Benimde Ankara da vardı öyle bir anlayışsız psikopat..Kadın tek başına gürültü makinesi
Yeminle bezdirdi
Zor hemşire ev sahibiBenimde Ankara da vardı öyle bir anlayışsız psikopat..
Silkelenir, gürültü yapar nefret ettirmişti..
Şikayetten falanda anlamıyordu..
Kurtulursun inşallah..
Ayy benimdeKarnım acıktı
Salatalık yiyeyim diyorum ama o da acıktırıyor beni, resmen midem gurulduyorAyy benimde
Ben öğlen arkadaşa gitmiştimSalatalık yiyeyim diyorum ama o da acıktırıyor beni, resmen midem gurulduyor
Krep yapBen öğlen arkadaşa gitmiştim
Orda kaçırmışım biraz yemeyi akşam yemedim
Kızda diyet yapıyo güyasalata yedi
Ekmekte almamışım
Fotosentez paklar beni
Onu yapıyorum hemşire kızım için iyi oluyor sabahlarıKrep yap
Birde tavsiyem tost ekmeği alınca içine kaşar sucuk yada ne seversen dıkdurup, tek tek küçük buz dolabı paketleri ile kaldırıp, dondurucuda saklayabilirsin.. Acil zamanlar için kurtarıcı ve tost ekmeği bayatladı derdi olmuyor
En sinir olduğum şey. Doktorun işini doktordan iyi bilenler. 5 saniyelik öncesi belli olmayan video ile doktorun ne caniliği kalmış ne hayvanlığı.
Onu yapıyorum hemşire kızım için iyi oluyor sabahları
Krep mi mutfağı kirletemem aç yatarım daha iyi
Bebeğin kafasi kopacakti demisler yaEn sinir olduğum şey. Doktorun işini doktordan iyi bilenler. 5 saniyelik öncesi belli olmayan video ile doktorun ne caniliği kalmış ne hayvanlığı.
Böyle insanlara en hayvanından doktorlar dilemek lazım aslında.
Ben doktor açısından düşünmemistim aslında. Çocuğun boynununun o kadar incelebilmesi garip geldii. Yorumlara bakma huyum yok pek.En sinir olduğum şey. Doktorun işini doktordan iyi bilenler. 5 saniyelik öncesi belli olmayan video ile doktorun ne caniliği kalmış ne hayvanlığı.
Böyle insanlara en hayvanından doktorlar dilemek lazım aslında.
Name gunaydin. Buzdolabinin icini neyle sileyim? Karbonatli suyla yada sirkeli suyla siliyordum hangisi iyi?Günaydın kızlar
İkiside olurName gunaydin. Buzdolabinin icini neyle sileyim? Karbonatli suyla yada sirkeli suyla siliyordum hangisi iyi?
Name gunaydin. Buzdolabinin icini neyle sileyim? Karbonatli suyla yada sirkeli suyla siliyordum hangisi iyi?
Sende bendensinKız hosgeldin.
Raflarını söküp köpürte köpürte yıka. İç kısmını da karbonatlı suyla sil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?