Ama ben onu istiyorum.Oooo onu cok guzel yaparim bi kasik alirsin icinden dondurma akar :) ama uzun surer
Bende cok severim ama iste kavurmasi pismesi uzun surer. Onu ben yaparim yarin sana. Gel pattes kizartalim')Ama ben onu istiyorum.Annem yapar mı acaba ki.
Bi ara evde irmik bitecek korkusuna yedek paket alıyordum yaAşığım kendisine.
Nereye yazdın? Seni uçururlar birazdan o Türk anneleri.Kızlar ecelime susadım sanırım. Türk anneleriyle ilgili bir mesaj yazdım tırsıyorum şimdi
Patates midemizi yakar bu saattee. Olmaz yağsız makarna yiyelim bariBende cok severim ama iste kavurmasi pismesi uzun surer. Onu ben yaparim yarin sana. Gel pattes kizartalim')
Gazan mübarek olsunKızlar ecelime susadım sanırım. Türk anneleriyle ilgili bir mesaj yazdım tırsıyorum şimdi
Hicbisi olmuyor biz hep gece yiyoruzPatates midemizi yakar bu saattee. Olmaz yağsız makarna yiyelim bari
Hicbisi olmuyor biz hep gece yiyoruz
Dugunde misin?Bayilcaaaaaammmm
Reflu falan yok di mi?Yok ya eskiden patso falan yerdik ama yemiyorum artık. Ben yaslanmisim midem ağrıyor hemencik.
Sot sen baya teoriyi kapmissin. Dogurup pratige dokmek kalmis.
Bilmem kontrol etmedim hiç ay hastalık icat etme bana.Reflu falan yok di mi?
Nereye yazdın? Seni uçururlar birazdan o Türk anneleri.
Gazan mübarek olsun
S shot o dediğin Türk anneleri gibi olmazsan otomatik dışlanıyorsun. Kuzenim 2 yaşındaki oğlunu çocuk havuzunda bırakıp yetişkin havuzunda oğlana el salladı diye teyzenin biri tepemize çöktü resmen. Bu zamane anneleri neden böyle çocuğun başında durun diye söylene söylene geçirdi günü. Halbuki çocukların başında bekleyen görevli vardı zaten.
Acelesi yok, hiiiiiç acelesi yokSot sen baya teoriyi kapmissin. Dogurup pratige dokmek kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?