Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Nabıyonus? Hellööööö
Hello :)
Yine uzun bir ara yine ben.
Seviyorum o kanalı çok, zaten başucu kitabı Seri Katiller olan birinden ne beklenir ki :)

Aaa kırıklar ya. Saçmalığa bak
İnsan rahatça nasıl yemek yer o pozisyonda, eziyet ya, mokunu çıkarmışlar

Sep en sevdiğim şeylerden biri denizde havuzda hatunla oynaşan adamın bir süre sudan çıkamaması Çok eğlenceli oluyor adamların o kıvranan halini görmek
Yalnız iki sene önce kuzenle deniz kenarındayız. Yine bir abi bir hanım kızla fingirdeşti, kız bunu bıraktı çıktı şezlonguna gitti. Ben kuzene "bak adam kesin kıyıya yüzüstü yatıp bekleyecek" dedim. BEKLEMEDİ. Çıktı sudan, tam bizim önümüzden geçti-ler. Bak geçti demiyorum çünkü tek başına değildi Tam göz hizamızdan. Ayh.

merhaba memnun oldum.
Evet epeydir yokum
Bu ara acayip boşa çıktım Bdv'de görüşürüüz
Ayiiy bu yeni simileysiler çok çılgııııın
Anaaam yaşıyormuş ya la

Nabıyonus? Hellööööö

Hello :)
Yine uzun bir ara yine ben.
Seviyorum o kanalı çok, zaten başucu kitabı Seri Katiller olan birinden ne beklenir ki :)
Bebişim sabah aklımdan geçtin nerede bu kız, bir yazayım diye sen geldin. Kalbim temizmiş.

Hoşgeldin
Bende memnun oldum
Bdv ye uğramıyorum pek siyasete gelirsen görüşelim

Siyaset mi bu ara psikolojimi kollamam gerek zira depresyon is coming

Boncuğum hoşgeldin. Özlettin kendini :)
Oyyy kuzum gelmiiiş...

Ehehe beyle sevgi seliylen karşılanmak ne güzel
Bakmayın siz böyle dediklerine lormalde beni pek sevmesler
Allam dedikodu yapan simileysi bile var çıldırıcaaam

Vaay ofis kadını. Bize tek kelime yok. Erketeye yatılmış mar bekleniyor, geldiği anda hemen mesaj.
Peki.
Yazdım bir kenara.

Şat im, bibigimm, yavriiim, hic sensiz olur mu askolsun mar gelmiyomus kalk biz kop kop kopalim

Sen nerdesin Sarışınımız, Kıymetlimiz, Gün ışıgımız, elbisesinin beyazını sevdigim marilyn monroe muz

Gel gel sarışınım geeeel gel sana aşığım (ay ben bu ara hepinize aşığım) geeeel

Gel gel gün ışığım geeel
Gel çok karışığım geeeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…