- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sende annem izliyor ayağına baya baya izlemişsinBi de bu vardı.
Yine annemin takip ettiği
Brezilya sanırım bu da.
Ayyy Rosalinda, millet yemek ve misafirlik saatini buna göre ayarlardı behhhBi de bu vardı.
Yine annemin takip ettiği
Brezilya sanırım bu da.
Duydum ama 85 doğumlu olarak elbet yetişemedimİşte Meksika dizilerinin hayatımıza ilk girenlerinden, benim hatırladığım bunu hatırlayan bana kafa tutsun
Sende annem izliyor ayağına baya baya izlemişsin
İlk okul çağlarımızın dizisiDuydum ama 85 doğumlu olarak elbet yetişemedimAma yetişseymişim iyiymiş, Pembe Dizi kültürümde ciddi bir açık bence
İşte Meksika dizilerinin hayatımıza ilk girenlerinden, benim hatırladığım bunu hatırlayan bana kafa tutsun
Okuldan geldiğimizde bir yandan yemek yemeye çalışıp, bir yandanda luis alberto ve betito derdindeki marianna ya destekçi ve acıyan anneler
Ne çektik hemşireOkuldan geldiğimizde bir yandan yemek yemeye çalışıp, bir yandanda luis alberto ve betito derdindeki marianna ya destekçi ve acıyan anneler
Kötü yürekli ramonna kahya kabusumuzduNe çektik hemşire
Allahtan zengin değilmişiz yoksa paranoyak olurdukKötü yürekli ramonna kahya kabusumuzdu
Deyip böyle avutalım kendimiziAllahtan zengin değilmişiz yoksa paranoyak olurduk
Senin tevellüt hangi diziden başlıyor kontesYaşlılar bakıyorumda diziler ortaya dökülmüş
Hemşire bu zengin ve genç kontes bibi tevellüt ne bilmiyordur (genç ya)Senin tevellüt hangi diziden başlıyor kontes
Açsın gugılı baksınHemşire bu zengin ve genç kontes bibi tevellüt ne bilmiyordur (genç ya)
Senin tevellüt hangi diziden başlıyor kontes
Bende 35 yaşındayımHemşire bu zengin ve genç kontes bibi tevellüt ne bilmiyordur (genç ya)
Hayat Ağacı ahh SamBende 35 yaşındayımmarimar vahşi güzeli falan hatırlıyorum hayat ağacıda vardı bayağı küçüktüm o zaman
Hayat ağacı nı hatırlıyorsan tamam, tevellütün o dur o zamanBende 35 yaşındayımmarimar vahşi güzeli falan hatırlıyorum hayat ağacıda vardı bayağı küçüktüm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?