Ay ben onu hem doktorlar hem de grey's anatomy olarak bitirdim aslında.Adam üç sezon Doktorlar izlese evde açık kalp ameliyatı yapar
Adam üç sezon Doktorlar izlese evde açık kalp ameliyatı yapar
Bi gün gelsene hayatım bi şey denicem diye seni söküp takmaya kalkarsa görürsünNette videolarını izleyip araba motoru söküyor. Daha ileri gideceğini zannetmiyorum şimdilik
Bi gün gelsene hayatım bi şey denicem diye seni söküp takmaya kalkarsa görürsün
Enee ne dicenAiy bişi derdim de neyse
Enee ne dicenbenim laf da bi garip oldu ters bi yere mi gitti
Doktorlar'a çok direndim ama bir yaz maruz kalmamla hayatım değişti, kendimi takip ederken buldumAy ben onu hem doktorlar hem de grey's anatomy olarak bitirdim aslında.Yeteneklerimi üstünde deneyecek birini de bulursam bana da bi tıp lisansı verebilirler
Ohaaaa yazıp silmiş bi deNeyse...
Doktorlar'a çok direndim ama bir yaz maruz kalmamla hayatım değişti, kendimi takip ederken buldum
Grey's'i de izliyorum hatta baştan sona oturup izledim 1,5 ayda falanManyak gibi günde 2-3 bölüm
Ne dedi yaa kaçırdım benOhaaaa yazıp silmiş bi dekoşun yetişin bu hatun ne dedi biliyo musunuuuuuz
Hala sürüyor. 12. sezon bitti.Cristina favorimdi orada. Bi süre izlemiştim sonra nedense bıktımdı galiba :/
Kaç sezon sürdü sahi?
Ohaaaa yazıp silmiş bi dekoşun yetişin bu hatun ne dedi biliyo musunuuuuuz
Ay tırstım bi anda kocaman bir gözEki Görüntüle 1836345
Goz kapagimdaki sivilcemsi sey yag bezesi mi?
Kulagına söyliim bariiNasıl istersen...
Eki Görüntüle 1836346
Eki Görüntüle 1836345
Goz kapagimdaki sivilcemsi sey yag bezesi mi?
Kulagına söyliim barii
Borcum olsun aşk olsun, kaçırdıgın ilk gaf benden sana hediyeSivilce olsa çevresi kırmızı olur. Fotoğrafta pek belli değil ama beze sanki.
Söyle aman eksik kalmayın eltiler
Ay sanki bişi dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?