- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Ben o işi yaptım
Özene bezene hazırlanıp markete gittim
Buluşcam kiiama ögleden sonra. Hava da soguk sinemaya gidelim bari dedik
Ama sanki sen bi atarlı söyledin, darıldın mı cicim bana
Sep napmıyor ki
Hergün eşya çeker dikkat etmez
Ayağındaki topuklu terlikle gece 2 lere kadar sağdan sola koşturur
Bir tv açar benim açmama gerek kalmaz
Milleti toplar evine 12 den sonra allah ne verdiyse artık şarkılar söylenir
Gece yatakodasında bağıra bağıra telefon görüşmesi yapar
Bunları yapan sadece tek yaşayan bir kadın
Yıldım yeminle
Kocan çalışmıyorsa haftasonu onu da al birlikte geziin
Ya da arkadaslarını çağır sohbet, muhabbet, dedikodu vurun dibine
Güzel bi cafeye git, daha önce denemedigiin, üzerinde şato gibi kocaaamaaan kreması olan soguk bi kahve söyle
Benim vaktim olsa gösteri merkezinde şahane bi sergi var şu an, agıır agır orada dolaşırdım bütün gün ama nerdeeee
Yok onu yapamam günahını alamam bide gürültüsünü çekiyorum zatenEve birilerini toplayınca zina yapıyorlar diye şikayet et. Yasak olmasa da pek bi ilgileniyor polis amcalar
Yok onu yapamam günahını alamam bide gürültüsünü çekiyorum zaten
Beyim şikayet etcek bugün
Adam gece 3 te yoldan geldi sabah bi uyutmadı mal kadın
Haftasonuna taşan iş hayatının gözü kör olsuunBugün de çalışıyor. Birazdan yemeğe gelir.
Olmazsa onunla çıkarım, arabayı alırım arkadaşlarla haberleşir planlarım bi şeyler.
Ya da annemle takılırım, alış-veriş vb.
Oyyy yirimYok nebişim niye darılayım. Sarı kafa koymayınca atarlı gibi olmuş.
Atarlıyım ama sana değil kocaya
Leydi 1 haftadır tüm mesajlarındaHaftasonuna taşan iş hayatının gözü kör olsuunÇık bebegim gez dolaş bak keyfinee
Kahveyi unutmaaGerci kahve olması şart degil, ne zaman böyle "hadi bugün benim olsun süslenip püslenip bi seyler yapayım" desem ben daha önce yemedigim/içmedigim bi şey deniyorum ya da gitmedigim bi yere gitmeye çalışıyorum vaktim genişse. Azıcık da şanslıysan acayip güzel seyler kesfediyosuun
Yok onu yapamam günahını alamam bide gürültüsünü çekiyorum zaten
Aynen angela muhtemelen bugün polis gelir kapısınaŞikayet et Nam boş bırakma. Ama ne derece etkili olur bilinmez, ikiniz de ev sahibisiniz sanırım?
Teyzemlerin de eskiden oturdukları yerde bi komşuları vardı, zor bir kadın. Teyzemler de bu komşu da ev sahibi. Düşün ki kadın göz göre göre, teyzemlerin kendi kapılarının önüne koydukları çiçeklere tuzlu su döküyor, ölsünler diye. Neymiş de apartman içi tek tip olacakmış vs. Ya orası kendi kapısının önü o kadının, sen tek başına nasıl karar alıp böyle saçma şeylere girişebilirsin?
Teyzem çok üzülmüştü, şu garibim bitkiye bunu yapana laf anlatılmaz zaten dediler, başka bir daire aldılar taşındılar.
Çok acayip insanlar var çok.
Haftasonuna taşan iş hayatının gözü kör olsuunÇık bebegim gez dolaş bak keyfinee
Kahveyi unutmaaGerci kahve olması şart degil, ne zaman böyle "hadi bugün benim olsun süslenip püslenip bi seyler yapayım" desem ben daha önce yemedigim/içmedigim bi şey deniyorum ya da gitmedigim bi yere gitmeye çalışıyorum vaktim genişse. Azıcık da şanslıysan acayip güzel seyler kesfediyosuun
Oyyy yirim
Enişteyle noldu hayırdır ? Çekelim mi kulagınıya da direk oklavayla kovalayalım her dozda siddetimiz mevcuttur
YaaaaaaLeydi 1 haftadır tüm mesajlarındavar
Bayaa kilo vermişsindir
Aşık insan seniiii
Ay absürt kafa..Uyardık kaç kere
En son rahatsız oluyorsak müstakil eve taşınmamızı söyledi kıt akıllı
Sağlıkla al bi kucagına, azıcık da büyüsün beraber yaparsınız kesifleriiO bende de mevcuttu, şimdi hamişlikle çok keşif yapamıyorsun haliyle :)
Bende de farklı yolları deneme şeysi vardır. Hani çoğunlukla insan, alıştığı araç yolunu-yürüyüş güzergahını kullanır ya; bende öyle değil, aksine bilmediğim yollara girerim nereye gidiyor ne var burada vs. diye :))
Öyle öyle çok farklı mekanlar keşfettiğim de olmuştur ^_^
Bizde de var manyak alt komsu. Cocuk yok kadin gece vardiyaya gidiyor adam sabaha kadar arabesk muzik,icki arkadaslariyla. Uyardik yok. Yere vuruyoruz güm güm yok. Askim be seni cok ozledim diye telefonda bagira bagira konusuyor. Ee kadin vardiyada calisiyor. Sevgilisi heralde.Yok onu yapamam günahını alamam bide gürültüsünü çekiyorum zaten
Gör bak nelerle uğraşıyorumAy absürt kafa..
Ne is yapiyore bey abiOklavayla kovalayalım. Bugün de koşturuyor gavurların peşinden. Yarın da aynı. Hayır arabayı almasa ben de çıkarım, eve kapandım beyle. Rus salağı cüzdanım çalındı diye ortalığı birbirine kattı dün gece..
Ay kıyamam insanı canından bezdiriyorlar bazen ya. Gecen sene erasmus grubu gezdirmiştik 8 kişi, İstanbul'daki ilk haftaları. Ömrümden kişi başına rahat bi 1 yıldan 8 yıl çalıp götürdüler hepi topu 1 haftada. Bebek bakıcılıgı gibi ama daha kötü cunku kazık kadar insanların kazık kadar krizleri oluyoOklavayla kovalayalım. Bugün de koşturuyor gavurların peşinden. Yarın da aynı. Hayır arabayı almasa ben de çıkarım, eve kapandım beyle. Rus salağı cüzdanım çalındı diye ortalığı birbirine kattı dün gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?