Ben şarkının sözlerini saçma salak yazarak buldumAy bunu bilemedim bak.Offf Hugo'yu, Alsides'i, Fernando José Altamirano del Castillo yu (şu ismi google a zerre bakmadan yazabilecek sekilde aklıma kazıyanlara tesekkürü borc bilirim. ) özlediiim
Yalan Rüzgarı
Ya bunlar da güzel ama ben Arjantin, Meksika, Güney Amerika, Brezilya dizilerini daha çok seviyorum sanırım :)
Yatak RezaletiYalan Rüzgarı
Cesur ve güzel miydi bu?
Yalan rüzgarı
Vay burada bi Nikki vardı, yanlış hatırlamıyorsam baya çektiydi be
Ya bunlar da güzel ama ben Arjantin, Meksika, Güney Amerika, Brezilya dizilerini daha çok seviyorum sanırım :)
Hele bir de Manuela ve Alcanzar vardı ki aman aman yani
Peee yaşlıymışım ya ben
Birde başlangıç jeneriğindeki adam tam sonunda gömleği çıkarıyor, hep merak ederdim, bu damızlık mı diye,Yalan rüzgarı
Vay burada bi Nikki vardı, yanlış hatırlamıyorsam baya çektiydi be
Ohooo sen pembe dizileri bana sorcan yaNe dizi kültürü varmış sizde de beee... İç birini bilmiyom ben.
Ohooo sen pembe dizileri bana sorcan yaHala arada bir Kabloluda pembe dizileri açar seyrederim, gülerim :)
Pembe dizi kültürüm Maunela'dan başlar Dame Chocolate'ta biter, bu son pembe dizimdi, özlemişim la
Bu diziden nefret etmiştimBi ara Vahşi Güzel vardı, o Arjantin miydi?
Annemlerin diğer bir dizisi
Aaaaa bunu severim bak. Bu güzeldir. Burada İvo değil de onun kuzen tam bir taştırBi ara Vahşi Güzel vardı, o Arjantin miydi?
Annemlerin diğer bir dizisi
Birde başlangıç jeneriğindeki adam tam sonunda gömleği çıkarıyor, hep merak ederdim, bu damızlık mı diye,ki dizinin o karakteriydi bence
Yok kız, kardeş değillerdi. Meğersem annesi İvoyu başkasından peydah etmiş evlenmeden önce. Milagros öğrenince terk etmişti hatta İvo'yu.Bu diziden nefret etmiştim
Hizmetçi kızın patronunun oğlu ile ilişkisi vardı, sonra ilerleyen bölümlerde kızın annesi ile oğlanın babasının ilişkisi olmuş ve siz kardeşsiniz -Olamaz kardeşmişiz ama olsun ben onu seviyordum a bağladı.. Valla kusma smileyi çirkin olmasa yapıcam ya
Ayyy oradaki Terry de ne Terry'di be. Şu yaşımda hala serseri herifleri sevme nedenimdir kendisi. Şimdi gelse gel evimin kadını bebelerimin anası ol dese, evi bebeyi çettir et, gel gidek derimHey maşallah.
Benim izlediğim pembe diziye en yakın şey şeker kız kendi bacımızdı.
Ayyy oradaki Terry de ne Terry'di be. Şu yaşımda hala serseri herifleri sevme nedenimdir kendisi. Şimdi gelse gel evimin kadını bebelerimin anası ol dese, evi bebeyi çettir et, gel gidek derim
Yahu bu dizi oynarken kız yeğenim ilk okul çağlarındaydı ve bu Milagros özentisi vardıBen hayal meyal hatırlıyorum, bi Viktor vardı filan, Erik vardı
Bu arada Vahşi Güzel'in videosunu atarken benimki bi boş bulundu atladı "Natalia Oreiro mu o?" diye... Tam ergenliğine denk geliyordu tabi onun da, aklında kalmışKüseyim bari birazdan, malzeme çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?