Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Şş kızlar... nickleriniz nerden geliyor hadi bakalım...
tantanis , @nameaver , @Denas14__ , @_angela_ , pinoli , in vino veritas , @ladyamore , @marilyn monroe, Brunella

Mitolojik bir kitapta geçiyordu. Çok hoşuma gitmişti o zamanlar. O zamanlar dediğim icq zamanı, mail arkadaşlıkları falan vardı peheeey. İlk mailimi sephora diye almıştım. Tabi kozmetik şeysi olan sephora yok o zamanlar buralarda. Kaldı öyle işte. Bu aralar sevmiyom ama.

anaaaa S shot kişisi sorunca baktım.
pinoli diye bir catering firması varmış.
Bir de çam fıstığı gibi bir şey çıktı

Nikimden tiksindirme beni bilinmeyenim
Bence değişik Nikin, tiksinme, sadece algı anlamında dedim Pinoşum
Benimkide aslında ilk 2014 te üye olduğumda saçma salak acayip benle alakasız bişeymiş, niki hatırlayamadım geri buraya dönerken, yeni üyelik aldım, galiba iptal edildi diye, geçen 2. üyelik konusu varken kazne ve diğer iletişim yerlerine sordum, bulup birleştirmiş, sonra geri döndüğümde okuduğum bazı kitaplardan esinlenerk dini kavramlı zannedenler oldu, farsça bir sıfattı, öyle bir nikim vardı, sıkıldım, bir gün bilinmeyen yani Unknown diye bir film izlerken anlam olarak eski nik olduğu için ona çevirdim..
Yani bende fonksiyon denklemiyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…