- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Sulu köfte yaptım hemşireYemekte ne var hemşire
Mantı dün akşam bende vardımantııııı
Ay sen kocişinin facebookunu kontrol etmiyor musun yoksa? Ay inanmıyorum nasıl evlilik bu?Kıskanç shot akşama atayım sana. Kocanın facebookuna giremedim.
Onu dün yedik bizmantııııı
Sulu köfteyide cuma günü yaptımSulu köfte yaptım hemşire
Eee bugüne ne var :)Sulu köfteyide cuma günü yaptım
Ay sen kocişinin facebookunu kontrol etmiyor musun yoksa? Ay inanmıyorum nasıl evlilik bu?
Ellerine sağlık hemşire,Eee bugüne ne var :)
Ay evlerden ırak. Ben pilot beyciğime hiç böyle yapmam.Bizimki çok kötü bi evlilik cicim. Facebookuna giremem, mesajlarını okuyamam. Karıya kıza beybi darling falan der benim bey. Çok çekiyom çoook.
Ay evlerden ırak. Ben pilot beyciğime hiç böyle yapmam.
Ay ne koşacağım. Adamın uçuşları belli, gitsin gelsin işte. Zaten en yakın uçuşa gitmesi kafadan 6-7 saat olmaması demek. Kendime, arkadaşlarıma vakit ayırırım işte misO sana yapacak zaten. Sabah nerde akşam nerde belli değil adam. Sen de çekeceksin benim gibi. Peşinde koşmaktan helak olacaksın.
"Düğün şarkınız ne olurdu" diye bir başlık var. Şu şarkıyı koysam trollemiş olur muyum
Benim var ya. Yani her dinleyişimde "bir gün evlenirsem bu çalacak, net" dediğim bir veya iki şarkı var.Güzel ama
Biz şarkı bulamamıştık yaa, hani sevgililerin vardır ya "Bu bizim şarkımız" şeysi... O bile yok sanırım bizde, akşama gelsin de sorayım da bi küseyim adamaDüğün için de benim arkadaşın şarkı listesinden faydalanmıştık. :)
Kiyamam yaBenim var ya. Yani her dinleyişimde "bir gün evlenirsem bu çalacak, net" dediğim bir veya iki şarkı var.
Benim var ya. Yani her dinleyişimde "bir gün evlenirsem bu çalacak, net" dediğim bir veya iki şarkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?