HaklısınAman beğenmedinmi geri gönderiyorsun risk yok ki. Ama güvenilir yerden alışveriş yapmak lazım.
Haklısın
O değilde Bdv de geyikten uçurmasınlar sizi
FarkettimHer an angelayla el ele tutuşup gidebiliriz.
Bu arada acıbademşekeri de uçmuş..Haklısın
O değilde Bdv de geyikten uçurmasınlar sizi
Farkettim
Limoncunun konusunda kıyım olmuş resmen
Hee o belliydiBu arada acıbademşekeri de uçmuş..
Kadın size özeniyor yavLimoncunun konuları hep öyle yaw. Uzak durmak lazım.
Kadın size özeniyor yav
Alsanıza İzmir'e
Ruhu İzmir'liO da eksik kalsın izmirden...
Tipik izmirli zaten hatun
Ruhu İzmir'li
Erim evde yok keyfim beyde yok Sep
Bi çay ısmarlada içelim
Ya ben de onları araştırıyorum bir yandan ama aslında bankadan kaçasım var, hele de finanstanGüzel sistemmiş aslında. Niye kalkmış ki?
Gerçi ben taksitçiyim, taksit yapmıyorsa alacağım varsa da almam.
Cepteteb ya da enparaya baktın mı? Benim de aklım onlarda.
Bence şahane bir fikir. Ben çok sevdim, hem düşünce hem emek, e sen bir de yeteneklisin, şık da bir şey çıkar ortaya.Gencolar, yine size bişey danışcam ben.
Şimdi bizim evlilik yıldönümü yaklaşıyor. Benim de aklımda ne zamandır bir tatil fotoğrafları albümü yapmak var. Kendim yapacağım, çoğu kısmı el emeği olacak. Her tatilden iki fotoğraf ve el yazısıyla tarihi ve yeri yazacak. Bunu kocaya evlilik yıldönümü hediyesi olarak versem mi yoksa saçma mı olur? Romantik bir insan olmadığımı göz önüne alınız.
He yav aynı benEnee benimki de yok. Kahve demledim ben gel içek.
Bu aralar kendimi dul kadın gibi hissediyorum zaten.
Ya ben de onları araştırıyorum bir yandan ama aslında bankadan kaçasım var, hele de finanstan
Ben de taksit yaptırıyorum ama genelde taksit yaptıracak meblağdaki şeyleri mağazadan alıyorumO parayı vereceksem dokunacam görecem
Süper olur Sep şahane fikirGencolar, yine size bişey danışcam ben.
Şimdi bizim evlilik yıldönümü yaklaşıyor. Benim de aklımda ne zamandır bir tatil fotoğrafları albümü yapmak var. Kendim yapacağım, çoğu kısmı el emeği olacak. Her tatilden iki fotoğraf ve el yazısıyla tarihi ve yeri yazacak. Bunu kocaya evlilik yıldönümü hediyesi olarak versem mi yoksa saçma mı olur? Romantik bir insan olmadığımı göz önüne alınız.
Bence şahane bir fikir. Ben çok sevdim, hem düşünce hem emek, e sen bir de yeteneklisin, şık da bir şey çıkar ortaya.
Süper olur Sep şahane fikir
Beceriklisinde gayet hoş olur bence
He yav aynı ben
Adam burdan şehir merkezine gidiyomuşcasına seyahate gidiyor
Kız zaten benle takılmıyo
Kaldım ortada
Ahanda taksitle Boğaz Köprüsü satılan cins bu daBen on leraya bile taksit yaptırabilirimüçer üçer öderiz ne vaa..
Üstte yazdığıma baksana bi, sen bilirsin benim yapıp yapamayacaklarımı.
Edit: bakmışsın zaten.
E iyi de evlilik yıldönümü ikinizin zaten, ikinize özel bir şey olması daha mantıklı değil mi? Hani doğum günü vs başka da, evlilik yıldönümü için güzel bir albüm iyi bir fikir bence.Bilemedim. Hani kişiye özel olmayacak ya o takıldı kafama. Ama evlilik yıl dönümü zaten kişiye özel olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?