Bali masajı etkili shotumn Ae
Hahahah name yaaNeyse geldim ben hadi rahatla.
Denas da akşamki pattesi şimdi kizartsın da kahvaltı yapalım bari. Ben duşa giriyorum çıkana kadar hepsi hazır olsun piliz.Çay var
Sen sus.Yok ayol seni de severim ben.
Hahahah name yaaNeyse geldim ben hadi rahatla.
Diyene bak
Sosyeteye bak sen kaşar peynirmişSimit+kaşaaar peyniri var mi teyze
Tabii diyecek başka şeyi olmayınca "sen sus". Yalan mı? Satışın hasını sen yaptın bu başlıktaSen sus.
Sırtına kesede istermisinDenas da akşamki pattesi şimdi kizartsın da kahvaltı yapalım bari. Ben duşa giriyorum çıkana kadar hepsi hazır olsun piliz.
Sen sus.
Beyaz peynir sevmiyorum teyze ya ekici orgu peynir bide kasar peynir seviyorum. Bide salam bide tahin-pekmez bide bal-kaymak. Ouuf aciktimSosyeteye bak sen kaşar peynirmiş
Beyaz peynir neyine yetmiyor
Ayy çok iyi olur aslında. Yapar mısın?Sırtına kesede istermisin
Siz yanlış anlamışsınız öyle kötü şeylerle isim olmaz benim.Tabii diyecek başka şeyi olmayınca "sen sus". Yalan mı? Satışın hasını sen yaptın bu başlıkta
Taş yeBeyaz peynir sevmiyorum teyze ya ekici orgu peynir bide kasar peynir seviyorum. Bide salam bide tahin-pekmez bide bal-kaymak. Ouuf aciktim
Ayy çok iyi olur aslında. Yapar mısın?
Siz yanlış anlamışsınız öyle kötü şeylerle isim olmaz benim.
Sagol beTaş ye
Sagol be
Profile yorum yapan insan kim ben tanimiyorum kirigin mi?
Günaydın
Hepsi kayıtlı bunların....Siz yanlış anlamışsınız öyle kötü şeylerle isim olmaz benim.
Denas yaptı. Biz dedik denas neden böyle yapıyorsun angelayi da çağır diye ama dinlemedi.
Günaydın
Bu güzelliği çok aradın mı
Hmm muhtemelen yadırgamışsındırHalim resimdekinden çok da farksız değil.
Annemlerde kalmıştık, sabahına bi tuhaf uyandım. Yattığım yeri yadırgadım galiba :/
Senin işin gücün yok mu da fi tarihinden kalma günlere gidiyorsun kadınHepsi kayıtlı bunların....
Sabah organize şekilde hareket ettiğin denas'ı öğlen sattığını hepimiz biliyoruz
İnkar edemedin tabii.Senin işin gücün yok mu da fi tarihinden kalma günlere gidiyorsun kadın
La nerden bulup alintiliyorsun bunuHepsi kayıtlı bunların....
Sabah organize şekilde hareket ettiğin denas'ı öğlen sattığını hepimiz biliyoruz
Hmm muhtemelen yadırgamışsındır
Hamileyken zaten yatıp kalkmak zor
Allah yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?