Ben bunun cocukluguna inicemİşsizlik zor zanaat.
Tam işsiz. Atom mu parcaliyor acaba kendisi ne yapıyor.İşsizlik zor zanaat.
KıyamamAaaaaaaaaaaaah gönder butonuna basamadan yine kapandı yine kapandı ya
Canım bence boşan bile diyemedim ya la
Hayır bu durumda olan tantan olsa niye olduğuna dair tahminim olurdu da sende niye böyle oluyor acaba ladykuşum?Aaaaaaaaaaaaah gönder butonuna basamadan yine kapandı yine kapandı ya
Canım bence boşan bile diyemedim ya la
Niyeymiş?Hayır bu durumda olan tantan olsa niye olduğuna dair tahminim olurdu da sende niye böyle oluyor acaba ladykuşum?
Ah bilmiyorum ki eltiş, yanında yaza yaza bana da bulaştırdı bu hain tanti herhaldeHayır bu durumda olan tantan olsa niye olduğuna dair tahminim olurdu da sende niye böyle oluyor acaba ladykuşum?
Ne diyorsunuz beAh bilmiyorum ki eltiş, yanında yaza yaza bana da bulaştırdı bu hain tanti herhalde
Oo ben sadece elimdeki izleri saydım.
Bende kırık çıkık yok şükür.
7 harfli bir durum.Niyeymiş?
Dikkat et kuzum kendine, eltişsiz mi bırakacaksın beni, hain tantanın ellerine mi kalıcamOo ben sadece elimdeki izleri saydım.
Kolum kırıldı. Burnum çatladı. Parmağım çatladı. Dişimin ucunu kırdım, dişi kökünden oynattım. Derimi yüzdüm ete kadar
Bunlar da büyük şeyler, ufakları saymıyorum
Yok merak etme bebişim, nikah şahidin olmadan şuradan şuraya gitmem.Dikkat et kuzum kendine, eltişsiz mi bırakacaksın beni, hain tantanın ellerine mi kalıcam
Off senden çok annene üzüldüm be. Kim bilir ne korktu kadın.Oo ben sadece elimdeki izleri saydım.
Kolum kırıldı. Burnum çatladı. Parmağım çatladı. Dişimin ucunu kırdım, dişi kökünden oynattım. Derimi yüzdüm ete kadar
Bunlar da büyük şeyler, ufakları saymıyorum
Niye ben peki? Leydikuşunun öyle yetenekleri yok mu da olmuyor?7 harfli bir durum.
Adı lazım degil son harfi T7 harfli bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?