- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Madem sen romantik değilsin albümler romantik olsunEki Görüntüle 1838455 Eki Görüntüle 1838456 Eki Görüntüle 1838456
Madem sen romantik değilsin albümler romantik olsunEki Görüntüle 1838455 Eki Görüntüle 1838456 Eki Görüntüle 1838456
Nam, şıpsevdi sakızları vardı, onun ambalajına benziyor ilki, ya da aynısı mı? :)
Aynısı sanırım.
Aynısı canım :)Nam, şıpsevdi sakızları vardı, onun ambalajına benziyor ilki, ya da aynısı mı? :)
2. seçenek bence de güzel.Kapağını kendim tasarlıcam zaten kuşum. Ama yapışkanlı sayfalar bana da daha mantıklı geliyor.
Yapışsın, bişey olmaz. Zaten çıkarmayız ki.
O zaman senin gönderdiklerinden 2. olan :)Kapağı kendim yapcam.
Gittiğimiz yerler, sevdiğimiz şeylerden bir kolaj düşünüyorum.
O zaman senin gönderdiklerinden 2. olan :)
Gedeno naber?
Benim kısır günüm p.k gibi geçti. Kimin gözü vardı?
Büyük kız ortalama 5 saat ağladı. Pedagog mi gotursem yaw? İyice tuhaflasti. Yemek yemesi de yok. Eriyo sanki gunden güne. Delirdim delirecemBeniiim
Ne oldu?
Büyük kız ortalama 5 saat ağladı. Pedagog mi gotursem yaw? İyice tuhaflasti. Yemek yemesi de yok. Eriyo sanki gunden güne. Delirdim delirecem
Selam, napıyonuz?
Resim yaptigi zaman hepimizi yapiyo. Hüma'dan once 3 kisi ciziyodu. Şimdi 4.Bebeği kıskanıyor, çok net.
Baş edemiyorsan bir doktorla görüş.
Resim yapabiliyor mu? Yapabiliyorsa ailenizin resmini çizmesini istesene bi.
Resim yaptigi zaman hepimizi yapiyo. Hüma'dan once 3 kisi ciziyodu. Şimdi 4.
Ama dün "bunu geri götürün" dedi
in vino veritas benim herif anahtarlik yaptirmisti telkari. Sur'da iyi işçiliği olan yerler vardi. Artik yok gerci Sur ..
Bi anahtarlik bende,digeri onda. Birlestirince isimlerimizin bas harfi oluyo. Ikimizin de A.
Geldi yine.Selam, napıyonuz?
Yarin ilk is kontrol edeyim. Hatta tekrar cizdirip sana yollayayim.Kıyamam yaa.. O da çok küçük daha.
Elinizi kolunuzu falan tam çiziyor mu, ya da kendi kollarını bacaklarını, eksik bir uzuv var mı resimlerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?