Tadını çıkar canımOğlum duymasın da bu bir başka name ya sürekli cilve yapıyor gözü sürekli üstümde konuşayım diye ağzımın içine bakıyor
Wiii sen de mi Kayserilisin?Nasilsin hemşo afiyet olsun.nördün gadasını aldiğim?
BöğğgE biz yemiyor muyuz cinsel organlarını? Koç yumurtaları neyim bayıla bayıla götürüyoruz.
Kokoreç yiyoruz yaw var mı ötesi?
Ayrinti versene bebis. Kimdir nedir necidir, ne zaman oldu. Anlatcam dedin anlatmadin.
Batırdın her tarafı
Enee benim içime doğmuştu zaten. Negzeeeel. Çok ozeniyorum su ilişki baslangiclarina. Sabah sabah işiniz gücünüz yok sevgili olalım mi dediniz ayol.Neresinden başlasam bilemedim ki
Aslında başını biliyosunuz, hatta sen gayet iyi biliyosun.Sen banlanmadan hemen önce arkadaslarla cıktıgımız bi aksam yazmıstım baslıga hatırlar mısınız bilmem.
O aksam bizle gelen, adını daha önce bikaç defa duydugum ama ilk defa karsılastıgım, arkadaşların arkadaşlarından biri aklımı başımdan aldı ama ben cool olucam, begendigimi çaktırmayacagım diye önce cocukla tatlı tatlı atışıp, gülüsüp, bakışıp sonra da görmezden gelip diger erkek arkadaslara sarmıştım. "Bi sana özel degil herkese samimiyim bak" pozları kesmistim resmensen de seviyosan git konus bence cicim demistin, ben de önce o konussun (evde kaldı) yazmıstım
Sonra sen banlanıp uzak diyarlara göctün, o da beni arkadaslarımıza sormuso sorsun, ben sormam, ne sorcak bakmaz ki bana, niye bakmasın be tas gibi kızım, yok daha neler, en azından giderim var bence, ya dünyanın en yakısıklı, en karizmatik, deri ceketle en seksi olan adamı degil miii diye kendi kendime sizofren bi sekilde cocugun hayalini kurarken bi ögrendim ki sormuş bei bizimkilere, yeni bi program yapalım demis, beni de cagırmalarını söylemis, sevgilisi varsa onu da getirebilir diye agzını aramıs bizimkilerin
Onu da yazdım buraya kostur kostur ama sen yoktun göremedin
İste o çocuk.
Ne zaman oldu dersen, 8 saat 12 dakika önce, şaka şaka panik yapmayın dakika tutcak kadar delirmedim bu sabah oldu iste
Sen gidip hamburgerini yesene yahu.
Şuanda onunla meşgulüm beybiSen gidip hamburgerini yesene yahu.
Ahahahahah bu sabah uyandıgımda benim de hic aklımda yoktuEnee benim içime doğmuştu zaten. Negzeeeel. Çok ozeniyorum su ilişki baslangiclarina. Sabah sabah işiniz gücünüz yok sevgili olalım mi dediniz ayol.
Çook sagol öz hakiki biricik en güzel tek güzel pek tatlı AngelaamHadi hayırlı olsun Lady. ^_^
Ay ne tatlış heyecanlar ya :)
Akşama benimkine bi daha küseyim barışayım da azcık heyecan olsun bari
Çook sagol öz hakiki biricik en güzel tek güzel pek tatlı Angelaamkocaya yazıktır cok elleme istersen
Neresinden başlasam bilemedim ki
Aslında başını biliyosunuz, hatta sen gayet iyi biliyosun.Sen banlanmadan hemen önce arkadaslarla cıktıgımız bi aksam yazmıstım baslıga hatırlar mısınız bilmem.
O aksam bizle gelen, adını daha önce bikaç defa duydugum ama ilk defa karsılastıgım, arkadaşların arkadaşlarından biri aklımı başımdan aldı ama ben cool olucam, begendigimi çaktırmayacagım diye önce cocukla tatlı tatlı atışıp, gülüsüp, bakışıp sonra da görmezden gelip diger erkek arkadaslara sarmıştım. "Bi sana özel degil herkese samimiyim bak" pozları kesmistim resmensen de seviyosan git konus bence cicim demistin, ben de önce o konussun (evde kaldı) yazmıstım
Sonra sen banlanıp uzak diyarlara göctün, o da beni arkadaslarımıza sormuso sorsun, ben sormam, ne sorcak bakmaz ki bana, niye bakmasın be tas gibi kızım, yok daha neler, en azından giderim var bence, ya dünyanın en yakısıklı, en karizmatik, deri ceketle en seksi olan adamı degil miii diye kendi kendime sizofren bi sekilde cocugun hayalini kurarken bi ögrendim ki sormuş bei bizimkilere, yeni bi program yapalım demis, beni de cagırmalarını söylemis, sevgilisi varsa onu da getirebilir diye agzını aramıs bizimkilerin
İste o çocuk.
Ne zaman oldu dersen, 8 saat 12 dakika önce, şaka şaka panik yapmayın dakika tutcak kadar delirmedim bu sabah oldu iste
Ayyy ne guzel.. Eee ne zaman evleniyosunuz? Çocuk ne zaman?Neresinden başlasam bilemedim ki
İste o çocuk.
Nörüyüm bebeyle ugrasmacaCınımmm nasılsın
Nörüyüm iyiyim sen nörüyon topram
Yok ki kayseride yasiyorum sadeceWiii sen de mi Kayserilisin?
Hepinizi aşırı dozdan götürcek sevgiyle doldum sana da bol bol ayırdım napiimKız o kadar yoğun sevildim mi cozuturum ben, minik dozlarda ara ara seveceksin
Ayrıca, kocalara yazık olmaz, yok öyle bi şey
Oy nasıl da coşmuş ya tam bir sevgi pıtırcığı olmuş, maşallah maşallah ^_^
Aşk böcükleri sizi :))
Ahahahahah bu sabah uyandıgımda benim de hic aklımda yoktu(daha dogrusu keske sevgili olsak ihtimali gördügüm ilk saniyeden beri aralıksız var ama o ihtimalin bu sabah gercek olacagını hic düsünmüyodum )
Bi arkadaşın patavatsız bi sorusu sonucu ben icimden "ay ben bogarım bu kızı sanane ya sanane" diye kızarmakla mesgulken adam koydu agırlıgını bi baktım sevgiliyiiiz
Boyle dusununce pek soru cevap olmadı aslındacidden sabah sabah o hadi sevgili olalım dedi ben de şok içinde sevimli sevimli sırıttım
Evli barkli kadinsin Sep ne resmi ne yakisikliligiAy yerim ben seniii... Ne güzel olmuşsun böyle.
Neciydi bu damat. Dur biraz ablalık yapayım sorguya çekeyim. Okuyor mu, iş güç var mi? Kaç yaşında? Yakışıklı mı, resim atsana ya la.
Evli barkli kadinsin Sep ne resmi ne yakisikliligi
Kocana bakinca açilir goz,gönül ..Gözümüz gönlümüz de mi açılmasın bea? Hep aynı adam gına geldi belki
Kızımızı vercez heralde, görmeden mi verek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?