- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Ya benimkilerGönder gönder, denasın kızı da alayım üç olsunlar. Delirirz evde. Facebooka resim atarım evde bebelerle delirme keyfisi diye.
Öğlen gelcekmiş, ben onu geri iş yerine bırakcakmışım ordan havaalanına geçicekmişim. Mantığa bakar mısın? Şirket izmirin bi ucunda havaalanı diğer ucunda bizim ev bambaşka bir ucunda.
Ben cocuklari alıp bir kac sokak otede oturan arkadasima kısır yemeye gideceğim.
Ev hanımı olmak bunu gerektirir nitekim.
Sıkılıyorsan sen de gel :)
Böyle de deyince bilemedim ki şimdi sep rüyalarıma girer kabus görürüm gene uyuyamam. Balkona mandalla tutturmazsan verebilirim amaGönder gönder, denasın kızı da alayım üç olsunlar. Delirirz evde. Facebooka resim atarım evde bebelerle delirme keyfisi diye.
Öğlen gelcekmiş, ben onu geri iş yerine bırakcakmışım ordan havaalanına geçicekmişim. Mantığa bakar mısın? Şirket izmirin bi ucunda havaalanı diğer ucunda bizim ev bambaşka bir ucunda.
beş bebe olduuuu... Yok mu artıran.Ya benimkiler
Böyle de deyince bilemedim ki şimdi sep rüyalarıma girer kabus görürüm gene uyuyamam. Balkona mandalla tutturmazsan verebilirim ama
O zaman sıkıntı yok arada ben asıyorum içerdeki askıyaEhehe balkonda asacak yer yok merak etme. En fazla içerdeki çamaşır askısına asarım.
in vino veritas Denas14__ @bilinmeyenfx nameaver @_angela_ (başka bu muhabbeti yaptığımız var mıydı hatırlayamadım)
Alın size dış mekan
http://one dio.com/haber/insan-icinde-fazla-yakinlasarak-bos-ev-var-anahtarini-vereyim-dedirten-23-cift-712693
O zaman sıkıntı yok arada ben asıyorum içerdeki askıya
in vino veritas Denas14__ @bilinmeyenfx nameaver @_angela_ (başka bu muhabbeti yaptığımız var mıydı hatırlayamadım)
Alın size dış mekan
http://one dio.com/haber/insan-icinde-fazla-yakinlasarak-bos-ev-var-anahtarini-vereyim-dedirten-23-cift-712693
Ya aslında çoğu o kadar vahim değil, biraz eğlenmişler o kadar.
İnsan bir tutam gizlenme ihtiyacı da mı hissetmez? Dış mekan dediysek de bi çalının arkası filan olaydı ya bari :/
Ya aslında çoğu o kadar vahim değil, biraz eğlenmişler o kadar.
Benim eğlence anlayışıma ters ya, hani arkadaş ortamında kendi aralarında gırgırına takılsınlar, kaçamak yapmak için wc vb. kaçsınlar köşelere, bana ne, kendi hayatları, heyecanları. Ama insanların mekan değiştiremeyeceği ve aniden maruz kalacağı yerlerde göstere göstere yapmasınlar. Mesela metroda-otobüste... Neden?
Masumane 1-2 öpücükten bahsetmiyorum, daha ileri gidilmesinden bahsediyorum. Yok mu, var öyle...
Bu galeri eski galerilerden derleme zaten, hatırladım bazı fotoğrafları.
İki kere başıma geldi öyle dibimde önsevişme yapan ateşli gençler. Hatta üç pardon, bu ay da yaşadık öyle bir olay. Çoğu zaman komik oluyorlar çünkü fazla abartıyorlar. Yani biz "ayıptır" diye değil "höh abazalara bak" diye bakıyoruz gülüyoruz.
Ama bazı fotoğraflar, örneğin festivalde vs olanlar olabilir, tabii fotoğraftaki gibi kaldığını farz ediyorum.
Festival filan değil zaten oralarda olağan haller bunlar.
Ben daha "Aile tipi" yerlerden bahsediyorum :)
Bana da denk geldi birkaç kere, tamam hadi görmezden geldim de, azıcık gizlenseler bari hani, ya da ileri gitmeseler...
Görmiyim el aleminin adamının bilmem neresini durduk yere.
Sahilde denk gelmiştik birinde ya, yanımda annem-babam da vardı. Daha ayrı utandım görünce :/
Gitsinler abi, açılsınlar denize doğru, ya da bak kabin varmış ne güzel, Nam'ın dediği gibi, oraya gitsinler fantezilerini gerçekleştirmek için en azından.
Uzun yolculukta otobüslerde-uçaklarda koklaşanları da anlarım, baş başa geziyosundur onun heyecanı olur, gençliktir için içine sığmaz iki öpersin. Ama mokunu çıkarmasınlar, illa pantolona el atacaklarsa ışıkların kapanmasını beklesinler bi zahmet ve seslerini kessinler en azından :/
Bunların nirvanasına denk geldim ben.
Geçen sene gittiğimiz otelde orta yaşlı bir abi yanında çıtır sevgilisiyle pek coşkuluydu. Tek şezlong kullanıyorlardı. Yemek yerken hatun herifin kucağına oturuyor tek tabaktan yiyorlardı. Baya eğlenceli bir tatil geçirttiler bize.
Otelin restoran bölümünde, kucak kucağa?
Bi de tek şezlonga iki kişi nasıl sığabiliyor? Mümkün değil neredeyse öyle bi şey :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?