- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Lensi cikarip girmiyor musun?
Bende gundelik hayatta hic cikarmiyorum cikmayan lens ama haftada 1 cikarip tekrar takin deniyor. Heralde 2-3 aydir hic cikarmadim. Kör olarak uyanir miyim bir gun?Yok çıkarmıyorum lenslerimi. Onlar hep benimle.
ohaa yapma öyle.Bende gundelik hayatta hic cikarmiyorum cikmayan lens ama haftada 1 cikarip tekrar takin deniyor. Heralde 2-3 aydir hic cikarmadim. Kör olarak uyanir miyim bir gun?
Bende gundelik hayatta hic cikarmiyorum cikmayan lens ama haftada 1 cikarip tekrar takin deniyor. Heralde 2-3 aydir hic cikarmadim. Kör olarak uyanir miyim bir gun?
Yok. 3 ay bi kutuohaa yapma öyle.
Benimki de çıkarılmayandan ama üç dört günde bir çıkarıyorum. Ona bile son bir iki aydır ikna olabildim, her akşam çıkarıyordum normalde. Hem aylık değil mi onlar 2-3 ay ne?
Degil heralde baya ince. Nefes alan lens..Nefes alsın kornea, çıkar dinlendir gözlerini biraz :/
Kozmetik lens değildir herhalde? Onlar daha kalın oluyor.
Degil heralde baya ince. Nefes alan lens..
Evet air optix. Tamam cikarticamAir optix mi kullanıyordun sen de?
Çıkar yavrum çıkar arada bir. Dinlensin gözlerin.
Evet air optix. Tamam cikarticam
Bende oyle.Aferin benim akıllı kızımaaa...
Ben dün gece çıkardım hala takmadım. Beş metre ötemi göremiyorum. Evin içi de karanlık perde açamıyorum kör gibi geziyorum.
Bende oyle.Cikarinca her yer bulanik ama oyle boyle degil
Ay sinir oldum kiz profil mesajlarinda 15 haftalik bebek icin nasil dusururum diye sormus.Lenssiz olunca gözlerim sulanıyor bi de benim. Sana da oluyor mu?
Limoncunun konusu varmış la, çok eğlenceli.
Ay sinir oldum kiz profil mesajlarinda 15 haftalik bebek icin nasil dusururum diye sormus.
Dur bakayim limoncuya.
Evet cok kasinir sulanir.
Son mesajimdan bak balimOhaa kim o manyak?
Şimdi özel havuzda yandan dikizleyen olması artık biraz şans meselesi. Ama havuz etrafında branda vs olursa veya gece yaparsan büyük ölçüde engellersin diye düşünüyorum.Özel havuzda da yan taraftandikizleyen olursa ne olacak?
Bundan sonra denizlerin dedektifi sephora olcam şnorkel ve gözlükle.
Ay sinir oldum kiz profil mesajlarinda 15 haftalik bebek icin nasil dusururum diye sormus.
Dur bakayim limoncuya.
Evet cok kasinir sulanir.
Şimdi özel havuzda yandan dikizleyen olması artık biraz şans meselesi. Ama havuz etrafında branda vs olursa veya gece yaparsan büyük ölçüde engellersin diye düşünüyorum.
Ben denizde gözümde gözlük diplerde dolaşan insanım, tırsıyorum birininkiyle burun buruna geleceğim diye
19 nisanda paylasim yapmisti.yasi kucuk 18 erkek arkadasi kabul etmiyor gibi. Ailesi de bilmiyor zor ikna ettim test yap diye. Yapti negatif dedi. Meger hamileymis. Sacma sapan birsey yapmayada kalkar bu. Cunku kimsesi yok ama bu saatten sonra dusmez o bebek dogar yaniKıza da yazık bebeğe de.
Madem şüphen var vakitlice gitsene doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?