Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya benimkiler

Ben cocuklari alıp bir kac sokak otede oturan arkadasima kısır yemeye gideceğim.
Ev hanımı olmak bunu gerektirir nitekim.
Sıkılıyorsan sen de gel :)

Afiyet olsun canım benim yerime de yiyin. Geleyim hemen otobüse atlayıp :)
Şuradan kalkıp karşıdaki markete gitmeye üşeniyorum...

Böyle de deyince bilemedim ki şimdi sep rüyalarıma girer kabus görürüm gene uyuyamam. Balkona mandalla tutturmazsan verebilirim ama

Ya aslında çoğu o kadar vahim değil, biraz eğlenmişler o kadar.

Benim eğlence anlayışıma ters ya, hani arkadaş ortamında kendi aralarında gırgırına takılsınlar, kaçamak yapmak için wc vb. kaçsınlar köşelere, bana ne, kendi hayatları, heyecanları. Ama insanların mekan değiştiremeyeceği ve aniden maruz kalacağı yerlerde göstere göstere yapmasınlar. Mesela metroda-otobüste... Neden?
Masumane 1-2 öpücükten bahsetmiyorum, daha ileri gidilmesinden bahsediyorum. Yok mu, var öyle...

Bu galeri eski galerilerden derleme zaten, hatırladım bazı fotoğrafları.

İki kere başıma geldi öyle dibimde önsevişme yapan ateşli gençler. Hatta üç pardon, bu ay da yaşadık öyle bir olay. Çoğu zaman komik oluyorlar çünkü fazla abartıyorlar. Yani biz "ayıptır" diye değil "höh abazalara bak" diye bakıyoruz gülüyoruz.

Ama bazı fotoğraflar, örneğin festivalde vs olanlar olabilir, tabii fotoğraftaki gibi kaldığını farz ediyorum.

Festival filan değil zaten oralarda olağan haller bunlar.
Ben daha "Aile tipi" yerlerden bahsediyorum :)

Bana da denk geldi birkaç kere, tamam hadi görmezden geldim de, azıcık gizlenseler bari hani, ya da ileri gitmeseler...
Görmiyim el aleminin adamının bilmem neresini durduk yere.
Sahilde denk gelmiştik birinde ya, yanımda annem-babam da vardı. Daha ayrı utandım görünce :/

Gitsinler abi, açılsınlar denize doğru, ya da bak kabin varmış ne güzel, Nam'ın dediği gibi, oraya gitsinler fantezilerini gerçekleştirmek için en azından.

Uzun yolculukta otobüslerde-uçaklarda koklaşanları da anlarım, baş başa geziyosundur onun heyecanı olur, gençliktir için içine sığmaz iki öpersin. Ama mokunu çıkarmasınlar, illa pantolona el atacaklarsa ışıkların kapanmasını beklesinler bi zahmet ve seslerini kessinler en azından :/

Ne dertliymişim sevişgen çiftlerden yana
Ben biraz daha yaşlansam "Len napıyonuz, ayrılın len!" diye çantayla vururum da

Bunların nirvanasına denk geldim ben.
Geçen sene gittiğimiz otelde orta yaşlı bir abi yanında çıtır sevgilisiyle pek coşkuluydu. Tek şezlong kullanıyorlardı. Yemek yerken hatun herifin kucağına oturuyor tek tabaktan yiyorlardı. Baya eğlenceli bir tatil geçirttiler bize.

Otelin restoran bölümünde, kucak kucağa?
Bi de tek şezlonga iki kişi nasıl sığabiliyor? Mümkün değil neredeyse öyle bi şey :/

Otelin restoran bölümünde, kucak kucağa?
Bi de tek şezlonga iki kişi nasıl sığabiliyor? Mümkün değil neredeyse öyle bi şey :/

Üstüste olunca sığılıyor. Genelde ikisi de yan yatıyordu, öpüşmeler koklaşmalar. Ama abinin kuşu ötmüyordu heralde, ya da çok iradeli. Normal bir adam o oynaşmaya çadırı dikerdi.
Restorandaki halleri iyice komikti. Adam oturuyor hatun da aynı açıyla masaya dönük onun kucağına oturuyor. Herif hatunun sırtına bakıyor bütün yemek boyunca.
Bir gün animatörler onları taklit etti, yarıldık gülmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…