- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Harçlar kalkmıyor.
AB uyumlu pasaport için yenilenmesi gerekiyor. Yenilenen pasaportlardan harç alınmayacak. Yeni pasaport alacaksan yine harç ödüyorsun.
Kalkmıyor. Sen yeni pasaport çıkartacaksın çünkü.Piii.. Yeni değil de süresi doldu. Ben de madem kalkıyor şöyle 10 yıllık alayım diyordum. Kalkmıyor mu şimdi bana harç?
Kalkmıyor. Sen yeni pasaport çıkartacaksın çünkü.
Ben alsam harç ödemeyeceğim çünkü pasaportum geçerli, sadece mevzuat gereği yenilecek. O yüzden 80küsür lira defter parası ödeyeceğim sadece.
Ayrıca seninki de yeni pasaport olacak, artık uzatma yok çünkü.
Neyse ben şu an pozitifim, vizeme odaklanıyorum.Amaaaan, bunların yapacakların işin.....
Havadan seksen kağıt alacaklar sizden yani. İşleri güçleri üçkaat.
Neyse ben şu an pozitifim, vizeme odaklanıyorum.
Uçak biletlerini de alayım bari artık. Otelleri de iptalsiz rezervasyon yaptırayım, üç beş kuruş daha ucuza olur
Bekarlık sultanlıkHayat sana güzel kadın...
Bekarlık sultanlık
Bana zaten ya tur rehberi ya pilot falan lazım
Gezenti.Bekarlık sultanlık
Bana zaten ya tur rehberi ya pilot falan lazım
Tatile de mi gitmeyek?Gezenti.
Giderken yanında tatlı şirin sevimli üniversite öğrencisi olduğu için parasız gezen kızları da götüreceksen neden gitmeyesin git tabii.Tatile de mi gitmeyek?
Hostel neydi? DuymustumAz harcıyorum da 10 günlük İtalya yine tutuyor iyi kötü bir şeyler. Ki hostelde kalacağım öyle otel falan da değil
Rodos'a zaten Bodrum'dan geçerim kıyıdan kıyıdan
Sen valize sığmazsın çekil ben gircem.Kuzenim bi adamla evlendi, ben yeni tanıştım daha bu istanbula gittiğimde. Adamın kimsesi yok. Türkiyenin bilimum yerlerinde artı amerikada evi var herifin. En sevdiğim, bi tanecik eniştem ilan ettim kendisini. Bundan sonra totosunun dibinden ayrılmamayı planlıyorum. Ekmek çıkar mı, beni de valizine koyup bi yerlere görürür mü acaba?
Olabilir.Giderken yanında tatlı şirin sevimli üniversite öğrencisi olduğu için parasız gezen kızları da götüreceksen neden gitmeyesin git tabii.
O bile pahalidirOtelin dandiği
O artık üniversite öğrencisi değil. Mezun oldu kendi gitsin.
Daha resmen mezun olmadı, hala üniversite öğrencisi.O artık üniversite öğrencisi değil. Mezun oldu kendi gitsin.
Başka öğrenciler bul kendine, cok uzaklarda aramana gerek yok.
Sen daha ötedeki markete gidemiyosunBeni gotursene hic yurtdisina gitmedim ufkum genisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?