Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay sayfalarca konuşmalara doyamamışsınız yine :)
nameaver kurutucu hakkında bir bilgim olmamasına karşın ilk etapta "Elektriği çok çekmez mi acaba?" diye soracaktım.
Belli, sana bana kol gibi faturalar O klimalar o klimalar 7-24 klimalar faturalar kabuslar...

He biz burada "adamsın bee, git aldat tabii yapmadığın kabahat, ooh çatır çatır seviş hunharca aldat, aslınım koçum" diye omzuna vuracağız çünkü

Bende de batık olur hep. Hatta yanar, kabuk bağlar sonra döküntü olur bir en son batıklarla işi kapatiriz. O kadar kuaför değiştirdim bir işe yaramadı. Tenim hassas sanırım.
Bacak, kol için falan kuaför değiştiririm ama bikini bölgesi için mümkün değil Başka semte taşındım, hala eski kuaförüme gidiyorum

Olabilir canim :/ batik benim bacagimda oluyor cok uyuz edici.

Benim de bacaklarda olur Denas ya, epilatörden sanırım.
Ama @Sephoraa şu philips lumea konusunda beni epey aydınlattı. Edineceğim bir tane, şu dönemi atlatır atlatmaz.
Sor istersen ona, baktım biraz da, batıklar için tek çözüm lazer epilasyon, onun da en rahatı evde kendi yapabildiğin türü. İşe yarıyormuş, herkes memnun.

Bacak, kol için falan kuaför değiştiririm ama bikini bölgesi için mümkün değil Başka semte taşındım, hala eski kuaförüme gidiyorum
Bildiğin yanıyor shot 3 tane kızda denedim acaba bunlar mi beceremiyor diye yok. Makineyi en düşük ayara getirtiyorum üfleyerek sürüyorlar ama yok yine yanıyor. Şuan gittiğim alıştı artık epey soğutup sürüyor daha az yaniyorum artık. Mecbur değiştirdim yani.

Evet param olunca ilk isim o

Senin tenin bozuk o zaman.

Ben seneler önce evde kendim yaparken, şu ocakta ısıtılan ağdalardan, bacağımı bir yaktım ki sorma. Kaynarmış resmen ağda, sonra o şokla caart diye çekince yanan deri geldi olduğu gibi. Sonra su toplamalar falan derken 2-3 sene yanık izi kaldı bacağımda.

Ay korku filmi gibi kıyamam anneeem

Teni bozuk ne arkadaşım sütü bozuk der gibi

Sen kendine işkence yapmışsın resmen. Hiç mi bakmadan sürdün bacağına. Geçti mi şimdi tamamen?

Teni bozuk ne arkadaşım sütü bozuk der gibi

Sen kendine işkence yapmışsın resmen. Hiç mi bakmadan sürdün bacağına. Geçti mi şimdi tamamen?
Ne bileyim kızım aldım sürdüm işte. Nereden bileyim o kadar sıcak olacağını
Geçti geçti, 2-3 yıl sonra hafifleyerek geçti.
Ellerimde farklı sebeplerle ufak yara izlerim var onlar geçmiyor maalesef. Bir adet nur topu gibi kocaman ısırık izi, bir adet elime saplanan camın bıraktığı iz, bir adet yine minik bir kesik izi. Bu üçü artık beyazlaştı. Şimdi de henüz koyu renk olan ama beyazlaşarak yer edinecek olan bir adet başka kesik izim var

Ayrıca sol elimi çay tepsisi devirmek suretiyle 4-5 bardak kaynar çayla haşlamıştım, birkaç sene kaldı onun izi de, geçti sonra.

Yanık izlerim geçiyor da kesikler geçmiyor.

Uu sen epey vukuatlısın. Küçükken seksek oynayarak evde geziyordum mutfağa o hızla girip annemle çarpıştım. Yemek yapıyormuş bi tencere kaynar su ayağıma döküldü üzerimde de külotlu çorap vardı çıkarınca beraberinde deri de kalkmış. Soyup almışlardı kalan deriyi. Ayagimda bi Türkiye haritası oluştu, bi yerde de × gibi iz çıkmış hazine haritası mi acaba diye düşünmüyor değilim. Bulup zengin olurum belkim.

Küçüklüğümden beri hep yara izi vardır bir yerlerimde. Çocukken bahçede falan oynadığımızdan dizlerimiz yara bere olurdu hep.
Elimdekilerin ikisi küçük, dikkat çekmiyor ama ısırık izi elimin tam üstünde ve 2-3 cm. Ona da alıştım artık görmüyorum bile. Kötü bir iz değil zaten, uzun beyaz bir çizgi işte.

Kimi kızdırdın da öyle hınçla ısırdı?

Benim de göbeğimin sol tarafında var bi ısırık izi. Isırma huyu olan küçük kuzenim yapmıştı 2 3 yaşındayken. Ne acı çekmişiz be

Kimi kızdırdın da öyle hınçla ısırdı?

Benim de göbeğimin sol tarafında var bi ısırık izi. Isırma huyu olan küçük kuzenim yapmıştı 2 3 yaşındayken. Ne acı çekmişiz be
Köpek ısırığı yahu.

Elimi köpeğin ağzından çıkarttığımda elimin üstü ve bileğim mosmordu, bileğimde biraz yara vardı ama elimin üstü kötüydü. Bileğimde hiçbir şey kalmadı, elimin üstündeki yaranın da bir kısmının izi kaldı. Beyaz bir yara izi işte.

Köpeklerle iletişim seviyem ne kadar da belli.

Çok acır o ya korkunç. Geçmiş olsun shot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…