Şimdi havuz ortak havuzsa olmaz. Hem çok görünür hem sağlıklı olmaz. Özel havuzsa gideri var bence.
Bu google sizi gözetliyor artık eminim
Yine durex var yahu, size hatırlatmada bulunuyor galiba
He biz erkek çocuğuyuz çünkü.Safım tabi. Pür-i pak bi kiz çocuğuyum ben.
Şimdi havuz ortak havuzsa olmaz. Hem çok görünür hem sağlıklı olmaz. Özel havuzsa gideri var bence.
Denizde de dalgalar falan zor olur. Anca açıktaki dubalardan destek almak lazım ama ya deniz gözlüklü birileri varsa etrafta?
Ben öndeki insan olanı beğendim
Sen kendine çocuk mu diyorsun? Koca kadın olmuşsun.He biz erkek çocuğuyuz çünkü.
Hemşire,
Lensi cikarip girmiyor musun?Ben takarım yüzücü gözlüğü denizde de havuzdada. Bir lenslerim var, kayboluyorlar. İki havuz suyu gözlerimi kıpkırmızı yapıyo.
Ben daliyorum hicbisi olmuyor.hassas degil demekki gozlerim.Dalıp yüzmek için. Klor feci göz yakıyor en güzeli gözlük.
En duşa girince bile dikkat ederim lensten dolayı sanırım hassas.Ben daliyorum hicbisi olmuyor.hassas degil demekki gozlerim.
Bende lens kullaniyorum. Bazen cikariyorum,cikarmadan girince de birsey olmuyor. Ne degisik insanim.En duşa girince bile dikkat ederim lensten dolayı sanırım hassas.
Aman dikkat.
Çıkarmadan giriyorum hep ama yanıyor kişiden kişiye değişiyor demek ki.Bende lens kullaniyorum. Bazen cikariyorum,cikarmadan girince de birsey olmuyor. Ne degisik insanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?