- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ya öyle konuda denk gelince, biraz soğudum ya. Sanki daha özel olmalı, daha benimsemeliyim filan. Şu an bi özelliği kalmamış gibi hissettiriyor, aslında üzerine düşünmeden öylesine alıp geçtiğim bi nikti buraya üye olurken. Bebişle ilgili bir-iki soru sorarım tamamdır filan diyordum ama gariptir ki ısındım buraya ve çok hoşuma gitti.
Sen neden nickini değiştirmek istiyorsun yavru? Ben banliykene biseyler oldu heralde, o zaman konuşuyordunuz.
Konunun birinde çok benzer bir Angela niki daha gördüm, -Angela- diye. Sonra @bilinmeyenfx arama yaptı, 12 kadar çeşitli angela buldu :)) Ben de öylesine hallere girdim işte. Sonra kararsız kaldım, kendimden sıkıldım, sustumdu. :)
Değiştirip napcan sen _angela_sınKonunun birinde çok benzer bir Angela niki daha gördüm, -Angela- diye. Sonra @bilinmeyenfx arama yaptı, 12 kadar çeşitli angela buldu :)) Ben de öylesine hallere girdim işte. Sonra kararsız kaldım, kendimden sıkıldım, sustumdu. :)
Ozman otomatik pilot güzel ama sana pilot mu dicez bundan sonra?
Roma hukuku çalışırken sana antin kuntin bir sürü nik bulmuştum. Haha kendi çapımda eğleniyordum epeyAy evet, tek başına pilot olmadı. :)
Ben yine ara ara düşüneyim kendi çapımda.
https://www.ayrintiyayinlari.com.tr/ucuzlatilmis-kitaplar/s/2
Inceleme şansım olmadı ise yarar kitaplar bulabilir misiniz bilmiyorum ama iyi indirim var. Bakın bir.
Güzel bir şeyler bulursan haber et ben not okuyorum gündüz gezince birikti.Oha nebçimde indirim.
Roma hukuku çalışırken sana antin kuntin bir sürü nik bulmuştum. Haha kendi çapımda eğleniyordum epey
Evet Latince söylemesi de anlamı da eğlencelik şeyler vardı. Romalılar garip insanlarmışEğlen tabisi :)
Latince çok deli nikler olur aslında.
Valla bilmiyoruz. Benim pilotu aldatıyor olabilir.
Köpeğim "masada kalabilir, hazırlıklı olun, çıkamayabilir" diye ameliyata girdi bugün. Bütün gün klinikteydik eve yeni girdik daha.
Çok şükür atlattı kızım bunu da.
Geçmiş olsun shot ne oldu?Köpeğim "masada kalabilir, hazırlıklı olun, çıkamayabilir" diye ameliyata girdi bugün. Bütün gün klinikteydik eve yeni girdik daha.
Geçmiş olsun shotKöpeğim "masada kalabilir, hazırlıklı olun, çıkamayabilir" diye ameliyata girdi bugün. Bütün gün klinikteydik eve yeni girdik daha.
Köpeğim "masada kalabilir, hazırlıklı olun, çıkamayabilir" diye ameliyata girdi bugün. Bütün gün klinikteydik eve yeni girdik daha.
Geçmiş olsun..
Neyi vardı?
Geçmiş olsun shot ne oldu?
Geçmiş olsun shot
Ne derdi vardı yavrucağın ?
Geçmiş olsun Shot, hayırdır?
Kaza mı geçirdi noldu, yavrum ya... :/
Onu sana sormak lazımValla bilmiyoruz. Benim pilotu aldatıyor olabilir.
Onu sana sormak lazımVar mı beyinden bir haber?
Canım bence boşan.Beyimi ben görsem senin için haber alcam da adam yunanıydı rusuydu hatun peşinden koşuyor bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?