Önce banyoyaya girBiri ne olur birsey desin cok halsizim banyo yapacam kahvalti hazirlayacam markete gidecem ev darma duman. Yapamiyorum kalkamiyorum ordan oraya atiyoruz kendimizi
Bulurum ben. Hepsi kayıtlı bunların, belgeli.La nerden bulup alintiliyorsun bunukac gun oldu
Mama sandalyesini banyoya alcamda kizi koycam da yikancam ay nasil zor geliyor anlatamam. Oturcam aglicam simdi. Niye enerjik bir insan degilim ben?Önce banyoyaya gir
Gerisi gelir zaten
Wayy kardeş valla komsun olsaydım. Bakardim bebene. Banyonu da yapardin markete de giderdin rahat rahat. Bende2 tane. 3 olsa da olur.Mama sandalyesini banyoya alcamda kizi koycam da yikancam ay nasil zor geliyor anlatamam. Oturcam aglicam simdi. Niye enerjik bir insan degilim ben?
Mama sandalyesini banyoya alcamda kizi koycam da yikancam ay nasil zor geliyor anlatamam. Oturcam aglicam simdi. Niye enerjik bir insan degilim ben?
Sonra da vay efendim ben öyle miyim...Şimdi çıktım dustan. Daha Üstümü giyinmeden size bakıyorum ya
Nasıl mıyım?Sonra da vay efendim ben öyle miyim...
Mama sandalyesini banyoya alcamda kizi koycam da yikancam ay nasil zor geliyor anlatamam. Oturcam aglicam simdi. Niye enerjik bir insan degilim ben?
Yok ben cici kızım, yok ben uslu kızım, ben hiç öyle konular konuşur muyum.Nasıl mıyım?
Duş almak da mı kabahat kardes? Kokarca mı olaydım?Yok ben cici kızım, yok ben uslu kızım, ben hiç öyle konular konuşur muyum.
Bırak bırak allasen.
Nasıl çarpıtıyor konuları, nasıl...Duş almak da mı kabahat kardes? Kokarca mı olaydım?
Cici ve uslu bir kızım tabii. Senin gibi değilim.
Şimdi çıktım dustan. Daha Üstümü giyinmeden size bakıyorum ya
E ne var bunda? Henüz giyinmemisim işte. Ben dustan sonra hemen giyinmem zaten. Havluyla yatar biraz keyfini çıkarır öyle giyinirim o ara da size bakmışım ne yani. Peh.Nasıl çarpıtıyor konuları, nasıl...
Sagol balimHadi hadi kalk, bak bu halde ben kaldırdım milleti sabah, hepsi uyuyakalmış.
Dürttüm adamı kaldırdım, garip babacığımla çayı demledik, anam uyur...
Evde eppek bitmiş "Eppek yoksa pasta yiyin" dediler pek kale almadılar beni.
Mal gibi kafam çalışmıyor, bacaklarım ağrıyor, eşim sallanıyor işe gecikecek, annem sonradan uyandı filan.
Hava çarptı herhalde, kemiklerim sızlıyor... Yine de kalktım bak, hadi sen de banyoya.nameaver haklı, duşa gir, gerisi gelir.
Ya kızlar allasen bir şey deyin şu kıza.E ne var bunda? Henüz giyinmemisim işte. Ben dustan sonra hemen giyinmem zaten. Havluyla yatar biraz keyfini çıkarır öyle giyinirim o ara da size bakmışım ne yani. Peh.
Cok yanlizim :/Wayy kardeş valla komsun olsaydım. Bakardim bebene. Banyonu da yapardin markete de giderdin rahat rahat. Bende2 tane. 3 olsa da olur.
Bir şeyYa kızlar allasen bir şey deyin şu kıza.
Ne diyelim canımYa kızlar allasen bir şey deyin şu kıza.
Hii tabi.Ya kızlar allasen bir şey deyin şu kıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?