sağladım. Cama kadar kısacık kesik açtım uyuşuk kısımda, camı çıkardım, rahatladım.
Bu tabii örnek alınmasın

Eltiş birazdan "bi gün bi baktım kalbim durmuş gittim defibrilatörü açtım 300 e şarj ettim bi verdim elektirigi kendime geldim" diyeceksin diye çok korkuyorum

Eltiş birazdan "bi gün bi baktım kalbim durmuş gittim defibrilatörü açtım 300 e şarj ettim bi verdim elektirigi kendime geldim" diyeceksin diye çok korkuyorum

Ya eşimin var öyle saçma bi anısı kuzeniyle beraber.
Bunlar ortaokulda mı ne bi kuduzluk yapmışlar, dayılarının motorunu mu yürütmüşler, sakat işlere girmişler işte.
Sonra eşimin kuzeninin çenesi yarılmış düşmüşler. Annelerine haber vermeyecekler, gizleyecekler ya, adamlar gitmiş evde dikiş iğnesi ve naylon dikiş ipliği ile çeneyi dikmişler ya la

Anlatıyor bi de, ocakta iğneyi sterilize ettim, yok kolonya ile sildik çeneyi-ipliği vs.
Ve çok az izi kalmış
Adam estetik dikiş yapmış ev şartlarında

Oha sok oldum. Ne soğuk kanlilik

Ahahaha amatör doktor

Arkadaş ben sökük dikemiyorum dışarıdan belli olur gömlek kötü görünürse diye korkumdan, millet çene dikiyor annesinin dikiş kutusuyla vay bee

Oha sok oldum. Ne soğuk kanlilik

Şaka gibiler ikisi zaten.
Bi de buz basmışlar uzun bi süre çeneye, biraz hissizleşsin o bölge diye.

Arkadaş ben sökük dikemiyorum dışarıdan belli olur gömlek kötü görünürse diye korkumdan, millet çene dikiyor annesinin dikiş kutusuyla vay bee

Kopan düğmesinden yamasına kadar her dikiş eşimde evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…