Çişim demişsin, cisim anlıyorum, ufo mu görüyor bu hatun dedimCisimin gelmesinden nefret ediyorum.
7 kitabın 5ini 1,5 ayda falan bitirdim. Son iki tanesini ağırdan alıyorum ki bitince ellerim bomboş kalmasın.Hea, ben zamanında takip ediyorum. Tahminimi soyleyecektim ama susayim bari.
Kitapları da aldım inatla okumuyorum.
Çişim demişsin, cisim anlıyorum, ufo mu görüyor bu hatun dedim
7 kitabın 5ini 1,5 ayda falan bitirdim. Son iki tanesini ağırdan alıyorum ki bitince ellerim bomboş kalmasın.
Aslında şu anda diziyle çok yakınım kitaptaki yerlere bakarak ama dizi kitaptan ayrıldığı için bazı yerleri de hiç bilmiyorum.
Enem ben biliyom mu ki hangisi olduğunu yakışıklı mıladyamore Game of Thrones'la ilgili hayvan gibi spoiler yedim ve kitaptan ayrıldığı konuda yedim!
Spoiler yediğim için üzüldüm ama sevdiğim bir karakter olduğu için sevindim.
Erkek değilEnem ben biliyom mu ki hangisi olduğunu yakışıklı mı
in vino veritas ben de nefret ediyom çişimin gelmesinden. Mesane obsesyonu var bende ve ben sürekli işemek istiyorum, hasta olsam da olmasam da
Hmmm o vakıt diğeri, tememErkek değil
İrkek olarak Hound'la aramda love/hate ilişkisi var.Hmmm o vakıt diğeri, temem
Ayyy yettim eltişim hangi hain spoiler ladı seniladyamore Game of Thrones'la ilgili hayvan gibi spoiler yedim ve kitaptan ayrıldığı konuda yedim!
Spoiler yediğim için üzüldüm ama sevdiğim bir karakter olduğu için sevindim.
Geldim özeleAyyy yettim eltişim hangi hain spoiler ladı senineyi ögrendin bakiim neyse dur insanları annemize sevgilerini iletmeye itmeyelim simdi seveni izleyeni vardır özel anlat
Ayy anlatiim ama korkuyorum bitmedi aşkı sevgisi diyecekler diye, (gerçi benim minnoşlarım demez öyle bi şeyAnnat en başından itibaren :)
Tatlış, ağzının kulaklarına vardığını görebiliyorumAyy anlatiim ama korkuyorum bitmedi aşkı sevgisi diyecekler diye, (gerçi benim minnoşlarım demez öyle bi şey) sevgi yumagı olarak başlıkta bi sağa bi sola yuvarlanıyorum iki gündür
Aslında sadece 2 bucuk haftadır tanışıyoruz ,düsününce baya ışık hızıyla oldu ne olduysa ama ne bileyim bana bin asırdır kalbim küt küt carpıyomus, heyecanla hoşlanır mı ki benden diye beklemişim gibi geliyo
Arkadaslarla mezuniyet stresini atalım, kafa dagıtıp kutlama yapalım diye kalabalık bi grupla çıktıgımız akşam tanıştık. Benim okuldan farklı fakülteden arkadaslarımın üst dönemi, gecen seneki mezunlardan.
Onun evine çok yakın olunca gittigimiz yer ev sahibi konumundan onu da cagırmıslar. İyi ki de cagırmıslar, iyi ki bizim tarafta olsun dönmesi kolay olsun diye tembellik etmeyip karşıda program yapmışız, iyi ki o akşam arkadaşı onu ekmiş de bizim yanımıza gelmiş... o geceki havaya suya bile tesekkür edesim var ahahahaha
Gözlerine, gülüsüne, bi adamda vurulabilecegim nesi varsa hepsine vuruldum gelip de tam karşıma oturdugundaO aksam cool olucam diye bi ilgi gösterdim bi soguk davrandım, kendim sersem oldugum yetmedi onu da sersemlettim Sonra gelip buralarda keske sıcak davransaydım bi şansım olurdu, banane be önce o davransın, ay nolur davransın diye kafamı bi o duvara bi bu duvara vurdum
Arkadaslardan haber geldi sonra, beni sormuş, sevgilim var mı yok mu diye agızlarını aramıs, yeni bi program yapalım bu sefer de sizin tarafta deyip beni de davet etmelerini söylemis.
