Seçtiğin smiley manidar.
Ne kaa konuştunuz bee
Kızım işiniz gücünüz yok mu sizin
Şş kızlar... nickleriniz nerden geliyor hadi bakalım...
tantanis , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , pinoli , in vino veritas , ladyamore , marilyn monroe
HoşgeldinnSelamm
Ben mi uğraşıyorum? Siz hep shotı sevin zaten.
O trip niye?
Hoşbuldum hemşiremHoşgeldinn
Ağlama ağlama senide seviyorumBen mi uğraşıyorum? Siz hep shotı sevin zaten.
Etiketlenmeyince trip atıyım dedimO trip niye?
Yoo etiketlisin.Etiketlenmeyince trip atıyım dedim
Şş kızlar... nickleriniz nerden geliyor hadi bakalım...
tantanis , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , pinoli , in vino veritas , ladyamore , marilyn monroe , Brunella
Ulan yetişemiyorum ne hızlısınız.Geçmiş olsun gidip gülünür mü ne ayıp. Testisin yukarda olması sorun olur mu bilmiyorum ki. Erkek kardeşim doğduğunda biri daha yukardaymış galiba. 2 aylıkken ameliyat oldu ama bir şey demediler çocuk konusunda.
Sen anlatınca aklıma geldi kuzenim is yerinden bir arkadaşı ile aramı yapmaya çalışıyordu. Ayna gibi parlak kafalı bi cocuk. Bi gece aramış kuzenimi (sağlık sektorundeler) dayak yedim orama vurdular şişti diye. Kuzen de erkekleri aramış gidin bakın diye. Neyse almış doktora götürmüş tedavisini yaptırmışlar. Kuzen is yerindeki kızları toplayıp geçmiş olsuna gitmişler erkekler siz niye geldiniz diye kızmış bunlara. Işın aslı sonradan ortaya çıkıyor bizimki capkinlik yaparken sakatlanmış. Pipilettosu kırılmış dayak yedim diye yalan söylemiş. Hem kel hem kırıklı adama gidiyordum az kala.
Hiç bir fikrim yok coniim..Testis kanseri olanin cocugu olur mu? Gelinden saklamislar cocugun gecmiste yasadiklarini. Ablamin gorumcesinin oglu yani.
Mümkünmüş. Ben de o zaman öğrendim.Böyle bi şey mümkün mü?
Benimki çok saçma ya. Bulamadım bir şey tantan yazayım dedim o olmayınca is ekledim oldu. Mantıklı bir nikim olsun istemiştim hep.Şş kızlar... nickleriniz nerden geliyor hadi bakalım...
tantanis , nameaver , Denas14__ , @_angela_ , pinoli , in vino veritas , ladyamore , marilyn monroe , Brunella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?