- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
in vino veritas konuya baktım, normal olduğunu iddia edenler var :/
Kaç yaşındaymış adam? Ona göre de fark eder.
29 yaşındaymış.
Yaw isteğinin olması mesele değil ki, kendini kontrol edememesi mesele.
Evet, bunu da ayırt edemiyorlar.
29-30 yaşında bir adamda böyle bir kontrol sorunu varsa, kendi kendini tatmin edemediği, şartların müsait olamadığı bir an ne yapar acaba? Başka ne olarak patlar bu kontrolsüzlük, bunu sormak lazım.
Cinsel tatminin "Kere"si yoktur kısmına takılmış herkes.
Yoktur zaten. Konuya yazacaktım vazgeçtim. Benim de libidom aşırı yüksek. Hormonlarım çok coşkulu. Günde bilmemkaç kez aklıma düşer sevişmek ama her seferinde kendimi tatmin etmiyorum. Mesele miktarı değil zaten. Adamın kontrol problemi.
Yazdım artık dayanamadım ya :/ Ne kadar basit ele alıyorlar ya...
Güzel yazmışsın. Hatun saçmalıyor. Muhtemelen konuyu kendi libidosuna getirmeyeçalışıyor. Pas alamayınca gol atamadı yazık.
Sen de anlatmışsın güzel güzel de "Anladım ama sen de beni anla"ya bağlamış. Zaten seni anlasa, kendi anlatımından cayacak... Sağlık konusu bi de üstelik, insan çekinmeli net konuşmaktan. :/ İlginç ya.
Cok katildim sana. Bu kadin adetken vs ne oluyor acaba ? Minimum 4-5 gun suren bir durumda adam her gun mas.yapiyor yada o haliyle bisiler yapiyorlar.Sen de anlatmışsın güzel güzel de "Anladım ama sen de beni anla"ya bağlamış. Zaten seni anlasa, kendi anlatımından cayacak... Sağlık konusu bi de üstelik, insan çekinmeli net konuşmaktan. :/ İlginç ya.
Cok katildim sana. Bu kadin adetken vs ne oluyor acaba ? Minimum 4-5 gun suren bir durumda adam her gun mas.yapiyor yada o haliyle bisiler yapiyorlar.
Ki bence bu kesinlikle psikolojik mi fizyolojik mi bilemem hastalik. Bizde de koca var. Usulca bekler musait olmayan zamanlarda. Kendine engel olamamak cok hastalikli geldi
Dur sorayim benAa bak ben bunu düşünmedim. Regl olduğunda napıyorlar acaba? Soralım mı?
Sel goturuyoorr :/
Eki Görüntüle 1836735
Bende severim kiz da uykulara doyamadi hava karanlik ya kalkamiyorBurada kesildi yağmurr... Ne güzel yağıyordu :/
Nevreste biz makarna yarışması istiyoruzMerhaba Hanımlar
Yemek Yarışması''Çorbalar'' kategorisinde oylamamız başladı.
Oyunuzu kullandınız mı?
Oy vermek için linki tıklayın Lütfen!!Şimdiden çok teşekkür ediyorum
in vino veritas sabredemiyormus bak. Hic normal degil bana gore. Hayir ne olursa olsun kadin o halde gorunmek istemez ici almaz.
Ha isve,cilve olur amenna da iliski boyutu tiksindi beni..
in vino veritas sabredemiyormus bak. Hic normal degil bana gore. Hayir ne olursa olsun kadin o halde gorunmek istemez ici almaz.
Ha isve,cilve olur amenna da iliski boyutu tiksindirdi beni..
Burada pek çok kişi konu açıyor ve hoşlanmadıkları bir tespiti duyunca, kabul etmiyorlar. Bunu gördüm ve çok üstelemiyorum bile artık. Hem eksik anlatmış hanım, hem de kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?