Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sen neden nickini değiştirmek istiyorsun yavru? Ben banliykene biseyler oldu heralde, o zaman konuşuyordunuz.

Sen neden nickini değiştirmek istiyorsun yavru? Ben banliykene biseyler oldu heralde, o zaman konuşuyordunuz.

Konunun birinde çok benzer bir Angela niki daha gördüm, -Angela- diye. Sonra @bilinmeyenfx arama yaptı, 12 kadar çeşitli angela buldu :)) Ben de öylesine hallere girdim işte. Sonra kararsız kaldım, kendimden sıkıldım, sustumdu. :)

Ozman otomatik pilot güzel ama sana pilot mu dicez bundan sonra?

Değiştirip napcan sen _angela_sın
Sen Ziyagilsin unutma gibi oldu

Köpeğim "masada kalabilir, hazırlıklı olun, çıkamayabilir" diye ameliyata girdi bugün. Bütün gün klinikteydik eve yeni girdik daha.
Çok şükür atlattı kızım bunu da.
Geçmiş olsun shot ne oldu?

Köpeğim "masada kalabilir, hazırlıklı olun, çıkamayabilir" diye ameliyata girdi bugün. Bütün gün klinikteydik eve yeni girdik daha.
Çok şükür atlattı kızım bunu da.

Geçmiş olsun Shot, hayırdır?
Kaza mı geçirdi noldu, yavrum ya... :/

Geçmiş olsun..
Neyi vardı?

Geçmiş olsun shot ne oldu?

Geçmiş olsun shot
Ne derdi vardı yavrucağın ?

Geçmiş olsun Shot, hayırdır?
Kaza mı geçirdi noldu, yavrum ya... :/

Sağolun kızlar.
Benim kız meme kanseri. Memelerinde kitleler var, bir tanesi son bir-iki ayda çok fazla büyüdü ve enfekte oldu. Onun alınması gerekiyordu ama yaşı dolayısıyla ameliyattan çıkamama riski vardı. "Ya batacağız ya çıkacağız" diye ameliyata karar verdik.
Çok şükür sağ salim çıktı.
Serumu varken kanaması oldu, o yüzden şimdi haftasonu veterinerde. Pazar alacağız.

Şunu da şuraya iliştireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…