Kisiye özel Doğum günü şeysinde olurBilemedim. Hani kişiye özel olmayacak ya o takıldı kafama. Ama evlilik yıl dönümü zaten kişiye özel olmaz dimi?
Ahanda taksitle Boğaz Köprüsü satılan cins bu daTatlım benim internet alışverişim, kitap, film vs... Öyle pabuç, köstüm neyin almam ben, bakıcam ille
E iyi de evlilik yıldönümü ikinizin zaten, ikinize özel bir şey olması daha mantıklı değil mi? Hani doğum günü vs başka da, evlilik yıldönümü için güzel bir albüm iyi bir fikir bence.
Kisiye özel Doğum günü şeysinde olur
Bu Evlilik sonuçta sen olmasaydın ne evlenebilir nede yıldönümünü kutlayabilirdi
Kahfenin yanına mozaik pasta alayım mı gelirken Birlikte takılalım bari, olmayacak böyle.
Aaaa kızzz ben hayatta market alışverişi yapamam, ancak konserve dondurulmuş gıda falan, elmaları elimle mıcırmadan almam hayattaBen market alışverişini bile internetten yapıyorum yaw. Şunu asla almam diyeceğim bişey yok heralde.
İkimizin dimi, albüm iyidir. Hem sürekliliği olacak bişey, tatile çıktıkça eklenecek üzerine.
Aaaa kızzz ben hayatta market alışverişi yapamam, ancak konserve dondurulmuş gıda falan, elmaları elimle mıcırmadan almam hayatta
Aynen bence albüm fikri çok güzel. Hem de çok güzel albümler var
Kangurulu marketten mi alıyosunKapağını ben tasarlıcam. Ama albüm lazım. Mümkünse yapışkanlılardan olmalı ki sayfaları da dizayn edebileyim.
Yaw sanal marketten aldığım meyve sebze markettekinden güzel. Hem de daha ucuz ki
Nasıl bir şey albüm var mı nette falan fotosu. Benim de güzel ve şık bir albüme ihtiyacım var da.Kapağını ben tasarlıcam. Ama albüm lazım. Mümkünse yapışkanlılardan olmalı ki sayfaları da dizayn edebileyim.
Yaw sanal marketten aldığım meyve sebze markettekinden güzel. Hem de daha ucuz ki
Ben gelirken geçen gün açtığım baklava nın yarıdan fazlası dondurucuda duruyor, onu getiririmYok alma bişey. Kuzen istanbuldan buralara kadar bissürü tatlı, pasta göndermiş. Onları yirik.
Herkeşler gelsin, bütün kızlar toplaştık yapalım.
Kangurulu marketten mi alıyosun
Alış veriş yaparken görüyorum adamlar elinde tablet sağdan sola koşturuyorlar.
Yalnız bu aralar çok görüyorum
Artıs var demek ki nette alışverişte
Nasıl bir şey albüm var mı nette falan fotosu. Benim de güzel ve şık bir albüme ihtiyacım var da.
Yok Sep ya, hiç benlik değil o kadar sanal alışveriş, ben reelini de çok seviyorumDediğim gibi netten aldığım eşya kalemi 2-3'ü geçmez.
Bu arada e-okuyucu var mı sende, varsa markasını alalım.
Ben gelirken geçen gün açtığım baklava nın yarıdan fazlası dondurucuda duruyor, onu getiririm
Ya tablete laptopa bakmaktan yakın numaram çıktı galiba, göz doktoruna gidicem, bi e okuyucu bakayım diyorum da Calibro mu Kindle mı karar veremedimDur göndereyim bir iki model. Kafamda var bişiler.
Ben alışveriş olayını hiç sevmiyorum ya, ondan bu kadar sanala vurdum sanırım.
Yok canım e-okuyucu, ipadi kullanıyorum o işler için.
Gencolar, yine size bişey danışcam ben.
Şimdi bizim evlilik yıldönümü yaklaşıyor. Benim de aklımda ne zamandır bir tatil fotoğrafları albümü yapmak var. Kendim yapacağım, çoğu kısmı el emeği olacak. Her tatilden iki fotoğraf ve el yazısıyla tarihi ve yeri yazacak. Bunu kocaya evlilik yıldönümü hediyesi olarak versem mi yoksa saçma mı olur? Romantik bir insan olmadığımı göz önüne alınız.
Ya tablete laptopa bakmaktan yakın numaram çıktı galiba, göz doktoruna gidicem, bi e okuyucu bakayım diyorum da Calibro mu Kindle mı karar veremedim
marilyn monroe
Bi bu model var. Kapak tasarımları değişiyor ama benim için çok önemli değil. Sayfaları karton, renkli stickerlarla yapıştırılıyor foroğraflar. 25-30 tl fiyatları.
Eki Görüntüle 1838393
Bi de bunlar var. Yapışkanlı sayfalar, üzerinde film olanlardan. 45-50 lira.
Eki Görüntüle 1838398
Üzeri film olanlar güzel, fotoğrafı koruyor ama zamanla fotoğrafa da yapışabiliyor, biraz sıkıntılı. Filmli olanlar daha zamansız daha klasik duruyor ama.marilyn monroe
Bi bu model var. Kapak tasarımları değişiyor ama benim için çok önemli değil. Sayfaları karton, renkli stickerlarla yapıştırılıyor foroğraflar. 25-30 tl fiyatları.
Eki Görüntüle 1838393
Bi de bunlar var. Yapışkanlı sayfalar, üzerinde film olanlardan. 45-50 lira.
Eki Görüntüle 1838398
Sormadın ama söylüyüm, hatırım kalır
Yapışkan sayfalı, üzerinde film olan 2. seçenektekiler daha şık duruyor.
Üzeri film olanlar güzel, fotoğrafı koruyor ama zamanla fotoğrafa da yapışabiliyor, biraz sıkıntılı. Filmli olanlar daha zamansız daha klasik duruyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?