Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ayrinti versene bebis. Kimdir nedir necidir, ne zaman oldu. Anlatcam dedin anlatmadin.

Neresinden başlasam bilemedim ki

Aslında başını biliyosunuz, hatta sen gayet iyi biliyosun. Sen banlanmadan hemen önce arkadaslarla cıktıgımız bi aksam yazmıstım baslıga hatırlar mısınız bilmem.

O aksam bizle gelen, adını daha önce bikaç defa duydugum ama ilk defa karsılastıgım, arkadaşların arkadaşlarından biri aklımı başımdan aldı ama ben cool olucam, begendigimi çaktırmayacagım diye önce cocukla tatlı tatlı atışıp, gülüsüp, bakışıp sonra da görmezden gelip diger erkek arkadaslara sarmıştım. "Bi sana özel degil herkese samimiyim bak" pozları kesmistim resmen sen de seviyosan git konus bence cicim demistin, ben de önce o konussun (evde kaldı) yazmıstım

Sonra sen banlanıp uzak diyarlara göctün, o da beni arkadaslarımıza sormus o sorsun, ben sormam, ne sorcak bakmaz ki bana, niye bakmasın be tas gibi kızım, yok daha neler, en azından giderim var bence, ya dünyanın en yakısıklı, en karizmatik, deri ceketle en seksi olan adamı degil miii diye kendi kendime sizofren bi sekilde cocugun hayalini kurarken bi ögrendim ki sormuş bei bizimkilere, yeni bi program yapalım demis, beni de cagırmalarını söylemis, sevgilisi varsa onu da getirebilir diye agzını aramıs bizimkilerin

Onu da yazdım buraya kostur kostur ama sen yoktun göremedin

İste o çocuk.

Ne zaman oldu dersen, 8 saat 12 dakika önce, şaka şaka panik yapmayın dakika tutcak kadar delirmedim bu sabah oldu iste

Enee benim içime doğmuştu zaten. Negzeeeel. Çok ozeniyorum su ilişki baslangiclarina. Sabah sabah işiniz gücünüz yok sevgili olalım mi dediniz ayol.

Enee benim içime doğmuştu zaten. Negzeeeel. Çok ozeniyorum su ilişki baslangiclarina. Sabah sabah işiniz gücünüz yok sevgili olalım mi dediniz ayol.
Ahahahahah bu sabah uyandıgımda benim de hic aklımda yoktu (daha dogrusu keske sevgili olsak ihtimali gördügüm ilk saniyeden beri aralıksız var ama o ihtimalin bu sabah gercek olacagını hic düsünmüyodum )

Bi arkadaşın patavatsız bi sorusu sonucu ben icimden "ay ben bogarım bu kızı sanane ya sanane" diye kızarmakla mesgulken adam koydu agırlıgını bi baktım sevgiliyiiiz

Boyle dusununce pek soru cevap olmadı aslında cidden sabah sabah o hadi sevgili olalım dedi ben de şok içinde sevimli sevimli sırıttım

Çook sagol öz hakiki biricik en güzel tek güzel pek tatlı Angelaam kocaya yazıktır cok elleme istersen

Kız o kadar yoğun sevildim mi cozuturum ben, minik dozlarda ara ara seveceksin
Ayrıca, kocalara yazık olmaz, yok öyle bi şey
Oy nasıl da coşmuş ya tam bir sevgi pıtırcığı olmuş, maşallah maşallah ^_^
Aşk böcükleri sizi :))

Ayyy ne guzel.. Eee ne zaman evleniyosunuz? Çocuk ne zaman?

Hepinizi aşırı dozdan götürcek sevgiyle doldum sana da bol bol ayırdım napiim

Taşıyo içimden resmen

"İyice uçtu bu kız " diyosunuz büyük ihtimalle, inkar etmiyorum azıcık uçmuş olabilirim

Loch Ness Canavari evliligi haftaya düsünüyoruz kısmetse çocuk da 2 bucuk 3 aya yaz sonu gibi elinizde olur seversiniz teyzeleri
zaten hic frene basasım yok sorma boyle sorular minnos canavar

Ay yerim ben seniii... Ne güzel olmuşsun böyle.
Neciydi bu damat. Dur biraz ablalık yapayım sorguya çekeyim. Okuyor mu, iş güç var mi? Kaç yaşında? Yakışıklı mı, resim atsana ya la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…