Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben o işi yaptım
Özene bezene hazırlanıp markete gittim

Marketten daha uzağa gitmek istiyorum
Dün, akşam yürüyüşü yapalım sahildeki yürüyüş yollarından birinde, sonra da araba içinde gezinelim öylesine dedikti, çıktık dışarı, unutmuşuz maç kutlaması vardı. Abbauvv 1 buçuk saat trafikte kaldık mı, art arda fişekler atılıyor, meşale yakıyorlar duman altı olduk mu... Tırstım da magandanın teki silah filan çekse Allah korusun... Trafik kilit, çıkamadık.
Benim adam zaten dünden razı, yeter ki ekşın olsun, kornaya abanıp höy löy löy bağırıyor yanımda filan.
Ay...

Eve birilerini toplayınca zina yapıyorlar diye şikayet et. Yasak olmasa da pek bi ilgileniyor polis amcalar

Bugün de çalışıyor. Birazdan yemeğe gelir.
Olmazsa onunla çıkarım, arabayı alırım arkadaşlarla haberleşir planlarım bi şeyler.
Ya da annemle takılırım, alış-veriş vb.

Eve birilerini toplayınca zina yapıyorlar diye şikayet et. Yasak olmasa da pek bi ilgileniyor polis amcalar
Yok onu yapamam günahını alamam bide gürültüsünü çekiyorum zaten
Beyim şikayet etcek bugün
Adam gece 3 te yoldan geldi sabah bi uyutmadı mal kadın

Bugün de çalışıyor. Birazdan yemeğe gelir.
Olmazsa onunla çıkarım, arabayı alırım arkadaşlarla haberleşir planlarım bi şeyler.
Ya da annemle takılırım, alış-veriş vb.
Haftasonuna taşan iş hayatının gözü kör olsuun Çık bebegim gez dolaş bak keyfinee

Kahveyi unutmaa Gerci kahve olması şart degil, ne zaman böyle "hadi bugün benim olsun süslenip püslenip bi seyler yapayım" desem ben daha önce yemedigim/içmedigim bi şey deniyorum ya da gitmedigim bi yere gitmeye çalışıyorum vaktim genişse. Azıcık da şanslıysan acayip güzel seyler kesfediyosuun

Leydi 1 haftadır tüm mesajlarında var
Bayaa kilo vermişsindir
Aşık insan seniiii

Şikayet et Nam boş bırakma. Ama ne derece etkili olur bilinmez, ikiniz de ev sahibisiniz sanırım?
Teyzemlerin de eskiden oturdukları yerde bi komşuları vardı, zor bir kadın. Teyzemler de bu komşu da ev sahibi. Düşün ki kadın göz göre göre, teyzemlerin kendi kapılarının önüne koydukları çiçeklere tuzlu su döküyor, ölsünler diye. Neymiş de apartman içi tek tip olacakmış vs. Ya orası kendi kapısının önü o kadının, sen tek başına nasıl karar alıp böyle saçma şeylere girişebilirsin?

Teyzem çok üzülmüştü, şu garibim bitkiye bunu yapana laf anlatılmaz zaten dediler, başka bir daire aldılar taşındılar.
Çok acayip insanlar var çok.

Aynen angela muhtemelen bugün polis gelir kapısına
Biz uyardıktan sonra gürültünün seviyesini daha arttırdı saygısız

O bende de mevcuttu, şimdi hamişlikle çok keşif yapamıyorsun haliyle :)
Bende de farklı yolları deneme şeysi vardır. Hani çoğunlukla insan, alıştığı araç yolunu-yürüyüş güzergahını kullanır ya; bende öyle değil, aksine bilmediğim yollara girerim nereye gidiyor ne var burada vs. diye :))
Öyle öyle çok farklı mekanlar keşfettiğim de olmuştur ^_^

Oyyy yirim

Enişteyle noldu hayırdır ? Çekelim mi kulagını ya da direk oklavayla kovalayalım her dozda siddetimiz mevcuttur

Oklavayla kovalayalım. Bugün de koşturuyor gavurların peşinden. Yarın da aynı. Hayır arabayı almasa ben de çıkarım, eve kapandım beyle. Rus salağı cüzdanım çalındı diye ortalığı birbirine kattı dün gece..

Leydi 1 haftadır tüm mesajlarında var
Bayaa kilo vermişsindir
Aşık insan seniiii
Yaaaaaa
Ay utandım ahahahah
Siz yine zıplayan sarı kafa görüyosunuz

dün asansörde sarkı söyleyip dans ederken komsuya yakalandım bi de ay teyze ne dedi arkamdan allah bilir, kendi kendime detone oluyodum ne güzel hoplaya zıplaya, Lush Life diye bi sarkı var yarım yamalak onu söylerken kulaklıgın da sesini arttırmisım baya fark etmedim bi baktım durmus asansör kapı açık kadın bana bakıyo böyle

Simdi de sana basıldım ciddili emojilere geri döneyim mi

Sağlıkla al bi kucagına, azıcık da büyüsün beraber yaparsınız kesiflerii Ay coooook minnoş bi görüntü var şu an gözümün önünde ya, minicik parmaklarını sana uzatmış, cin gibi zeki, yakışıklı mı yakışıklı ufacık bi beyefendiyle gezmeye çıkmışsınız. Yanından yürüyo uslu uslu, bıdır bıdır sorular soruyo sana

Bizde de var manyak alt komsu. Cocuk yok kadin gece vardiyaya gidiyor adam sabaha kadar arabesk muzik,icki arkadaslariyla. Uyardik yok. Yere vuruyoruz güm güm yok. Askim be seni cok ozledim diye telefonda bagira bagira konusuyor. Ee kadin vardiyada calisiyor. Sevgilisi heralde.
Gecen esim dayanamamis gecenin 2 sinde asagi inmis. Acmamis kapiyi. Nasil kizdim.ya sarhos kafayla bicak ney cekse diye. Hah bi ceksin diyor
Apartmanda 3 kisiyiz gerisi hep hollanda da almanci falan.polis hic aklimiza gelmedi yuz yuze bakiyoruz ev sahibiyiz hepimiz diye.

Adamin altinda da dukkan var. Kuafor. Hepsi de arkadasim onlara kizamiyorum da . Sarki soyluyorlar kahkalar kahve fallari vs. Ev 7/24 gurultu. Satip gidecez insallah.

Ay kıyamam insanı canından bezdiriyorlar bazen ya. Gecen sene erasmus grubu gezdirmiştik 8 kişi, İstanbul'daki ilk haftaları. Ömrümden kişi başına rahat bi 1 yıldan 8 yıl çalıp götürdüler hepi topu 1 haftada. Bebek bakıcılıgı gibi ama daha kötü cunku kazık kadar insanların kazık kadar krizleri oluyo Enisteye kızma napsın adamcagız iş bu

Araba sana kalsa bari iyiymiş, yakınlarda bi yere çıksan, ya da toplu taşımayla çok yormayacak. En kötü malum taksilerden cagır numarasını bildigin ya da bulabilecegin varsa, gerçek taksinin yani normalin 4te biri fiyatına Öhöm neyse illegal tavsiyeleri siddetle kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…