Sonra görüyorsun bana laf atıyorValla Shotcuğum bu gün ilk 2 kez baktım, 1 er saat arayla tantanis yorumu ve altında ve durex reklamı çıktı, en son 3. açtığımda sayfa atlarken yine tantanis mesajı ve durex ve artık onu fotoğrafladım
Ciddi ciddi kızın niki durexe duyarlı oldu
Yat uyu yahuGünaydın
Sanada günaydınYat uyu yahu
Gunaydin efendimSanada günaydın
Temizlik var bugün kadın gelcek heyecandan uyuyamadım dermişim
Az ütüm vardı onları yaptım cınım
Ortalama 1 haftada gelirGunaydin efendim
Az utu mu maasallah :))
Name ne dicem komple evin halilarini yikamaya versem ortalama kac gunde gelir?
Aaaa hadi ya 4-5 gun diyordum ben.8 gun sonra gidiyorum hemen vereyim bari.Ortalama 1 haftada gelir
Verirken pazarlık yap
Küçük bebeğim var de 10 güne sarkıtmasınlar
Ver verAaaa hadi ya 4-5 gun diyordum ben.8 gun sonra gidiyorum hemen vereyim bari.
Burda da posetli geliyor, daha once vermistim ama hic hatirlamiyorum kac gun oldugunu. Esnek bir zamanda vermistim hic dikkat etmedim .Ver ver
Burda poşetli geliyor yıkanan halılar
Orda nasıl bilmem
Gelince sermiyeceksen poşetlerin ağzını aç öyle bırak
Nere gidiyosun
Hadi bakalım inşallahBurda da posetli geliyor, daha once vermistim ama hic hatirlamiyorum kac gun oldugunu. Esnek bir zamanda vermistim hic dikkat etmedim .
Agzini acsam bile halilar cok buyuk koku yapiyor. Serip gidicem insallah. Kocama temiz birakiyorum. 1 ay gorev icabi cok yogun olacak gece gunduz. Bizde 1 ay annemlerin yanina gidiyoruz. Abimin nisani falan da var. Cok yoruldum gidiyim de azcik guc topliyim. Kizi da oyun evine verecez saatli ben sabahlari uyucam insallaaaaahhhh
Haziranin kacinda?Hadi bakalım inşallah
Bende okulun kapanmasını bekliyorum
Kapanır kapanmaz kaçıcam
Dersler bitti çoktanHaziranin kacinda?
Simdi gitmese devamsizlik yaziyorlarmi yahu? Tölerans yok mu dersler bitmistir zaten.
Nerdeler ? Yigenine neden gidemedin cok mu uzak ? Ucak var ayol :)Dersler bitti çoktan
Mezuniyet var ya kep atacaklar
İyi de anam babam burda değil ki
Yiğenim oldu daha onu görmedim
Gurbetlik zor yav
Burdan 9 saat uçak yokNerdeler ? Yigenine neden gidemedin cok mu uzak ? Ucak var ayol :)
Olsun bakalim sende biraz buyuyunce gidersin nolmusBurdan 9 saat uçak yok
Kızın sınavı olunca bu sene çakılıp kaldım
Bide erken geldi sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?