Ay öyle bisi demedim havlu da gayet giyinik bişi.Ne diyelim canım
duş aldım şuanda çıplağım diyor hatun
He aynen öyle. Sonra burada "ben öyle demedim" diye kıvırmalar.Ne diyelim canım
duş aldım şuanda çıplağım diyor hatun
Ben kıvırmam o senin işin.He aynen öyle. Sonra burada "ben öyle demedim" diye kıvırmalar.
Geçmiş olsun kuzum.Anadolu yakalılar, çok yakın bir arkadaşımın annesi siyami ersekde ameliyatta. Acil sıfır negatif kana ihtiyaç var. Duyursanıza bebişler.
Ne hareketli bir hayatım var yarabbim. Hep ekşın hep ekşın.
Geçmiş olsun kuzum.
Pasaportum geldi. 3 aylık vermişler vizeyi eksik olmasınlar
Geçmiş olsun canımAnadolu yakalılar, çok yakın bir arkadaşımın annesi siyami ersekde ameliyatta. Acil sıfır negatif kana ihtiyaç var. Duyursanıza bebişler.
Gecms olsun bdv konu acarsan acil durumlarda yardimci oluyorlar.Anadolu yakalılar, çok yakın bir arkadaşımın annesi siyami ersekde ameliyatta. Acil sıfır negatif kana ihtiyaç var. Duyursanıza bebişler.
Geçmiş olsun sep. Kan grubum farklı benim.Anadolu yakalılar, çok yakın bir arkadaşımın annesi siyami ersekde ameliyatta. Acil sıfır negatif kana ihtiyaç var. Duyursanıza bebişler.
Yok be o kadar para yokOhhh üç ayda üç ülke gezersin sen.
Yok be o kadar para yok
Ama yazın Rodos yapma niyetim var hazır vize varken.
Yok be o kadar para yok
Ama yazın Rodos yapma niyetim var hazır vize varken.
Az harcıyorum da 10 günlük İtalya yine tutuyor iyi kötü bir şeyler. Ki hostelde kalacağım öyle otel falan da değilAz para harcamalı git.
Pegasusun mayıs dergisinde pek bilinmeyen yunan adaları makalesi vardı. Onlara takıldım ben şimdi. Çok güzel görünüyorlar.
Az harcıyorum da 10 günlük İtalya yine tutuyor iyi kötü bir şeyler. Ki hostelde kalacağım öyle otel falan da değil
Rodos'a zaten Bodrum'dan geçerim kıyıdan kıyıdan
Harçlar kalkmıyor.Beni de al yanına.
Şu pasaport ücretleri ne oldu be? Yenilicem bekliyorum hala 1 haziranda harçlar kalkacak dediler diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?