Sekli acayipNiye böö
Danalarla kuzen onlar
Oh be.Sevdiiiiiiiiik birbirimiziiii, herkes bilsiiiin bizi
tantanis çatlasın düşmanlaaaar benim de artık bir sevgilim vaaar
Not: Ya aşk dolu, romantizm kokan bi haber vermeye geldim (aşırı doz mululuktan biraz suyunu cıkardıysam affola) son mesajlar koç yumurtası diyor arkadaslar, kokoreç diyor, hangi hayvanın üreme organına sulansak acaba diyor
Hoşgeldin bibiğimŞebeke suyunuza birşey mi karıştırdılar yahu ayda yılda bir girdim muhabbete bak mis gibi türk kahvemi alıp gelmiştim halbuki
Nasilsin hemşo afiyet olsun.nördün gadasını aldiğim?Şebeke suyunuza birşey mi karıştırdılar yahu ayda yılda bir girdim muhabbete bak mis gibi türk kahvemi alıp gelmiştim halbuki
Oyy yerim çook sagolHayırlı olsun leydi
Allah tamamına erdirsin
Hayirli olsun lady musmutlu olun:))Oyy yerim çook sagol
Mutlulugum serefine bi bizon ısmarlayayım mı sanaa
Yok varsa tavuk kanat alayımOyy yerim çook sagol
Mutlulugum serefine bi bizon ısmarlayayım mı sanaa
Sen iste devekusu keserim ben sana ne demekYok varsa tavuk kanat alayım
Sen iste devekusu keserim ben sana ne demek
Denas14__ Mutluyum, Musmutluyum, musmutlusun, musmutluyuz
Sevdiiiiiiiiik birbirimiziiii, herkes bilsiiiin bizi
tantanis çatlasın düşmanlaaaar benim de artık bir sevgilim vaaar
Cınımmm nasılsınHoşgeldin bibiğim
Nörüyüm iyiyim sen nörüyon topramNasilsin hemşo afiyet olsun.nördün gadasını aldiğim?
Sen iste devekusu keserim ben sana ne demek
Denas14__ Mutluyum, Musmutluyum, musmutlusun, musmutluyuz
İyiyim valla aynıCınımmm nasılsın
Nörüyüm iyiyim sen nörüyon topram
Tatlıyı alıp bize gelin ben çay yaparımAkşama eşim yemeğe gidelim mi dedi yemek yaptım çocuklarla zor oluyor dışarda yemesi dedim birine oturmaya gidelim o zaman dedi kime gidicez ki dedim bilmiyorum ki gidecek yeni evli yeni çocuğu olmuş kimse de yok. Yemeği yedikten sonra tatlı yemeye gidelim bari dedim sevindirik oldu yaşlanıyor muyuz nedir ya
Oğlan babannede kaldı canım annemden izin alda biraz kalıyım ne olur demiş kıyamadım tavuk cücük koşturuyor hafta sonu gelir anca. Kızımla bahar temizliği yapıyoruz pek hamarat kendisiİyiyim valla aynı
Sen nasılsın bebeler nasıl
Oğlanın keyfi nasıl ? Baba gelince rahatlamıştır dimi :)
Tamam 5 dkya orda oluruzTatlıyı alıp bize gelin ben çay yaparım
Ayy ne kaa hosOğlan babannede kaldı canım annemden izin alda biraz kalıyım ne olur demiş kıyamadım tavuk cücük koşturuyor hafta sonu gelir anca. Kızımla bahar temizliği yapıyoruz pek hamarat kendisi
Oğlum duymasın da bu bir başka name ya sürekli cilve yapıyor gözü sürekli üstümde konuşayım diye ağzımın içine bakıyorAyy ne kaa hos
Kız evlat olsun taştan olsun
Kizzzz es durumundan hemsooo norin?Akşama eşim yemeğe gidelim mi dedi yemek yaptım çocuklarla zor oluyor dışarda yemesi dedim birine oturmaya gidelim o zaman dedi kime gidicez ki dedim bilmiyorum ki gidecek yeni evli yeni çocuğu olmuş kimse de yok. Yemeği yedikten sonra tatlı yemeye gidelim bari dedim sevindirik oldu yaşlanıyor muyuz nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?