Niye, yaban geyiğinin suçu neCeylan mi yazik ya içim almaz benim..
Çin de bazı hayvanların cinsel organları da yenirmişti, hanedanlık zamanında sarayda özellikle..
Yılan, geyik, köpek....
Ve şuanda pekinde bu tip yemekler yapan restaurantlar varmış..
Hemde baya bir pahalıya satılıyormuş bunlar..
edit: Aslanınkide vardı
TamamYa gülmeyin ya
Onuda yemem. Iste kiyma et mecbur aliyoruz oda dana kiyma,kuzu et. Bukadar cocuk var iste naparsin.yoksa vejeteryan olmaliymisim.Niye, yaban geyiğinin suçu ne
Ya bizde bi koç yumurtası, meze niyetineE biz yemiyor muyuz cinsel organlarını? Koç yumurtaları neyim bayıla bayıla götürüyoruz.
Kokoreç yiyoruz yaw var mı ötesi?
Pipileri bamya ya ondandır.Ya bizde bi koç yumurtası, meze niyetine
Kokoreç/ bağarsak düz sakatat..
Ama onlarınki vahşi hayvan , yani yedikçe onların gücüne sahip olduklarına inanıyorlar
Nasıl kompleksse artık
Onu diyecektim de işte p.pi ırkçısı derler diye korktumPipileri bamya ya ondandır.
Hayırlısı olsun inşallah LadyamoreSevdiiiiiiiiik birbirimiziiii, herkes bilsiiiin bizi
tantanis çatlasın düşmanlaaaar benim de artık bir sevgilim vaaar
Not: Ya aşk dolu, romantizm kokan bi haber vermeye geldim (aşırı doz mululuktan biraz suyunu cıkardıysam affola) son mesajlar koç yumurtası diyor arkadaslar, kokoreç diyor, hangi hayvanın üreme organına sulansak acaba diyor
Koc yumurtasi ne olaki . Cahilligime ver .Hayırlısı olsun inşallah Ladyamore
Bu arada milli mezelerimizden koç yumurası (nasıl piştiğini tv de gördüm ama yemedim) ile Çinli nin yediği aslanın, geyiğin p. sini bir tutuyor arkadaşlar
Öüf.Koçun şeyisi
Biri vahşi, öbürü değil..Öüf.
Eee niye bir tutulmamali diyorsun aslaninkide pipi kocunkide pipi.
Hayırlı olsun leydiSevdiiiiiiiiik birbirimiziiii, herkes bilsiiiin bizi
tantanis çatlasın düşmanlaaaar benim de artık bir sevgilim vaaar
Not: Ya aşk dolu, romantizm kokan bi haber vermeye geldim (aşırı doz mululuktan biraz suyunu cıkardıysam affola) son mesajlar koç yumurtası diyor arkadaslar, kokoreç diyor, hangi hayvanın üreme organına sulansak acaba diyor
Çooook teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah Ladyamore
Bu arada milli mezelerimizden koç yumurası (nasıl piştiğini tv de gördüm ama yemedim) ile Çinli nin yediği aslanın, geyiğin p. sini bir tutuyor arkadaşlar
Böö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?