Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ay bunu bilemedim bak. Offf Hugo'yu, Alsides'i, Fernando José Altamirano del Castillo yu (şu ismi google a zerre bakmadan yazabilecek sekilde aklıma kazıyanlara tesekkürü borc bilirim. ) özlediiim
Ben şarkının sözlerini saçma salak yazarak buldum
Sayelerinde azmetsek Portekizce, İspanyolca falan öğrenecekmişiz Brezilya ve Arjantin, Meksika dizileri yüzünden

Ben kendi Fernando José me yazayım barii aşka geldim akşam akşam (gerci aşktan gidemiyorum ki zaten sapsik sapsik )

Aşkıım sen benim Bruce um olsana desem ne der acaba (ay ben daha hic askım demedim ki ona, gerci daha erken )

Teşekkurler marilyn monroe tesekkürler güzide pembe dizi sektörü

Ohooo sen pembe dizileri bana sorcan ya Hala arada bir Kabloluda pembe dizileri açar seyrederim, gülerim :)
Pembe dizi kültürüm Maunela'dan başlar Dame Chocolate'ta biter, bu son pembe dizimdi, özlemişim la

Hey maşallah.
Benim izlediğim pembe diziye en yakın şey şeker kız kendi bacımızdı.

Bi ara Vahşi Güzel vardı, o Arjantin miydi?
Annemlerin diğer bir dizisi
Bu diziden nefret etmiştim
Hizmetçi kızın patronunun oğlu ile ilişkisi vardı, sonra ilerleyen bölümlerde kızın annesi ile oğlanın babasının ilişkisi olmuş ve siz kardeşsiniz -Olamaz kardeşmişiz ama olsun ben onu seviyordum a bağladı.. Valla kusma smileyi çirkin olmasa yapıcam ya

Birde başlangıç jeneriğindeki adam tam sonunda gömleği çıkarıyor, hep merak ederdim, bu damızlık mı diye, ki dizinin o karakteriydi bence

Ben hayal meyal hatırlıyorum, bi Viktor vardı filan, Erik vardı

Bu arada Vahşi Güzel'in videosunu atarken benimki bi boş bulundu atladı "Natalia Oreiro mu o?" diye... Tam ergenliğine denk geliyordu tabi onun da, aklında kalmış Küseyim bari birazdan, malzeme çıktı

Yok kız, kardeş değillerdi. Meğersem annesi İvoyu başkasından peydah etmiş evlenmeden önce. Milagros öğrenince terk etmişti hatta İvo'yu.
Tey tey tey

Yahu bu dizi oynarken kız yeğenim ilk okul çağlarındaydı ve bu Milagros özentisi vardı Dudağının üstüne ben koymalar, dramatik konuşmalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…