Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Brunella Kendimi çirkin buluyorum konusuna yazmışsın, aklıma bi anım geldi :)
bir çocuğun lafıyla anoreksiya olmuştum :)) Ergenlik...
Ay kıyamam sana..
Ne geri zekalı erkek cinsi var ya..
Ergenlik çok sinir bozucu bir süreç..
Umarım seni üzen oğlan obez ötesi bi hatunla evlenmiştir

Ay kıyamam sana..
Ne geri zekalı erkek cinsi var ya..
Ergenlik çok sinir bozucu bir süreç..
Umarım seni üzen oğlan obez ötesi bi hatunla evlenmiştir

Kendi tipine baksam yeterdi zaten Şimdi nasıldır bilemem.
14 yaşlarındaydım ya... 19 olsam iplemezdim. Kilolu da değildim etime dolgundum, boy atma zamanları olur ya, o zamanlar.
Annemler erken fark etti bari de hemen doktora gittik, aştık.

Hanzo herif
Ona neyse senin kilondan
Atlattığına sevindim, iyiki ailen dikkat etmiş, o hanzolo yüzünden olan sana oluyormuştu..
Allah korumuş..

Brunella Kendimi çirkin buluyorum konusuna yazmışsın, aklıma bi anım geldi :)
bir çocuğun lafıyla anoreksiya olmuştum :)) Ergenlik...

Bana da eski erkek arkadaşlarımdan biri travestilere benziyorsun demişti. O zaman aklıma "sen de domuza benziyorsun" demek gelmemişti. Ki gerçekten domuza benziyordu herif. Ne üzülmüştüm salak ben.

Bana da eski erkek arkadaşlarımdan biri travestilere benziyorsun demişti. O zaman aklıma "sen de domuza benziyorsun" demek gelmemişti. Ki gerçekten domuza benziyordu herif. Ne üzülmüştüm salak ben.

Ergenlikten işte. O hıyartolar da ergen, kızlarla iletişim kurma çabaları işte, kimisi öyle moloz oluyor aile terbiyesini yeteri kadar alamayınca. Lafa bak ya eşek herif.

Ergenlikten işte. O hıyartolar da ergen, kızlarla iletişim kurma çabaları işte, kimisi öyle moloz oluyor aile terbiyesini yeteri kadar alamayınca. Lafa bak ya eşek herif.

Ne ergeni yaw 27-28 yaşında adamdı bunu söyleyen. Bir dönem çok zayıftım. Elmacık kemiklerimde çıkıktır, zayıf olunca iyice çıkıyor. Meme de yoktu. Herif travesti dedi cidden yaw. Bak yine sinirlendim.

Günaydın. Televizyon izlerken uyuyakalmışım benim bu bacımla öküz kocası bi yastık bile koymamış kafama boynum ağrıyo. Hala daha uykum var.

Sevgilin olarak kalmadı o laftan sonra diiğmi? Medek.

Oha 28 yaşında mı? Ay hayvan.
"Ulan dağ hayvanı, gtüm gibi tipinle ne konuşuyon?!" desen olurmuş.
Mok herife bak sen, daha bi hanımla nasıl konuşur onu çözememiş 28 yaşına kadar. Ben de sinir oldum ya la bildiğin.

Sevgilin olarak kalmadı o laftan sonra diiğmi? Medek.

Valla kaldı uzunca bir süre. Salaklık işte bendeki de.

Küçük yerde yaşayan, alt düzey bir aileden gelen doktor olmuş bir arkadaşımızdı kendisi. Aşağılık kompleksine veriyoruz.

Delisin delisin...
Cidden pembe diziden keyif alan birilerini görünce pek şaşırdım ben yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…