Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sen niye muhatap almıyorsun beni
Yoksam beni beğenmiyormusun
Neden muhattap almiyim yazdıktan sonra başka konular konuşmuştunuz ben se araya kaynamak istemedim. Yoksa olur mu öyle şey hiçç bu tatlı kız yapmaz öyle şeyler.

Neden muhattap almiyim yazdıktan sonra başka konular konuşmuştunuz ben se araya kaynamak istemedim. Yoksa olur mu öyle şey hiçç bu tatlı kız yapmaz öyle şeyler.
Bak yaa
Trip atan ben tatlı kız olan sen
Senin gibi tatlı ablayı niye muhatap almayım yazacaktın

Bak yaa
Trip atan ben tatlı kız olan sen
Senin gibi tatlı ablayı niye muhatap almayım yazacaktın

Tatlı kızlar tatlı Ablalarını muhattap almamazlık yapmazlar. Kesinlikle bir sebebi vardır cevap veremediyse. YokSa senin gibi tatlı cici bitanecik bir abla neden muhattap alınmasınn?

Ismi lazım olmayan hain eltişler olsa onlar kesin yapar da beni biliyorsun diye şeyettim.

Az önce kocam aradı, 30 sn boyunca ingilizce bişeyler anlattı. Ben de tam beni ararken biri bişey sordu onunla konuşuyor heralde diye dinlemedim. Niye cevap vermiyorsun deyince dank etti. Adamın devreleri yanmış meğersem.
Bu akşam yine kocasızım, yine bekarım.

Akşam "Güldür güldür" var, bi çanak da mısır patlatırsın güle güle izlersin ^_^

Nikini elleme be Angelacığım
Sen Angelasın.. Angele kal

Ya öyle konuda denk gelince, biraz soğudum ya. Sanki daha özel olmalı, daha benimsemeliyim filan. Şu an bi özelliği kalmamış gibi hissettiriyor, aslında üzerine düşünmeden öylesine alıp geçtiğim bi nikti buraya üye olurken. Bebişle ilgili bir-iki soru sorarım tamamdır filan diyordum ama gariptir ki ısındım buraya ve çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…