Eltişim biricigim S shot un ömrünü yedim sonra ne giyeyim ne yapayım diye 1 hafta ikinci bulusma heyecanıyla. Yine toplu cıktık ama bana sorsan ikimiz dısında kimseyi hatırlamıyorum
Sonrası da geldi bi sekilde, dün sabah ben hiç beklemezken ayarsız bi arkadasın sorusu üzerine "sevgilim" dedi benim icinsonrasını hatırlamıyorum
Ay duyun beni beeeaaaaaAranızda PTT Posta Çeki hesabı kullanan var mı?
Herhalde benim ömrümü yiyeceksin kızım, kaç tane eltişin var senin?
Öyle bi hesap olduğunu şimdi senden duydum desemAy duyun beni beeeaaaaa
Leydi 16 yıllık evliyim iki gündür yazdıklarından ötürü aşka geldimAyy anlatiim ama korkuyorum bitmedi aşkı sevgisi diyecekler diye, (gerçi benim minnoşlarım demez öyle bi şey) sevgi yumagı olarak başlıkta bi sağa bi sola yuvarlanıyorum iki gündür
Aslında sadece 2 bucuk haftadır tanışıyoruz ,düsününce baya ışık hızıyla oldu ne olduysa ama ne bileyim bana bin asırdır kalbim küt küt carpıyomus, heyecanla hoşlanır mı ki benden diye beklemişim gibi geliyo
Arkadaslarla mezuniyet stresini atalım, kafa dagıtıp kutlama yapalım diye kalabalık bi grupla çıktıgımız akşam tanıştık. Benim okuldan farklı fakülteden arkadaslarımın üst dönemi, gecen seneki mezunlardan.
Onun evine çok yakın olunca gittigimiz yer ev sahibi konumundan onu da cagırmıslar. İyi ki de cagırmıslar, iyi ki bizim tarafta olsun dönmesi kolay olsun diye tembellik etmeyip karşıda program yapmışız, iyi ki o akşam arkadaşı onu ekmiş de bizim yanımıza gelmiş... o geceki havaya suya bile tesekkür edesim var ahahahaha
Gözlerine, gülüsüne, bi adamda vurulabilecegim nesi varsa hepsine vuruldum gelip de tam karşıma oturdugundaO aksam cool olucam diye bi ilgi gösterdim bi soguk davrandım, kendim sersem oldugum yetmedi onu da sersemlettim Sonra gelip buralarda keske sıcak davransaydım bi şansım olurdu, banane be önce o davransın, ay nolur davransın diye kafamı bi o duvara bi bu duvara vurdum
Arkadaslardan haber geldi sonra, beni sormuş, sevgilim var mı yok mu diye agızlarını aramıs, yeni bi program yapalım bu sefer de sizin tarafta deyip beni de davet etmelerini söylemis.
Eltişim biricigim S shot un ömrünü yedim sonra ne giyeyim ne yapayım diye 1 hafta ikinci bulusma heyecanıyla. Yine toplu cıktık ama bana sorsan ikimiz dısında kimseyi hatırlamıyorum
Sonrası da geldi bi sekilde, dün sabah ben hiç beklemezken ayarsız bi arkadasın sorusu üzerine "sevgilim" dedi benim icinsonrasını hatırlamıyorum
Oyyyy kıyamam yirim ya seniLeydi 16 yıllık evliyim iki gündür yazdıklarından ötürü aşka geldim
Ya normal banka hesabı gibi ama hesap işletim ücreti neyin yokÖyle bi hesap olduğunu şimdi senden duydum desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?