Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yazık ya. Testi yanlış mı okudu, testte mi çıkmadı bilmiyorum artık. Merdivenaltı bir yer bulup yaptırmasa bari.

Yazık ya. Testi yanlış mı okudu, testte mi çıkmadı bilmiyorum artık. Merdivenaltı bir yer bulup yaptırmasa bari.
Yasadisi olanlar 11 haftaya kadar falan aliyor girmis bu 16. Haftaya. Bildigin bebek gorunumlu suan. Kimse cesaret edemez sanmam. Hadi kucukken kurtaj et parcasi. Bunu kurtaj yapsalar cope mi atacaklar bebegi. Yazik ya..

Yok günlük kirası o kadar heralde. Dört kişiye kadar kalabiliyormuş. Bunların iki kişilik olanları da var. Fethiye tarafında çok böyle yerler. Muhafazakarlar balayı için tercih eder genelde.
Dört kişi napacaklar yahu

Yasadisi olanlar 11 haftaya kadar falan aliyor girmis bu 16. Haftaya. Bildigin bebek gorunumlu suan. Kimse cesaret edemez sanmam. Hadi kucukken kurtaj et parcasi. Bunu kurtaj yapsalar cope mi atacaklar bebegi. Yazik ya..
1,5 ay önce fark etse aldırırdı hemen Şimdi ikisine de yazık

Group pis pis konusturma insani. 2 aile gittin oyle yani
Napacaklar dedim yahu. Belki dağ bayır gezecekler, tabu falan oynayacaklar Allah Allah

Evet sırf o yüzden sevmiyorum bunları. Yoksa gidip bi cıbıldak yüzmek vardı.

Ben bilgi veryim de lazım olur belki. Hem ne biliyon fantazikleri falan olabilir.
Yani tabii fantezi varsa orada kimseye laf düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…