Canım bence boşan.
Listeyi incelemedim ama John Flowles kitapları ve Seni İçime Gömdüm varsa mutlaka alın, pişman olmazsınız. Gerçi Seni İçime Gömdüm çok dramatiktir ama çok güzel bir kitaptır, ayrımcılık ve din üzerine güzel göndermeleri var.https://www.ayrintiyayinlari.com.tr/ucuzlatilmis-kitaplar/s/2
Inceleme şansım olmadı ise yarar kitaplar bulabilir misiniz bilmiyorum ama iyi indirim var. Bakın bir.
Çok geçmiş olsun Shot..Sağolun kızlar.
Benim kız meme kanseri. Memelerinde kitleler var, bir tanesi son bir-iki ayda çok fazla büyüdü ve enfekte oldu. Onun alınması gerekiyordu ama yaşı dolayısıyla ameliyattan çıkamama riski vardı. "Ya batacağız ya çıkacağız" diye ameliyata karar verdik.
Çok şükür sağ salim çıktı.
Serumu varken kanaması oldu, o yüzden şimdi haftasonu veterinerde. Pazar alacağız.
Şunu da şuraya iliştireyim
Yatmadan önce bakıp liste yapıcam. Söylediklerine de bakarım çok sağol.Listeyi incelemedim ama John Flowles kitapları ve Seni İçime Gömdüm varsa mutlaka alın, pişman olmazsınız. Gerçi Seni İçime Gömdüm çok dramatiktir ama çok güzel bir kitaptır, ayrımcılık ve din üzerine güzel göndermeleri var.
Bence bu hafta çok yoruldun uykusuz kaldın ondan ötürüKafamın sağ tarafina sürekli sancı gibi bir şey oluyordu. Geçen cumartesi mr çekildim ilaç falan da verdiler ve bu hafta daha sık yaşıyorum bu durumu canım acıyor resmen. Sizce mrla ilgisi olabilir mi artmasının yoksa psikolojik mi?
Sınav dönemi artıyor bu durumlar evet olabilir. Cok sinir bozucu ya kafama simsek giriyor sanki. Doktora bunu söylediğimde salak salak yüzüme baktı uzaylıymışım gibi.Bence bu hafta çok yoruldun uykusuz kaldın ondan ötürü
Belkide uzaylısındırSınav dönemi artıyor bu durumlar evet olabilir. Cok sinir bozucu ya kafama simsek giriyor sanki. Doktora bunu söylediğimde salak salak yüzüme baktı uzaylıymışım gibi.
O da bi ihtimal tabii.Belkide uzaylısındır
Gelirler canım.. Yakındaki devriye gelip bi kapısını çalıp uyarı verir..Kızlar birşey sorcam
Üst kattakinin gürültüsü için bu saatte polisi arasam gelirler mi ?
Bence gelirler. Bizim kapının önünde azıcık gürültü yapsalar polis geliyor hemen.Kızlar birşey sorcam
Üst kattakinin gürültüsü için bu saatte polisi arasam gelirler mi ?
Gelirler canım.. Yakındaki devriye gelip bi kapısını çalıp uyarı verir..
Kadın tek başına gürültü makinesiBence gelirler. Bizim kapının önünde azıcık gürültü yapsalar polis geliyor hemen.
Bi kere manyağın teki ıcmis ıcmis Ayşeee seni seviyorum ayşeee konuş benimle diye bağırmaya başlamıştı. Ayşe kim bilmiyorum sma iyi rezil oldu kız, polis paketledi adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?