at hadi.
oşbuldum, nöördünüz ne var ne yok?
Ben kk face sayfasına yorum yazdım güncellenme esnasında ..
Bu can sıkıntısı iyi gelmedi bana ya
Biliyorum tempolarını kuzum. Fark etmez daha iyi işte. Part time sevgililik, kendime ait bol bol vaktim olurİstanbulda. Thyde çalışıyı. Ama istanbulda kaldığı gün sayısı çok az bebişim.
YooKk nın facebook sayfasına mı?
Başka detay verme kuzum. Forum işsiz amatör dedektif dolu, üşenmezler tek tek bakarlar bulurlar vallaBen kk face sayfasına yorum yazdım güncellenme esnasında ..
Bu can sıkıntısı iyi gelmedi bana ya
Başka detay verme kuzum. Forum işsiz amatör dedektif dolu, üşenmezler tek tek bakarlar bulurlar valla
Sil onu sil...Evet.. Hatta 2 ablada beğenmiş :))
Biliyorum tempolarını kuzum. Fark etmez daha iyi işte. Part time sevgililik, kendime ait bol bol vaktim olurUyar bana uyar.
Valla senin bu tarz ilişkilerde sorun yaşamayacağını bildiğim için aklıma düştü zaten.
İyi tatlış yatıyom :) İD ekstra'ya takıldım da (Discovery Channel'in suç belgesel kanalı)
Hadi be hacı be
Şş özelden yazsana bakim bi adını soyadınıBakayım feysbıktan.
Sen bak bana gönder sonra bir daha bakma. Kıskanırım ben. Bekar adamın feysbığına niye bakıyorsun ayıp.Du bulcam resim atcam sana. Herifi kaybettim bulamıyorum.
Sen bak bana gönder sonra bir daha bakma. Kıskanırım ben. Bekar adamın feysbığına niye bakıyorsun ayıp.
Çok kıskanç olacağım ben karar verdim.
Nefes aldırmayacağım adama.
Ayy bende akşam yemeğini yaptım.Buzdolabı temizlemekten nefret ediyoruuum
Bi limoncu kadar olamadım, zavallı fakir ben.
Yemekte ne var hemşireAyy bende akşam yemeğini yaptım.
Zengin olsaydık dışarda yerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?