Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Harçlar kalkmıyor.
AB uyumlu pasaport için yenilenmesi gerekiyor. Yenilenen pasaportlardan harç alınmayacak. Yeni pasaport alacaksan yine harç ödüyorsun.

Piii.. Yeni değil de süresi doldu. Ben de madem kalkıyor şöyle 10 yıllık alayım diyordum. Kalkmıyor mu şimdi bana harç?

Piii.. Yeni değil de süresi doldu. Ben de madem kalkıyor şöyle 10 yıllık alayım diyordum. Kalkmıyor mu şimdi bana harç?
Kalkmıyor. Sen yeni pasaport çıkartacaksın çünkü.
Ben alsam harç ödemeyeceğim çünkü pasaportum geçerli, sadece mevzuat gereği yenilecek. O yüzden 80küsür lira defter parası ödeyeceğim sadece.

Ayrıca seninki de yeni pasaport olacak, artık uzatma yok çünkü.

Amaaaan, bunların yapacakların işin.....

Havadan seksen kağıt alacaklar sizden yani. İşleri güçleri üçkaat.

Amaaaan, bunların yapacakların işin.....

Havadan seksen kağıt alacaklar sizden yani. İşleri güçleri üçkaat.
Neyse ben şu an pozitifim, vizeme odaklanıyorum.
Uçak biletlerini de alayım bari artık. Otelleri de iptalsiz rezervasyon yaptırayım, üç beş kuruş daha ucuza olur

Kuzenim bi adamla evlendi, ben yeni tanıştım daha bu istanbula gittiğimde. Adamın kimsesi yok. Türkiyenin bilimum yerlerinde artı amerikada evi var herifin. En sevdiğim, bi tanecik eniştem ilan ettim kendisini. Bundan sonra totosunun dibinden ayrılmamayı planlıyorum. Ekmek çıkar mı, beni de valizine koyup bi yerlere görürür mü acaba?

Sen valize sığmazsın çekil ben gircem.

O artık üniversite öğrencisi değil. Mezun oldu kendi gitsin.

Başka öğrenciler bul kendine, cok uzaklarda aramana gerek yok.
Daha resmen mezun olmadı, hala üniversite öğrencisi.
Olmadı BDV'ye başlık açarım, biri bulunur elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…