- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Sep en sevdiğim şeylerden biri denizde havuzda hatunla oynaşan adamın bir süre sudan çıkamamasıÇok eğlenceli oluyor adamların o kıvranan halini görmek
Yalnız iki sene önce kuzenle deniz kenarındayız. Yine bir abi bir hanım kızla fingirdeşti, kız bunu bıraktı çıktı şezlonguna gitti. Ben kuzene "bak adam kesin kıyıya yüzüstü yatıp bekleyecek" dedim. BEKLEMEDİ. Çıktı sudan, tam bizim önümüzden geçti-ler. Bak geçti demiyorum çünkü tek başına değildiTam göz hizamızdan. Ayh.
Anaaam yaşıyormuş ya la
Bebişim sabah aklımdan geçtin nerede bu kız, bir yazayım diye sen geldin. Kalbim temizmiş.
Uyaran olmazsa muhtemelen öyledir ama fingirderken adamlar hakim olamıyor demek kiÖfff o daha betermis...
Denizde buzusmuyor muydu o yaw?
Eltiş mi? Öz hakiki eltişler biziz, onlar olamaz.Cidden tantiyle terlik ne kaa benziyo. Onlar da eltis olsun kendi aralarında.
Ve aleyküm tünaydın.Tünaydın ihtiyarlar
Hoş geldin Marilyn kayıp MonroeAnnat en başından itibaren :)
Okuyamiyorum sayfaları. Yeni biri mi geldi? Onu da mı benim gibi sevmiyorsunuz? Yeni gelenlere yapmayın bari yazıktır.
Hoş geldin arkadaşım. Tanışmıyoruz ama ben buraların en iyi kalpli insanıyım. Memnun oldum.
Okuyamiyorum sayfaları. Yeni biri mi geldi? Onu da mı benim gibi sevmiyorsunuz? Yeni gelenlere yapmayın bari yazıktır.
Hoş geldin arkadaşım. Tanışmıyoruz ama ben buraların en iyi kalpli insanıyım. Memnun oldum.
Yeni derken topikte yeni. Bütün siteyi tanımıyorum sep.Yeni değil o bi kerem, senden eski.
Hadi tanısın arkadaş olun kardeşle bakiim...
Yeni derken topikte yeni. Bütün siteyi tanımıyorum sep.
Piki abla.Tanıyacaksın kadın!!!!
Havaalanı, İzmir'in dengesiz havası, rötar yapan uçak ve çişin seni çok seviyormuş o nolacak?Havaalanına gelmekten nefret ediyorum.
İzmirin dengesiz havasından nefret ediyorum.
Uçağın rötar yapmasından nefret ediyorum.
Cisimin gelmesinden nefret ediyorum.
ladyamore Game of Thrones'la ilgili hayvan gibi spoiler yedim ve kitaptan ayrıldığı konuda yedim!
Spoiler yediğim için üzüldüm ama sevdiğim bir karakter olduğu için sevindim.
Piki abla.
Havaalanı, İzmir'in dengesiz havası, rötar yapan uçak ve çişin seni çok seviyormuş o nolacak?
İzlemeyenler varsa küfür yemeyeyim.Bize de yedirt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?