Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay şimdi fox tv de bişey görüyorum soğuk lazermiş.. Ne güzel yaptı cildini kadının, ay bunu yaptırıcam

O sana yapacak zaten. Sabah nerde akşam nerde belli değil adam. Sen de çekeceksin benim gibi. Peşinde koşmaktan helak olacaksın.
Ay ne koşacağım. Adamın uçuşları belli, gitsin gelsin işte. Zaten en yakın uçuşa gitmesi kafadan 6-7 saat olmaması demek. Kendime, arkadaşlarıma vakit ayırırım işte mis

"Düğün şarkınız ne olurdu" diye bir başlık var. Şu şarkıyı koysam trollemiş olur muyum

"Düğün şarkınız ne olurdu" diye bir başlık var. Şu şarkıyı koysam trollemiş olur muyum

Güzel ama

Biz şarkı bulamamıştık yaa, hani sevgililerin vardır ya "Bu bizim şarkımız" şeysi... O bile yok sanırım bizde, akşama gelsin de sorayım da bi küseyim adama Düğün için de benim arkadaşın şarkı listesinden faydalanmıştık. :)

Benim var ya. Yani her dinleyişimde "bir gün evlenirsem bu çalacak, net" dediğim bir veya iki şarkı var.

Benim var ya. Yani her dinleyişimde "bir gün evlenirsem bu çalacak, net" dediğim bir veya iki şarkı var.

Ne güzel, inşallah gönlünden geçen gibi olur.
Türkçe dinlemem ben kolay kolay, ergenlikten beridir bu böyle, bi hani o 90ların pop şarkılarından sonra koptum ben yerliden. Eşim de ehh işte ben gibidir yarı yarıya bu konuda... Kaldık öyle, çünkü yok, bilmiyoruz şarkı...
Sonra arkadaştan yardım istemiştik, 5-6 ay önce evlenmişti bizden, "Listeni araklasak olur mu" dedik, tabi dedi sağ olsun; bi ilk dans parçasını değiştirdik onların şarkısı onlara özel kalsın hep diye, gerisini kullandık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…