La olm konuşturma beni burada şimdi. Kadının veya adamın totosu illa bir yerlere değmek zorunda değil açık açık anlattırmaBenim dokunmayacağım şekilde nasıl oluyor yer çekimine meydan mi okuyor bu insanlar.Adrenalinine başlatmasınlar ya az temiz olsunlar.
Tantan bir denas iki nameciğim. Safım diyenden korkacaksın.
Oooooosende az degilsin guneslenirken denizin aciklarinda sarilan cift gorsem kesin orda mayolar cikmistir diyorum yapmayin anlasiliyor
Ondan sonra denizin üstünde "aaa bak denizanası"var diyelim
Yüzme bilmiyorlar belki alalaaa.
Yahu az oynasirsin falan iste
Olabilir ya çarparsa?La olm konuşturma beni burada şimdi. Kadının veya adamın totosu illa bir yerlere değmek zorunda değil açık açık anlattırma
+21 bile olabilir.Anaa muhabbetlere bak +18 mi görüyorum
Denedin mi olmuyor mu havuzdami oluyorAy oynaşma sayılmıyor ki. Onu donunu çıkarmadan da yapabilirsin.
Bu kadınlarda nasıl bi potansiyel var görüyor musun bilinmeyenim. Hemen bi Sevişken hal ve hareketler.Anaa muhabbetlere bak +18 mi görüyorum
Sagol bacimLa olm konuşturma beni burada şimdi. Kadının veya adamın totosu illa bir yerlere değmek zorunda değil açık açık anlattırma
Hee havuzda oluyormuş dene bi istersenDenedin mi olmuyor mu havuzdami oluyor
Evet hrmsire ya gel gidelim bunlar sapikAnaa muhabbetlere bak +18 mi görüyorum
Saf ayaklarını bırak, bal gibi anladın demek istediğimi hain domdomOlabilir ya çarparsa?
Neden bana laf etmeden duramiyorsun sen? Şimdi naptim?
Görünür beHee havuzda oluyormuş dene bi istersen
Bunlar hep suyun kaldırma kuvvetinden işte
Safım tabi. Pür-i pak bi kiz çocuğuyum ben.Saf ayaklarını bırak, bal gibi anladın demek istediğimi hain domdomÇarpmaz bir yerleri. Hijyenine halel gelmez merak etme
Laf etmedim abi öyle, safım deyip durmuyor musun
Bu google sizi gözetliyor artık eminim
Yine durex var yahu, size hatırlatmada bulunuyor galiba
Ay yine kız çocuğuna bağladı tantanemrahSafım tabi. Pür-i pak bi kiz çocuğuyum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?