Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İşte o yüzden benim işi hallet sen hacı
Her anını beraber yaşarız istersen.

Vaaaaay üstadımız ol yol göster pesinden gelelim Sep, gercek bi adrenalin tutkunu olmak bunu gerektirir

Cidden ayaklarım yere basmıyo benim ya salak salak toplasan 2 hafta eden geçmişimizin her detayını kocamaaaan bi sırıtmayla düşünmekten uyuyamıyorum sabah erken kalkıp ders calıscam bi de

Kokusu burnumdan gitmiyo (hala cözemedim hangisi oldugunu ama sahane kokan bi parfümü var, dizlerim titriyo resmen )

Bu arada istihbarat birimlerimin yogun calısması sonucu edindigim duyumlara göre eltişim sana emanet bebegim S shot en gözde bekarımız, eltişlerin eltişi, Ladykuşun yavrusu yavrukuşu, nikah masamın sahidi ve onur konugu olarak senin ellerinde sahane haberler bekliyorum o cepheden

Double date'i yapacağız hissediyorum

Eve gelir gelmez uyudum şimdi uyandım. Yani haberi alır almaz beni beni Bihterini moduna geçmedim ladyamore kabus görmekte meşguldüm o aralar.

Çok sevindim kuşum, hayecanin buradan bile hissediliyor. Böyle devam eder pek güzel olur umarımm.

Kizzzz es durumundan hemsooo norin?
İyi işte canım kızla temizlik yapmaya çalışıyorum hergün bir iş misal birgün çamaşırları asıyorum birgün topluyorum birgün de kaldırıyorum bugün de ütü yaparım benim bahar temizliği bitene kadar ilk yaptığım yer çoktan kirlenmiş olur. sen nasılsın canım bebeler nasıl

Sabahın 5inde kalkıp kendince şebeklik yapıp gülüp oynuyor beni de dikiyor ayağa 8de geri yatıp bir güzel uykusunu alıyor. Kendime kuma mı doğurdum nedir hergün aynı birgün de uykumu alıp kalkayım ne olur sanki zalımın kızı

Allah kolaylik versin. Ben ortalikta cok esya birakmadim topladim çoğunu. Tasinma meselesi isime yaradi. Cocuklarla ilgilenecek biri olsa daha rahatca kolilerdim.
Yaw bu tayinler niye açıklanmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…