Karşıya bakarak yüz.
Ya şu balayı villaları falan var ya, öyle bi yerde olur aslında.
19 nisanda paylasim yapmisti.yasi kucuk 18 erkek arkadasi kabul etmiyor gibi. Ailesi de bilmiyor zor ikna ettim test yap diye. Yapti negatif dedi. Meger hamileymis. Sacma sapan birsey yapmayada kalkar bu. Cunku kimsesi yok ama bu saatten sonra dusmez o bebek dogar yani
Yasadisi olanlar 11 haftaya kadar falan aliyor girmis bu 16. Haftaya. Bildigin bebek gorunumlu suan. Kimse cesaret edemez sanmam. Hadi kucukken kurtaj et parcasi. Bunu kurtaj yapsalar cope mi atacaklar bebegi. Yazik ya..
Yazık ya. Testi yanlış mı okudu, testte mi çıkmadı bilmiyorum artık. Merdivenaltı bir yer bulup yaptırmasa bari.
Kisi basi mi? 2-3 gun iyi olur mesela.cok guzelmis.http://www.hellovillam.com/Villa-Agac
500 liraymış geceliği.
Yok günlük kirası o kadar heralde. Dört kişiye kadar kalabiliyormuş. Bunların iki kişilik olanları da var. Fethiye tarafında çok böyle yerler. Muhafazakarlar balayı için tercih eder genelde.Kisi basi mi? 2-3 gun iyi olur mesela.cok guzelmis.
Ayol geceliği 10 TL olsa bile bana ne, gidecek adam mı var sanki?http://www.hellovillam.com/Villa-Agac
500 liraymış geceliği.
Ama orda bide pisirip yeme derdi varYok günlük kirası o kadar heralde. Dört kişiye kadar kalabiliyormuş. Bunların iki kişilik olanları da var. Fethiye tarafında çok böyle yerler. Muhafazakarlar balayı için tercih eder genelde.
Dört kişi napacaklar yahuYok günlük kirası o kadar heralde. Dört kişiye kadar kalabiliyormuş. Bunların iki kişilik olanları da var. Fethiye tarafında çok böyle yerler. Muhafazakarlar balayı için tercih eder genelde.
1,5 ay önce fark etse aldırırdı hemenYasadisi olanlar 11 haftaya kadar falan aliyor girmis bu 16. Haftaya. Bildigin bebek gorunumlu suan. Kimse cesaret edemez sanmam. Hadi kucukken kurtaj et parcasi. Bunu kurtaj yapsalar cope mi atacaklar bebegi. Yazik ya..
GroupDört kişi napacaklar yahu
Ama orda bide pisirip yeme derdi var
Dört kişi napacaklar yahu
Her gun disardan yesen oda cok tuzlu olur. Hic bana gore degil tatilde yemek yapmak.Evet sırf o yüzden sevmiyorum bunları. Yoksa gidip bi cıbıldak yüzmek vardı.
Ben bilgi veryim de lazım olur belki. Hem ne biliyon fantazikleri falan olabilir.
Her gun disardan yesen oda cok tuzlu olur. Hic bana gore degil tatilde yemek yapmak.
Napacaklar dedim yahu. Belki dağ bayır gezecekler, tabu falan oynayacaklar Allah AllahGrouppis pis konusturma insani. 2 aile gittin oyle yani
Yani tabii fantezi varsa orada kimseye laf düşmezEvet sırf o yüzden sevmiyorum bunları. Yoksa gidip bi cıbıldak yüzmek vardı.
Ben bilgi veryim de lazım olur belki. Hem ne biliyon fantazikleri falan olabilir.
Napacaklar dedim yahu. Belki dağ bayır gezecekler, tabu falan oynayacaklar Allah Allah
Yani tabii fantezi varsa orada kimseye laf düşmez
Acayip derken? AydinlatÇok acayip şeyler geliyor şu an aklıma. Kocayı alıp kaçayım ben bunlardan birine.
Elim sende oynayip cay iceceklermis nörecenNapacaklar dedim yahu. Belki dağ bayır gezecekler, tabu falan oynayacaklar Allah Allah
Yani tabii fantezi varsa orada kimseye laf düşmez
Çok adisin.Çok acayip şeyler geliyor şu an aklıma. Kocayı alıp kaçayım ben bunlardan birine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?