Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

E biz yemiyor muyuz cinsel organlarını? Koç yumurtaları neyim bayıla bayıla götürüyoruz.
Kokoreç yiyoruz yaw var mı ötesi?

E biz yemiyor muyuz cinsel organlarını? Koç yumurtaları neyim bayıla bayıla götürüyoruz.
Kokoreç yiyoruz yaw var mı ötesi?
Ya bizde bi koç yumurtası, meze niyetine
Kokoreç/ bağarsak düz sakatat..
Ama onlarınki vahşi hayvan , yani yedikçe onların gücüne sahip olduklarına inanıyorlar
Nasıl kompleksse artık

Sevdiiiiiiiiik birbirimiziiii, herkes bilsiiiin bizi

tantanis çatlasın düşmanlaaaar benim de artık bir sevgilim vaaar

Not: Ya aşk dolu, romantizm kokan bi haber vermeye geldim (aşırı doz mululuktan biraz suyunu cıkardıysam affola ) son mesajlar koç yumurtası diyor arkadaslar, kokoreç diyor, hangi hayvanın üreme organına sulansak acaba diyor

Hayırlısı olsun inşallah Ladyamore
Bu arada milli mezelerimizden koç yumurası (nasıl piştiğini tv de gördüm ama yemedim) ile Çinli nin yediği aslanın, geyiğin p. sini bir tutuyor arkadaşlar

Hayırlı olsun leydi
Allah tamamına erdirsin

Hayırlısı olsun inşallah Ladyamore
Bu arada milli mezelerimizden koç yumurası (nasıl piştiğini tv de gördüm ama yemedim) ile Çinli nin yediği aslanın, geyiğin p. sini bir tutuyor arkadaşlar
Çooook teşekkür ederim

Ay aslında sevgilime, çocuğa, gün itibariyle sevgilim olan çocuğa (adapte olamadım daha ) yazmam lazım şu an ama whatsapp a dokunur dokunmaz parmaklarım titreme moduna gectigi icin önce size yazdım

Koç yumurtası aslan pipisi konusuna bi şey diyemicem, zira aclıktan ölmedikce hatta ölürken de ikisinden de almayayım ama madem konu illa bel altı gelisecek bari yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…