Hee kafa dağıtıyon yaniHayır biraz ders biraz kk yuvarlaniyoruz. Salı günü ceza sınavı var biraz karışık kafa bi milyon oldu.
Yok ya kafam dağılıyor. Burdaki egzantirik mevzular zihnimi acıyorHee kafa dağıtıyon yani
Burda daha da strese girmede
Özgüvenin tavan yapmış olmasınYarın finaller baslıyo ben buradayım, neden
Sanırım eceli gelen Lady vakasıÖzgüvenin tavan yapmış olmasın
Sallıyorum ayol niye sallamayayımHey kadin sen beni neden sallamiyorsun? Birdaha konusmicam seninle çok küstüm.
Sınava son gece mi çalışacaksın gerçekten?Sizi seviyorum, ben yokken çok eglenmeyin, bana da şans dileyin siftahı güzel yapayım ilk sınavım iyi geçsiiin
Hih salliyorsun.Sallıyorum ayol niye sallamayayım
Aaaa ne ayıp.Hih salliyorsun.Eki Görüntüle 1836370
Tamam yazmam bundan sonraAaaa ne ayıp.
HaydaaTamam yazmam bundan sonra
Adamın karnı acıkmış kendi kolunu sosis sanıyor olarak algıladım karikatürü. Benim karnim acikti galiba, kim yemek hazırlar?Hih salliyorsun.Eki Görüntüle 1836370
Pattes kizartiyim mi:))Adamın karnı acıkmış kendi kolunu sosis sanıyor olarak algıladım karikatürü. Benim karnim acikti galiba, kim yemek hazırlar?
Bu saatte midemiz ağrımaz mı? Bence Dondurmalı irmik helvası?Pattes kizartiyim mi:))
Oooo onu cok guzel yaparim bi kasik alirsin icinden dondurma akar :) ama uzun surerBu saatte midemiz ağrımaz mı? Bence Dondurmalı irmik helvası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?