Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben market alışverişini bile internetten yapıyorum yaw. Şunu asla almam diyeceğim bişey yok heralde.

İkimizin dimi, albüm iyidir. Hem sürekliliği olacak bişey, tatile çıktıkça eklenecek üzerine.

Ben market alışverişini bile internetten yapıyorum yaw. Şunu asla almam diyeceğim bişey yok heralde.

İkimizin dimi, albüm iyidir. Hem sürekliliği olacak bişey, tatile çıktıkça eklenecek üzerine.
Aaaa kızzz ben hayatta market alışverişi yapamam, ancak konserve dondurulmuş gıda falan, elmaları elimle mıcırmadan almam hayatta
Aynen bence albüm fikri çok güzel. Hem de çok güzel albümler var

Aaaa kızzz ben hayatta market alışverişi yapamam, ancak konserve dondurulmuş gıda falan, elmaları elimle mıcırmadan almam hayatta
Aynen bence albüm fikri çok güzel. Hem de çok güzel albümler var

Kapağını ben tasarlıcam. Ama albüm lazım. Mümkünse yapışkanlılardan olmalı ki sayfaları da dizayn edebileyim.

Yaw sanal marketten aldığım meyve sebze markettekinden güzel. Hem de daha ucuz ki

Kapağını ben tasarlıcam. Ama albüm lazım. Mümkünse yapışkanlılardan olmalı ki sayfaları da dizayn edebileyim.

Yaw sanal marketten aldığım meyve sebze markettekinden güzel. Hem de daha ucuz ki
Kangurulu marketten mi alıyosun
Alış veriş yaparken görüyorum adamlar elinde tablet sağdan sola koşturuyorlar.
Yalnız bu aralar çok görüyorum
Artıs var demek ki nette alışverişte

Nasıl bir şey albüm var mı nette falan fotosu. Benim de güzel ve şık bir albüme ihtiyacım var da.
Yok Sep ya, hiç benlik değil o kadar sanal alışveriş, ben reelini de çok seviyorum Dediğim gibi netten aldığım eşya kalemi 2-3'ü geçmez.
Bu arada e-okuyucu var mı sende, varsa markasını alalım.

Kangurulu marketten mi alıyosun
Alış veriş yaparken görüyorum adamlar elinde tablet sağdan sola koşturuyorlar.
Yalnız bu aralar çok görüyorum
Artıs var demek ki nette alışverişte

Diğer marketler kapandığı için mecburen kanguruludan yapıyoruz bu ara. Tek kaldı pazarda. Normalde tercihim değildi ama. Artış da ondan kaynaklanıyordur.

Dur göndereyim bir iki model. Kafamda var bişiler.
Ben alışveriş olayını hiç sevmiyorum ya, ondan bu kadar sanala vurdum sanırım.

Yok canım e-okuyucu, ipadi kullanıyorum o işler için.

Ben gelirken geçen gün açtığım baklava nın yarıdan fazlası dondurucuda duruyor, onu getiririm

Ohh baklava da geliyor. Şişko olcaz hepimiiiiz.

Dur göndereyim bir iki model. Kafamda var bişiler.
Ben alışveriş olayını hiç sevmiyorum ya, ondan bu kadar sanala vurdum sanırım.

Yok canım e-okuyucu, ipadi kullanıyorum o işler için.
Ya tablete laptopa bakmaktan yakın numaram çıktı galiba, göz doktoruna gidicem, bi e okuyucu bakayım diyorum da Calibro mu Kindle mı karar veremedim

On nümero olur, kesinlikle çok şık ve manalı bir hediye ^_^

marilyn monroe

Bi bu model var. Kapak tasarımları değişiyor ama benim için çok önemli değil. Sayfaları karton, renkli stickerlarla yapıştırılıyor foroğraflar. 25-30 tl fiyatları.

Bi de bunlar var. Yapışkanlı sayfalar, üzerinde film olanlardan. 45-50 lira.

Üzeri film olanlar güzel, fotoğrafı koruyor ama zamanla fotoğrafa da yapışabiliyor, biraz sıkıntılı. Filmli olanlar daha zamansız daha klasik duruyor ama.

Sormadın ama söylüyüm, hatırım kalır
Yapışkan sayfalı, üzerinde film olan 2. seçenektekiler daha şık duruyor.

Kapağını kendim tasarlıcam zaten kuşum. Ama yapışkanlı sayfalar bana da daha mantıklı geliyor.
Üzeri film olanlar güzel, fotoğrafı koruyor ama zamanla fotoğrafa da yapışabiliyor, biraz sıkıntılı. Filmli olanlar daha zamansız daha klasik duruyor ama.

Yapışsın, bişey olmaz. Zaten çıkarmayız ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…