- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kocana bakinca açilir goz,gönül ..
Gina mi
Bunlar hep o villaya gitmediğinden azcik atraksiyon olurdu
Cık cık cıkkKıllı göbekli herifin nesinden gözüm gönlüm açılacak. Şöyle bi çıtır göreyim dedim, sen de ne kurcalıyon
@_angela_ yapacagin atraksiyonu bana da anlatir misin?
Sabah 4'te operasyona giden ve kacta eve gelecegi belli olmayan adama işler mi?
Hiiii o. Ne icin kusebilirimKüsme-barışma şeysi mi? Anlamadım.
Hiiii o. Ne icin kusebilirim
Gaza gelip beni de vurmasin
Hatun hamile tam naz niyazlık zamanıHiiii o. Ne icin kusebilirim
Gaza gelip beni de vurmasin
Hala sönmeyen sezaryen gobegime güveniyorum taam miiiiHatun hamile tam naz niyazlık zamanı
Sen neyine güveniyon acaba
Ay yerim ben seniii... Ne güzel olmuşsun böyle.
Neciydi bu damat. Dur biraz ablalık yapayım sorguya çekeyim. Okuyor mu, iş güç var mi? Kaç yaşında? Yakışıklı mı, resim atsana ya la.
Eneeeeem yerim ya ben seni sorgu memurlarının en minnoşu, ablaların abla kuşuGözümüz gönlümüz de mi açılmasın bea? Hep aynı adam gına geldi belki
Kızımızı vercez heralde, görmeden mi verek.
Hee o zaman cazibeni kullanHala sönmeyen sezaryen gobegime güveniyorum taam miiii
Ma niye biz karı degiliz? Bizi karidan saymisan
Aaaaaa aynı bizim Tantan Ziyagil ahahahaja bak sesi çıkmıyor yavrumun bi yerlerde beni beni
Allah razı olsun,polis esim. Kafası dolu sadede cabuk gelme derdinde hep. Benim gibi geveze degil :)Ay tövbe kız ne vurması ya.
Allah yardımcınız olsun, zor meslek, polis ya da asker sanırım eş?
Ama ne bileyim, zamanını denk getirirsen, dinlendiği sakin bi an yaparsın tatlı olur, çatarsın ufaktan, senin adamın dilinden sen anlarsın; bizimki de tipik naz-cilve şeysi işte. Öyle bi iletişim. Ne diyim yani nasıl anlatayım Loch Nesscim?
Evliliğe Giriş 101; Koca Nedir, Nasıl NazlanılırAy tövbe kız ne vurması ya.
Allah yardımcınız olsun, zor meslek, polis ya da asker sanırım eş?
Ama ne bileyim, zamanını denk getirirsen, dinlendiği sakin bi an yaparsın tatlı olur, çatarsın ufaktan, senin adamın dilinden sen anlarsın; bizimki de tipik naz-cilve şeysi işte. Öyle bi iletişim. Ne diyim yani nasıl anlatayım Loch Nesscim?
Eneeeeem yerim ya ben seni sorgu memurlarının en minnoşu, ablaların abla kuşu
Sep bebeğim de coştu resmen ya ahahahaha
Resim yok size, ben bdv ile yoğrulmuş kıskaaaaanç bi kadınım irkekimi paylasmamdermişim
Öyle demem tabisi ki ama biliyosunuz biraz pimpirikli ve hassasım bu mevzularda, her türlü ifşadan korkuyorum ve tırsıyorum
Verebilecegim detaylar iş güç var ablası, mezun olur olmaz bulmuş hem de, topu topu 2 yaş büyük zaten benden. Benim okulumdan ama farklı bi bölümden mezun, arkadaslarımın üst dönemiÜstten ders alıp üst dönemden tayfa yaptıkları günü yerim ya ben onların, mutlulugumun mimarı oldular resmen
Seni bizden koparcak ondan sonra bu site yaramıyo benim hanıma diyeCoştum valla.
Şu saatten sonra yeni ilişki heyecanı yaşayamıyoruz ben de sizinkilerle coşuyorum, heyecan yapıyorum.
Benim beye bugün yeni tanışıyormuş gibi yapsak, az heyecanlansak dedim suratıma boş boş baktı. Benim hanım kafayı yedi diye düşünüyor sanırım şu an
Seni bizden koparcak ondan sonra bu site yaramıyo benim hanıma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?