Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Gencolar, yine size bişey danışcam ben.

Şimdi bizim evlilik yıldönümü yaklaşıyor. Benim de aklımda ne zamandır bir tatil fotoğrafları albümü yapmak var. Kendim yapacağım, çoğu kısmı el emeği olacak. Her tatilden iki fotoğraf ve el yazısıyla tarihi ve yeri yazacak. Bunu kocaya evlilik yıldönümü hediyesi olarak versem mi yoksa saçma mı olur? Romantik bir insan olmadığımı göz önüne alınız.

Güzel sistemmiş aslında. Niye kalkmış ki?
Gerçi ben taksitçiyim, taksit yapmıyorsa alacağım varsa da almam.
Cepteteb ya da enparaya baktın mı? Benim de aklım onlarda.
Ya ben de onları araştırıyorum bir yandan ama aslında bankadan kaçasım var, hele de finanstan
Ben de taksit yaptırıyorum ama genelde taksit yaptıracak meblağdaki şeyleri mağazadan alıyorum O parayı vereceksem dokunacam görecem

Bence şahane bir fikir. Ben çok sevdim, hem düşünce hem emek, e sen bir de yeteneklisin, şık da bir şey çıkar ortaya.

Ben on leraya bile taksit yaptırabilirim üçer üçer öderiz ne vaa..

Üstte yazdığıma baksana bi, sen bilirsin benim yapıp yapamayacaklarımı.

Edit: bakmışsın zaten.

Süper olur Sep şahane fikir
Beceriklisinde gayet hoş olur bence

Ben on leraya bile taksit yaptırabilirim üçer üçer öderiz ne vaa..

Üstte yazdığıma baksana bi, sen bilirsin benim yapıp yapamayacaklarımı.

Edit: bakmışsın zaten.
Ahanda taksitle Boğaz Köprüsü satılan cins bu da Tatlım benim internet alışverişim, kitap, film vs... Öyle pabuç, köstüm neyin almam ben, bakıcam ille

Bilemedim. Hani kişiye özel olmayacak ya o takıldı kafama. Ama evlilik yıl dönümü zaten kişiye özel olmaz dimi?
E iyi de evlilik yıldönümü ikinizin zaten, ikinize özel bir şey olması daha mantıklı değil mi? Hani doğum günü vs başka da, evlilik yıldönümü için güzel bir albüm iyi bir fikir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…