Kontrolsüz güç güç değildir hemşireGeldimkii
Artık daha uslu durucam
Valla gaza gelmedim hemşire, aşırı sakindim aslındaKontrolsüz güç güç değildir hemşire
Gaza gelme bi daha
Yeterince iyi saklanamamışız kızlarBurada değilken yine burayı takip ettim, özet istemeyeceğim
Ben geldim muhabbet durdu
Hı hı tabi biz okumadık sankiValla gaza gelmedim hemşire, aşırı sakindim aslında
Amin hemşireHı hı tabi biz okumadık sanki
Neyse geçmiş olsun Allah bi daha düşürmesin :)
Hehehe, kaçabilirsiniz ama saklanamazsınızYeterince iyi saklanamamışız kızlar
Hoş buldum Denasım, 14 ümBrunella hosgeldiiiin ozlendiiiin
Yalnız bende artık çıkmıyor.Bu gün gündüz burayı dikizlerken 2 kez önümetantanis yorum yapınca, 3. de aldığım fotoğraf, yalnız tesadüfe dikkat
Yani Tanti durex ten ziyade screen foto ibaresi tamamen tesadüfEki Görüntüle 1836437
Muz maskesi, çok manidarYalnız bende artık çıkmıyor. Eki Görüntüle 1836440 Hayır bişey yapsam gam yemiycem pisi pisine adım çıkıyor.
Ama neden böyle kötüye çekiyorsunuz her şeyiMuz maskesi, çok manidar
Bekar kısmını özellikle başa yazmışAma neden böyle kötüye çekiyorsunuz her şeyi
Bekar mini minnoş bi kız çocuğuyum ben utanıyorum.
Tabii akıllım siz evlilerin ayrı bi dünyası var. Ben ne anlarım.Bekar kısmını özellikle başa yazmış
Sen bu bilgi birikimiyle bizi cebinden çıkarırsınTabii akıllım siz evlilerin ayrı bi dünyası var. Ben ne anlarım.
Bak benim alakam yokken hemen beni atıyor ortaya. Niye? Konuyu kendi üstünden atmak için.
Ben dimiştimBak benim alakam yokken hemen beni atıyor ortaya. Niye? Konuyu kendi üstünden atmak için.
Yahu daha geçenlerdeBrunella veya nameaver "Durex reklamı çıktı, tantanis geldi herhalde" dedi, bir dakika sonra senin mesajını gördük. Bu derece Durex reklamı getiren insansın sonra bana laf atıyorsun.
1000 sayfadır "düz duvara bekarım" diye kimdi?
Valla Shotcuğum bu gün ilk 2 kez baktım, 1 er saat arayla tantanis yorumu ve altında ve durex reklamı çıktı, en son 3. açtığımda sayfa atlarken yine tantanis mesajı ve durex ve artık onu fotoğrafladımBak benim alakam yokken hemen beni atıyor ortaya. Niye? Konuyu kendi üstünden atmak için.
Yahu daha geçenlerdeBrunella veya nameaver "Durex reklamı çıktı, tantanis geldi herhalde" dedi, bir dakika sonra senin mesajını gördük. Bu derece Durex reklamı getiren insansın sonra bana laf atıyorsun.
1000 sayfadır "düz duvara bekarım" diye kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?