- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
merhaba memnun oldum.
Evet epeydir yokum
Bu ara acayip boşa çıktımBdv'de görüşürüüz
Ayiiy bu yeni simileysiler çok çılgııııın
Hello :)o kanal fena ben sana diyeyim.. 7/24 seyreder hale geldim ve artık hayat felsefem; akrabalarınla şirket kurma işler iyide gitse, kötü de gitse öldürüyorlar ve eşin üzerine milyon dolarlık hayat sigortası yaptırıyorsa derhal kaç
Üstüste olunca sığılıyor. Genelde ikisi de yan yatıyordu, öpüşmeler koklaşmalar. Ama abinin kuşu ötmüyordu heralde, ya da çok iradeli. Normal bir adam o oynaşmaya çadırı dikerdi.
Restorandaki halleri iyice komikti. Adam oturuyor hatun da aynı açıyla masaya dönük onun kucağına oturuyor. Herif hatunun sırtına bakıyor bütün yemek boyunca.
Bir gün animatörler onları taklit etti, yarıldık gülmekten.
merhaba memnun oldum.
Evet epeydir yokum
Boncuğum hoşgeldin. Özlettin kendini :)merhaba memnun oldum.
Evet epeydir yokum
Aaa kırıklar ya. Saçmalığa bak
İnsan rahatça nasıl yemek yer o pozisyonda, eziyet ya, mokunu çıkarmışlar
Nabıyonus? Hellööööö
Hello :)
Yine uzun bir ara yine ben.
Seviyorum o kanalı çok, zaten başucu kitabı Seri Katiller olan birinden ne beklenir ki :)
Ay yok ruh halim hiç siyasete göre değil bu aralar :) Abonelikten çıkardım o bölümü düşün artıkOoo hosgeldin siyasette kop kop kopuyoruz kac gundursu cok guzel sende gel
Sep en sevdiğim şeylerden biri denizde havuzda hatunla oynaşan adamın bir süre sudan çıkamamasıÜstüste olunca sığılıyor. Genelde ikisi de yan yatıyordu, öpüşmeler koklaşmalar. Ama abinin kuşu ötmüyordu heralde, ya da çok iradeli. Normal bir adam o oynaşmaya çadırı dikerdi.
Restorandaki halleri iyice komikti. Adam oturuyor hatun da aynı açıyla masaya dönük onun kucağına oturuyor. Herif hatunun sırtına bakıyor bütün yemek boyunca.
Bir gün animatörler onları taklit etti, yarıldık gülmekten.
Anaaam yaşıyormuş ya lamerhaba memnun oldum.
Evet epeydir yokum
Bebişim sabah aklımdan geçtin nerede bu kız, bir yazayım diye sen geldin. Kalbim temizmiş.Nabıyonus? Hellööööö
Hello :)
Yine uzun bir ara yine ben.
Seviyorum o kanalı çok, zaten başucu kitabı Seri Katiller olan birinden ne beklenir ki :)
Vaay ofis kadını. Bize tek kelime yok. Erketeye yatılmış mar bekleniyor, geldiği anda hemen mesaj.Ooo hosgeldin siyasette kop kop kopuyoruz kac gundursu cok guzel sende gel
Hoşgeldin
Bende memnun oldum
Bdv ye uğramıyorum pek siyasete gelirsen görüşelim
Boncuğum hoşgeldin. Özlettin kendini :)
Oyyy kuzum gelmiiiş...
Vaay ofis kadını. Bize tek kelime yok. Erketeye yatılmış mar bekleniyor, geldiği anda hemen mesaj.
Peki.
Yazdım bir kenara.
Bakmayın siz böyle dediklerine lormalde beni pek sevmesler
İyiyiz seni sormalı asılSis.napiyonus burda
Onu da mı sevmiyosunuz
Biz onu seviyoruz da kendisinin, bizim onu sevmediğimiz yönünde kuruntuları varOnu da mı sevmiyosunuz
Ene kim kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?