- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Heee delidirler.. Ben de yeni uyuttum.Sabahın 5inde kalkıp kendince şebeklik yapıp gülüp oynuyor beni de dikiyor ayağa 8de geri yatıp bir güzel uykusunu alıyor. Kendime kuma mı doğurdum nedir hergün aynı birgün de uykumu alıp kalkayım ne olur sanki zalımın kızı
Artık SEVGİLİSİ olan eltişim sana da günaydınGünaaaaaydıııın
Kaptin cillop gibi oğlanı oynarsin tabi.Günaaaaaydıııın
Bu sene tayinci olmadığım için ilgilenmiyorum dermişimAllah kolaylik versin. Ben ortalikta cok esya birakmadim topladim çoğunu. Tasinma meselesi isime yaradi. Cocuklarla ilgilenecek biri olsa daha rahatca kolilerdim.
Yaw bu tayinler niye açıklanmıyor?
Sevabına arkadaşlarına da bir el atmıyor tantanis ayrı shot ayrı yazık değil mi onların da püskeviti olsunKaptin cillop gibi oğlanı oynarsin tabi.
Ayyy esim de benzer seyler soyledi. Dedim sen karamsarsin,her seyin en kötüsünü soyluyosunBu sene tayinci olmadığım için ilgilenmiyorum dermişimşaka şaka operasyonlardan dolayı açıklanmıyor canım birçoğu görevde hala. İyice yoluna koyulmadan açıklanmaz daha temmuzu bulur bence açıklanması açıklansa dahi ilişik kesmeye izin vermezler. Müdürlerin yerleri belirleniyor bu ara memura ne zaman sıra gelirse artık
Haindir bu sevgili/koca bulanlar. Bulduklari an unutuyorlar bekarlari. Benden once bulanlar ne vaadlerde bulunmuslardiSevabına arkadaşlarına da bir el atmıyor tantanis ayrı shot ayrı yazık değil mi onların da püskeviti olsun
Temmuz mu demistim açık konuşayım mı gelin hanımAyyy esim de benzer seyler soyledi. Dedim sen karamsarsin,her seyin en kötüsünü soyluyosun
Hain lady buldumcuk oldu kader arkadaşlarını unuttu. Ben bulayım desem kızlara yazık koca yüzü göremezlerHaindir bu sevgili/koca bulanlar. Bulduklari an unutuyorlar bekarlari. Benden once bulanlar ne vaadlerde bulunmuslardi
Tantan'ı unutabilir ama beni asla unutmaz eltişimHain lady buldumcuk oldu kader arkadaşlarını unuttu. Ben bulayım desem kızlara yazık koca yüzü göremezler
Artık SEVGİLİSİ olan eltişim sana da günaydın
Napıyor damat
İveeeeeetKaptin cillop gibi oğlanı oynarsin tabi.
Ben yalnız ölmeye karar verdim. Sevgili yapıp sonunda ayrılık acısı çekmek istemiyorum.
Umut fakirin ekmeği sende haklısın shot. Dün öyle demiyordun ama hele bir bulmasın gösteririm ben ona demedin mi
Ya bulup evlenirsen bide bu açıdan düşünBen yalnız ölmeye karar verdim. Sevgili yapıp sonunda ayrılık acısı çekmek istemiyorum.
Eferim. İçme ama sınav haftandasın. Sınav sonrası zaten bol bol vaktiniz olacak fiyuu.
Yirim seni
Damat iş çıkışı gelip beni alcak sınavdan sonra
Yoo? Ne zaman dedim öyle bir şeyi?Umut fakirin ekmeği sende haklısın shot. Dün öyle demiyordun ama hele bir bulmasın gösteririm ben ona demedin mi
Allah korusun kaynana elti çekmek mi? Yok yok hayat böyle güzel.Ya bulup evlenirsen bide bu açıdan düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?