İşte o yüzden benim işi hallet sen hacıCoştum valla.
Şu saatten sonra yeni ilişki heyecanı yaşayamıyoruz ben de sizinkilerle coşuyorum, heyecan yapıyorum.
Benim beye bugün yeni tanışıyormuş gibi yapsak, az heyecanlansak dedim suratıma boş boş baktı. Benim hanım kafayı yedi diye düşünüyor sanırım şu an
İşte o yüzden benim işi hallet sen hacı
Her anını beraber yaşarız istersen.
Vaaaaay üstadımız ol yol göster pesinden gelelim Sep, gercek bi adrenalin tutkunu olmak bunu gerektirirUlan sırf heyecan olsun diye sevgilimden ayrılıp başka biriyle takılıp sevgilimle tekrar barışmış kadınım ben. Dokuz yıldır aynı adam bi yerde patlıcam. Sen git iki dakka ben heyecan yaşayıp geliyorum dicem.
Diyor zaten yaramıyor bu site sana diye.
Uu beybi beybiSeninki eğitimdeymiş galiba. Yarın arayacak benim bey.
Aaa rüyamı boşa harcatmam madem gördüm bi kere o double date buraya gelecekDouble date'i yapacağız hissediyorum
Buralardaydim da yazmadimSenden önce geldim bugün
Geç kaldın
İyilik güzellik nolsun:)Buralardaydim da yazmadim
Ne haber? Mutlu sabahlar,günler..
Aşagidaki bu saatte soğan kavuruyor midem bulandi sabah sabah
Kadin vardiyali calisiyor. Mesela öglen gidiyor gece geliyor. Ama aksam herifi normal saatte geliyor isitip yiyordurİyilik güzellik nolsun:)
Senden ?
Rüyasında mı görmüş sabahın köründe
İyi işte canım kızla temizlik yapmaya çalışıyorum hergün bir iş misal birgün çamaşırları asıyorum birgün topluyorum birgün de kaldırıyorum bugün de ütü yaparım benim bahar temizliği bitene kadar ilk yaptığım yer çoktan kirlenmiş olur.Kizzzz es durumundan hemsooo norin?
Allah kolaylik versin. Ben ortalikta cok esya birakmadim topladim çoğunu. Tasinma meselesi isime yaradi. Cocuklarla ilgilenecek biri olsa daha rahatca kolilerdim.İyi işte canım kızla temizlik yapmaya çalışıyorum hergün bir iş misal birgün çamaşırları asıyorum birgün topluyorum birgün de kaldırıyorum bugün de ütü yaparım benim bahar temizliği bitene kadar ilk yaptığım yer çoktan kirlenmiş olur.sen nasılsın canım bebeler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?