Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin


İnşallah.
Hayırlısı bakalım, açıkçası şu ara öyle minnoş hayallerden çok uzağım Ladyciğim, bi endişe hali var ki sorma. Bu sebeple kendime haber almayı-izlemeyi yasakladım. Neyse güzel düşünmek lazım, güzel düşünmeli, güzel yaşanmalı evet

Hayal edeyim hemen:
Bıldır bıldır soruyor, sordukça cevap veriyorum, aynı şeyi yine soruyor, bıkmıyor, soruyor, soruyor
 
Ayni sekilde. Birde ayni cumleyi cevirerek sorup cevap degismeyince üf demek var
 
En çok duyacağın soru
NEDENNNNNN
 
Ne is yapiyore bey abi

Normalde deniz lojistiği. Bu asıl işi değil, aynı zamanda akademide eğitmen. Yurtdışı acentelerden çalışanlar geliyor senede 4 kez onlara eğitim veriyor.


Hiç sorma, yarın gidecekler arkalarından küfür etcem. Bir haftadır hem eşimin canına okudular hem ben adamı göremedim yaw. Hafta sonu eğitim mi olur?

Öyle bir dağ başındayım ki araba olmadan çıkmaya çok üşeniyorum. Toplu taşıma hiiiç çekici gelmiyor, korsan taksi bile tutsam dünya para.

Salak herif oteli suçlamış odadan cüzdanı çaldılar diye. Kaldıkları yer de swiss otel. Yuh dedim. Şimdi arkadaşının çantasından çıkmış. İçip dağıtıyorlar, ne yaptıklarından heberleri olmuyor sonra.
 
Ayni sekilde. Birde ayni cumleyi cevirerek sorup cevap degismeyince üf demek var
En çok duyacağın soru
NEDENNNNNN
Bi de "o neee" var, hakkını yemeyelim.

Bizim kuzenlerin ufaklıklar var beteri ayy... "O ne" "Bu ne" "Neden" "Nasıl olmuş?"
Annemin bana sinirlendiğinde tek ettiği beddua(!) "Allah sana senin gibi evlat versin daha da bişi demem"
Hamileliğin başlarında "Anne naapcam ben benim gibi olursa?" dedimdi, "Çocuğum geri aldım ben o sözümü kıyamadım sana" diyo

Çok sorarmışım ve vaktinden evvel sormuşum çoğu şeyi. Çok zorlanmışlar.
 

Sırf annemin o bedduaları yüzünden çocuk yapmaktan ölesiye korkuyorum. Ya benim gibi olursa? Dua ediyorum hep allah bana bir çocuk verecekse babasına çeksin diye.
 
Sırf annemin o bedduaları yüzünden çocuk yapmaktan ölesiye korkuyorum. Ya benim gibi olursa? Dua ediyorum hep allah bana bir çocuk verecekse babasına çeksin diye.

Sep var ya ben de korkuyorum. Yoksa benim adam da ben kadar olmasa da az değil.
En olmadı kuşak atlasın anneanneye çeksin ya da babaanneye uslulukta. Çok uslu çocuklarmış ikisi de.
 
Sep var ya ben de korkuyorum. Yoksa benim adam da ben kadar olmasa da az değil.
En olmadı kuşak atlasın anneanneye çeksin ya da babaanneye uslulukta. Çok uslu çocuklarmış ikisi de.

Benimki acayip usluymuş, uyku düzeni falan muhteşemmiş en önemlisi yemek konusunda sıkıntısı yokmuş. Ablası hep der çok kolay bir çocuktu, anneme eziyeti olmadı diye.

Benim gibi bir çocuk düşünemiyorum, yaramaz, inatçı, ağlak, yemek yemez, uyumaz... Iyyyyy...
 

Benziyoruz bu konuda. Yemek yemez, uyumaz... Uyudu zannedermiş, yatağa koyarlarmış hemen uyanırmışım gerisin geri. Gecelerce çarşaflarda sallamışlar ya bırak ayakta sallamayı. Durduğumuz an uyanırdın diyor. Artık nöbetleşe uyuturlarmış, kapının koluna çarşafı bağlar bi annem bi babam sırayla sallarlar-uyurlarmış.
 

Aynı ben... Kız halaya çeker derler ya, abimin kızı da böyleydi yengem ne çekti bebekken. Sonradan pek uysal sakin insanlar oluyoruz ama yaw, dimi?
 
Yuhh o nasıl bebe öyle ben acayip akıllı bir bebekmisim annem hatta mal gibi bir çocuktun popon dinlensin diye acır kucağıma alırdım diyor akşama kadar almasalar ağlamazmışım. Ama tabi bu nankorlugune Allah iyi der mi benden sonra erkek kardeşim benim acımı almış
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…