- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Yarin ilk is kontrol edeyim. Hatta tekrar cizdirip sana yollayayim.
Çok yoruldum. Bizimkinin alışveriş yapası tutmuş beni de peşine sürükledi. En son bi toon yol yürüdük mısır aradık bulamadık. Gözlük aldım kendime ama emin değilim yakıştı mi yakışmadı mı.Napak be ya, sen napıyon böcük?
Sıs.Geldi yine.
Aaa ne güzelmiişş. Romantik enişte. Burda bulamayız ki öyle şeyler.
Bakiim.Çok yoruldum. Bizimkinin alışveriş yapası tutmuş beni de peşine sürükledi. En son bi toon yol yürüdük mısır aradık bulamadık. Gözlük aldım kendime ama emin değilim yakıştı mi yakışmadı mı.
Sıs.
Eki Görüntüle 1838487
Şöyle bi sey.
Atıyorum.Bakiim.
Atıyorum.
Şekerin düşmüş olmasınYa o değil de Dame Chocolate diye bi pembe dizi vardı ya o geldi aklıma ne alakaysa
Yok kız :) Şekerim de yerinde ama, aşkım mı geldi nedirŞekerin düşmüş olmasın
Aşkın düşmüş o zamanYok kız :) Şekerim de yerinde ama, aşkım mı geldi nedirÇok da severdim o salak diziyi Ondan o geldi herahl aklıma
Ay son iki yıldır acayip düşüşlerde :) Borsa bu kadar düşmez o dereceAşkın düşmüş o zaman
İlla bişey düşürcem
Ooo pembe dizi dagarcıgım genistir benim ama bunu cıkaramadım. Kim oynuyo konu neydiYok kız :) Şekerim de yerinde ama, aşkım mı geldi nedirÇok da severdim o salak diziyi Ondan o geldi herahl aklıma
Ay bunu da biliyorsundur, Tatlı İntikam mı ne diye çevrildi :)Ooo pembe dizi dagarcıgım genistir benim ama bunu cıkaramadım. Kim oynuyo konu neydi
Rosalindalar, Vahşi Güzeller, Marimarlar,
La Traicion lar benden sorulur
Ayy bizim zamanımızda Eduardo Capetillo vardıAy bunu da biliyorsundur, Tatlı İntikam mı ne diye çevrildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?