Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

ay kordonda ev çekilmez cicim ya. Bizim arkadaşlar oturuyor orda ne gürültü bitiyor ne kavga. Sabaha kadar sürekli hareket.
Bazen geçerken yol gürültüsüne çift cam, ses geçirmez cam ile çare buluyorlarsa, eh balkonda nasıl oturuyorlar diye düşünürüm hep..
Demekki yetersizmiş..

Yaşasın at eti ya at eti olsa ne olucak ki onuda anlamadım ayrıca at eti daha pahalı ne saçma şey ben inanmıyorum
Eşek eti, yenmez acı olurmuş.. At eti kaçak kesilen ve sağlıksız koşullarda diye dediydim, hani eskicilerin falan begirleri yaşlanınca yada sakatlanınca kestirmeleri vs..
Ya at eti yenir, ama hani başka piggy eti falan.. Olayın dini boyutu kadar o onun eti ile köpek arasında fark göremediğimden.. Düşüncesi bile dehşet..

İnsan kendini yanliz hissedebiliyor. İsin icine girmeden boyle dusunmen normal de,ortak plan yapamiyorsun saatler belli degil vs.

Bende sizi tanistirdim evlendirdim
Ortak plan belli olan saatlere göre yapılır, kalan saatlere ben kendi arkadaşlarımla planlarımı yaparım işte
Arkadaşlarımla 90lar gecesine gitmektense onun nemrut arkadaşının doğumgününe gitmek zorunda kalmam

Tanışacaksın tabisi, tanışmak lazım, sonra bakarsın duruma göre, eğlenceli olur ^_^
Aynen

Ayrıca resmen kendi çöpümüzü kendimiz çatmış oluruz

Domuz eti bizee yemiyoruz canım zaten bakma etle çok aram yok benim bi dana bi tavuk kuzu keçi balık falan sevmiyorum kuzu koyun ağzıma koymam hatta kokuyor bana :)

Domuz eti bizee yemiyoruz canım zaten bakma etle çok aram yok benim bi dana bi tavuk kuzu keçi balık falan sevmiyorum kuzu koyun ağzıma koymam hatta kokuyor bana :)
Sağlıklı beslenmek adına dedim, aman yanlış anlama bibiciğim
O burger şirketleri kendileri çok daha fazla kazanmak derdine çok sağlıksız gıda ürettikleri için diyorum..
Damak tadı herkesin farklı..
İnsan sağlığını düşünen pek gıda firması yok elbet..
İyi eğlenceler size

Yok canım ne yanlış anlicam biliyorum çok sağlıksız ama arada yiyoruz işte zaten genelde tavukluları tercih ediyoruz sen bana bakma eşin emin olmdığı etleri kesinlikle yemez az dini bütün bir adamdır

Kedi köpek böcek dışında herhalde çoğu eti yerim, en azından tadına bakarım

Koyun moyun ne bulursam yerim
Ceylan yedim, yaban geyiği falan yedim
Hatta adı-anılmaması-gereken bazı etleri bile
Çin de bazı hayvanların cinsel organları da yenirmişti, hanedanlık zamanında sarayda özellikle..
Yılan, geyik, köpek....
Ve şuanda Pekin de bu tip yemekler yapan restaurantlar varmış..
Hemde baya bir pahalıya satılıyormuş bunlar..
edit: Aslanınkide vardı

Neden ceylan yedin? Vedat Milor gibi 20 gunluk kuzu da mi yedin yoksa
Macaristan'da yemiştim, ceylan etli çorba.
Hatta aynı masada doğulu bir kadın vardı, "ay bizim bahçeye gelir bunlar", "ay gözleri şöyledir", "ay şöyleler böyleler" dedi dedi durdu. Masaca sinir olmuştuk

E bizde de koç yumurtası var neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…