Neden muhattap almiyim yazdıktan sonra başka konular konuşmuştunuz ben se araya kaynamak istemedim. Yoksa olur mu öyle şey hiçç bu tatlı kız yapmaz öyle şeyler.Sen niye muhatap almıyorsun beni
Yoksam beni beğenmiyormusun
Bak yaaNeden muhattap almiyim yazdıktan sonra başka konular konuşmuştunuz ben se araya kaynamak istemedim. Yoksa olur mu öyle şey hiçç bu tatlı kız yapmaz öyle şeyler.
Bak yaa
Trip atan ben tatlı kız olan sen
Senin gibi tatlı ablayı niye muhatap almayım yazacaktın
Az önce kocam aradı, 30 sn boyunca ingilizce bişeyler anlattı. Ben de tam beni ararken biri bişey sordu onunla konuşuyor heralde diye dinlemedim. Niye cevap vermiyorsun deyince dank etti. Adamın devreleri yanmış meğersem.
Bu akşam yine kocasızım, yine bekarım.
Az önce kocam aradı, 30 sn boyunca ingilizce bişeyler anlattı. Ben de tam beni ararken biri bişey sordu onunla konuşuyor heralde diye dinlemedim. Niye cevap vermiyorsun deyince dank etti. Adamın devreleri yanmış meğersem.
Akşam "Güldür güldür" var, bi çanak da mısır patlatırsın güle güle izlersin ^_^
Tatlı kızlar tatlı Ablalarını muhattap almamazlık yapmazlar. Kesinlikle bir sebebi vardır cevap veremediyse. YokSa senin gibi tatlı cici bitanecik bir abla neden muhattap alınmasınn?
Ismi lazım olmayan hain eltişler olsa onlar kesin yapar da beni biliyorsun diye şeyettim.
Limoncuyu tanımıyosan hiç yaşamamışsın bebeğimBu limoncu kim ya, şaka gibi... Kaç gün olmuş konuyu yeni okuyorum :/
Bu limoncu kim ya, şaka gibi... Kaç gün olmuş konuyu yeni okuyorum :/
Limoncuyu tanımıyosan hiç yaşamamışsın bebeğim
Buraların bitanecik ızmirli olmayan ama tipik ızmirli gibi yaşayan, çok gezen gören,kaliteli giyinen, kaliteli yaşayan, sosyete gülü. Nasıl tanimazsin?
Piii daha ayarlamadan hemdeValla bilmiyoruz. Benim pilotu aldatıyor olabilir.
Nikini elleme be AngelacığımKızlar pilot dediniz de, nikimi otomatik pilot yapsam mı?
Nikini elleme be Angelacığım
Sen Angelasın.. Angele kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?