Enerjisi bol gelmiş bence.Adam hasta.
Enerjisi bol gelmiş bence.
Hea öyle bir hikayesi yok ya
Hea öyle bir hikayesi yok ya
Nick arıyordum, başka yerlerde kullanmadığım bir şey olsun diye düşünürken ileride duran shot bardakları çarptı gözüme. Shot severim zaten, yazması da kolay forum için. Dedim o olsun bari
Ahaha niye öyle yaptınız?Alkolik seniii...
Dün gece votkaya abandım beynim zonkluyor. Ergenler gibi masa altından içtik bi de çok salaktı.
Osmanlıca posta getirip götüren demek anlamıŞş kızlar... nickleriniz nerden geliyor hadi bakalım...
tantanis , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , @pinoli , in vino veritas , @ladyamore , @marilyn monroe, @bilinmeyenfx
Ahaha niye öyle yaptınız?
AhahahaAy düğün pastalı limonatalıydı. Adama dedik biz içkimizi alır geliriz bi sinirlendi. İçirtmem de içirtmem. Düğün içmeden çekilir mi allasen. Zaten baydım bütün gece. Hiç bana göre değil böyle şeyler.
Ahahaha
Ay düğün pastalı limonatalıydı. Adama dedik biz içkimizi alır geliriz bi sinirlendi. İçirtmem de içirtmem. Düğün içmeden çekilir mi allasen. Zaten baydım bütün gece. Hiç bana göre değil böyle şeyler.
Bunlar hep böyle sep.Ay bu da gülüyoooo
Allah gülmelerden ayırmasınAy bu da gülüyoooo
Ondan sonra shotu neden seviyosunuzBunlar hep böyle sep.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar.Ondan sonra shotu neden seviyosunuz
İşte bunlar hep sepBunlar hep böyle sep.
İsmimdenŞş kızlar... nickleriniz nerden geliyor hadi bakalım...
tantanis , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , @pinoli , in vino veritas , @ladyamore , @marilyn monroe, @bilinmeyenfx
Simdi uyandim ne dovuyorsunHee uyuyon
Başka topiklerde gezmenin adı uyumak mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?