- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ay kıyamam sana..Brunella Kendimi çirkin buluyorum konusuna yazmışsın, aklıma bi anım geldi :)
bir çocuğun lafıyla anoreksiya olmuştum :)) Ergenlik...
Ay kıyamam sana..
Ne geri zekalı erkek cinsi var ya..
Ergenlik çok sinir bozucu bir süreç..
Umarım seni üzen oğlan obez ötesi bi hatunla evlenmiştir
Hanzo herifKendi tipine baksam yeterdi zatenŞimdi nasıldır bilemem.
14 yaşlarındaydım ya... 19 olsam iplemezdim. Kilolu da değildim etime dolgundum, boy atma zamanları olur ya, o zamanlar.
Annemler erken fark etti bari de hemen doktora gittik, aştık.
Brunella Kendimi çirkin buluyorum konusuna yazmışsın, aklıma bi anım geldi :)
bir çocuğun lafıyla anoreksiya olmuştum :)) Ergenlik...
Bana da eski erkek arkadaşlarımdan biri travestilere benziyorsun demişti. O zaman aklıma "sen de domuza benziyorsun" demek gelmemişti. Ki gerçekten domuza benziyordu herif. Ne üzülmüştüm salak ben.
Ergenlikten işte. O hıyartolar da ergen, kızlarla iletişim kurma çabaları işte, kimisi öyle moloz oluyor aile terbiyesini yeteri kadar alamayınca. Lafa bak ya eşek herif.
Ne ergeni yaw 27-28 yaşında adamdı bunu söyleyen. Bir dönem çok zayıftım. Elmacık kemiklerimde çıkıktır, zayıf olunca iyice çıkıyor. Meme de yoktu. Herif travesti dedi cidden yaw. Bak yine sinirlendim.
Ne ergeni yaw 27-28 yaşında adamdı bunu söyleyen. Bir dönem çok zayıftım. Elmacık kemiklerimde çıkıktır, zayıf olunca iyice çıkıyor. Meme de yoktu. Herif travesti dedi cidden yaw. Bak yine sinirlendim.
Sevgilin olarak kalmadı o laftan sonra diiğmi? Medek.
Oha 28 yaşında mı? Ay hayvan.
"Ulan dağ hayvanı, gtüm gibi tipinle ne konuşuyon?!" desen olurmuş.
Mok herife bak sen, daha bi hanımla nasıl konuşur onu çözememiş 28 yaşına kadar. Ben de sinir oldum ya la bildiğin.
Merak ettim ama şinci?Hellloooooğğğğğğ
Bana da bi sevgilim g.tün çok büyük demişti. Ne cevap verdiğimi buraya yazamam
Yazsana beaaa.Hellloooooğğğğğğ
Bana da bi sevgilim g.tün çok büyük demişti. Ne cevap verdiğimi buraya yazamam
Merak ettim ama şinci?
Ben de kendisinin özellikle belirli bir uzvu hakkındaki "kibar" fikirlerimi dile getirdiydimYazsana beaaa.
Ben de kendisinin özellikle belirli bir uzvu hakkındaki "kibar" fikirlerimi dile getirdiydim
Bu arada dün konuştum konuştum, bugün baktım. Dame Chocolate, Pembe Planette yayınlanıyormuşŞimdi internetten izliyorum canlı
Şaka gibi
Aaa ben çok seviyorum cidden. Acayip eğlenceli. Aşk ihtiras, tutku, hainlik, skandal....Delisin delisin...
Cidden pembe diziden keyif alan birilerini görünce pek şaşırdım ben yaw.
Ben de kendisinin özellikle belirli bir uzvu hakkındaki "kibar" fikirlerimi dile getirdiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?