Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yeni aile bakanımız. Kadını harcamışlar resmen.

Eklentiler

• IMG-20160524-WA0005.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 30
Bende gundelik hayatta hic cikarmiyorum cikmayan lens ama haftada 1 cikarip tekrar takin deniyor. Heralde 2-3 aydir hic cikarmadim. Kör olarak uyanir miyim bir gun?
ohaa yapma öyle.
Benimki de çıkarılmayandan ama üç dört günde bir çıkarıyorum. Ona bile son bir iki aydır ikna olabildim, her akşam çıkarıyordum normalde. Hem aylık değil mi onlar 2-3 ay ne?

Bende gundelik hayatta hic cikarmiyorum cikmayan lens ama haftada 1 cikarip tekrar takin deniyor. Heralde 2-3 aydir hic cikarmadim. Kör olarak uyanir miyim bir gun?

Nefes alsın kornea, çıkar dinlendir gözlerini biraz :/

Kozmetik lens değildir herhalde? Onlar daha kalın oluyor.

Özel havuzda da yan taraftandikizleyen olursa ne olacak?

Bundan sonra denizlerin dedektifi sephora olcam şnorkel ve gözlükle.
Şimdi özel havuzda yandan dikizleyen olması artık biraz şans meselesi. Ama havuz etrafında branda vs olursa veya gece yaparsan büyük ölçüde engellersin diye düşünüyorum.

Ben denizde gözümde gözlük diplerde dolaşan insanım, tırsıyorum birininkiyle burun buruna geleceğim diye

Karşıya bakarak yüz.

Ya şu balayı villaları falan var ya, öyle bi yerde olur aslında.

Kıza da yazık bebeğe de.
Madem şüphen var vakitlice gitsene doktora
19 nisanda paylasim yapmisti.yasi kucuk 18 erkek arkadasi kabul etmiyor gibi. Ailesi de bilmiyor zor ikna ettim test yap diye. Yapti negatif dedi. Meger hamileymis. Sacma sapan birsey yapmayada kalkar bu. Cunku kimsesi yok ama bu saatten sonra dusmez o bebek dogar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…