Hayat Ağacı ahh Sam
Dallas'ı hatırlıyomusun bibi
Çok yaşlıyım keşke ölsemHayat ağacı nı hatırlıyorsan tamam, tevellütün o dur o zaman
Menekşe mor sam vitmorHayat ağacı nı hatırlıyorsan tamam, tevellütün o dur o zaman
Biz ölmüşüz o zamanÇok yaşlıyım keşke ölsem
Dallasıda az biraz biliyorum
Birde buz dolabından minik bidon süt çıkarıp kafasından diken Kyle Masters (Sam in madigudisiMenekşe mor sam vitmor
Günaydın hemşire, kızını okula bıraktın mı :)Günaydınnnnn
Günaydın canımGünaydın hemşire, kızını okula bıraktın mı :)
Uyu valla hemşire :) Benimde gelmesini bekliyorumGünaydın canım
Bıraktım geldim
Uyusak mı
Uyusam iyi olur aslında da bu sefer kalkınca hiç hoş olmuyorum :)Uyu valla hemşire :) Benimde gelmesini bekliyorum
Allah rahatlık versin
Ben çayı içiyorum hemşire, oh mis gibi de olmuş :) Buyur gel :)Uyusam iyi olur aslında da bu sefer kalkınca hiç hoş olmuyorum :)
Bir çay koyayım en iyisi
Ben yatsam kesin ya biri arar ya biri gelirBen çayı içiyorum hemşire, oh mis gibi de olmuş :) Buyur gel :)
Ama uykun varsa kaçırma derim3-5 saat kafan rahat eder.. İnan şuan yatınca her yer batıyor sanki bana.. Benim böyle lanet bir sorunum var.. Galiba bu bilgisayar telefon un yapay ışıkları uyku kalitesini bozuyor..
Kaçtımmı gelmiyor bir daha
Teşekkür ederim canımBen yatsam kesin ya biri arar ya biri gelir
Afiyet olsun hemşire :)
Muhtemelen bu ışıklar dengemizi bozdu
Günaydın Angela anneGünaydın hanımlarr
Demokrasilerde çare tükenmez diyosunTeşekkür ederim canım
Eşine ve kızına mesaj at, uyuyorum ben, telefonun sesi kısık mesaj atın diye, ev telefonunu açık bırak, kapıtyada not bırak kuafördeyim yada kapıyı çalmayın uyuyorum diye
Olduda bitti
Günaydın jaleGünaydın hanımlarr
Günaydın jale
Hadi biz yaşlıyız erken kalkıyoruz
Sen niye erkencisin
Doğum yapınca bu günlerini hep anarsın söyliyim
Allah yardımcın olsun ağır zamanların tam yaza denk geliyor:)) İş vakti ya bizim; alışmış o kadar zaman bünye. İşten ayrıldım ama hala işe devam eder gibi 7 buçukta dikilirim.
Şimdi 8e kadar uyuduğum oluyor, sonra uyanıp sabah rutinleri, kahvaltı hazırlamaca, eşi yollamaca, sonra buralara bakınmaca vs... Bi de artık uyuşmalar çoğaldı, çok ağrıyor bacaklar, uyandırıyor.
Allah yardımcın olsun ağır zamanların tam yaza denk geliyor
Sıkıntılı olucak senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?