- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sağlıkla al bi kucagına, azıcık da büyüsün beraber yaparsınız kesifleriiAy coooook minnoş bi görüntü var şu an gözümün önünde ya, minicik parmaklarını sana uzatmış, cin gibi zeki, yakışıklı mı yakışıklı ufacık bi beyefendiyle gezmeye çıkmışsınız. Yanından yürüyo uslu uslu, bıdır bıdır sorular soruyo sana
Ayni sekilde. Birde ayni cumleyi cevirerek sorup cevap degismeyince üf demek varİnşallah.
Hayırlısı bakalım, açıkçası şu ara öyle minnoş hayallerden çok uzağım Ladyciğim, bi endişe hali var ki sorma. Bu sebeple kendime haber almayı-izlemeyi yasakladım. Neyse güzel düşünmek lazım, güzel düşünmeli, güzel yaşanmalı evet
Hayal edeyim hemen:
Bıldır bıldır soruyor, sordukça cevap veriyorum, aynı şeyi yine soruyor, bıkmıyor, soruyor, soruyor
En çok duyacağın soruİnşallah.
Hayırlısı bakalım, açıkçası şu ara öyle minnoş hayallerden çok uzağım Ladyciğim, bi endişe hali var ki sorma. Bu sebeple kendime haber almayı-izlemeyi yasakladım. Neyse güzel düşünmek lazım, güzel düşünmeli, güzel yaşanmalı evet
Hayal edeyim hemen:
Bıldır bıldır soruyor, sordukça cevap veriyorum, aynı şeyi yine soruyor, bıkmıyor, soruyor, soruyor
Ne is yapiyore bey abi
Ay kıyamam insanı canından bezdiriyorlar bazen ya. Gecen sene erasmus grubu gezdirmiştik 8 kişi, İstanbul'daki ilk haftaları. Ömrümden kişi başına rahat bi 1 yıldan 8 yıl çalıp götürdüler hepi topu 1 haftada. Bebek bakıcılıgı gibi ama daha kötü cunku kazık kadar insanların kazık kadar krizleri oluyoEnisteye kızma napsın adamcagız iş bu
Araba sana kalsa bari iyiymiş, yakınlarda bi yere çıksan, ya da toplu taşımayla çok yormayacak. En kötü malum taksilerden cagır numarasını bildigin ya da bulabilecegin varsa, gerçek taksinin yani normalin 4te biri fiyatınaÖhöm neyse illegal tavsiyeleri siddetle kınıyorum
En çok duyacağın soru
NEDENNNNNN
Heh onuda unutmayalım tabiBi de "o neee" var, hakkını yemeyelim.
Ayni sekilde. Birde ayni cumleyi cevirerek sorup cevap degismeyince üf demek var
En çok duyacağın soru
NEDENNNNNN
Bi de "o neee" var, hakkını yemeyelim.
Allahimmmm bayılazammm
Bizim kuzenlerin ufaklıklar var beteri ayy... "O ne" "Bu ne" "Neden" "Nasıl olmuş?"
Annemin bana sinirlendiğinde tek ettiği beddua(!) "Allah sana senin gibi evlat versin daha da bişi demem"
Hamileliğin başlarında "Anne naapcam ben benim gibi olursa?" dedimdi, "Çocuğum geri aldım ben o sözümü kıyamadım sana" diyo
Sırf annemin o bedduaları yüzünden çocuk yapmaktan ölesiye korkuyorum. Ya benim gibi olursa? Dua ediyorum hep allah bana bir çocuk verecekse babasına çeksin diye.
Sep var ya ben de korkuyorum. Yoksa benim adam da ben kadar olmasa da az değil.
En olmadı kuşak atlasın anneanneye çeksin ya da babaanneye uslulukta. Çok uslu çocuklarmış ikisi de.
Benimki acayip usluymuş, uyku düzeni falan muhteşemmiş en önemlisi yemek konusunda sıkıntısı yokmuş. Ablası hep der çok kolay bir çocuktu, anneme eziyeti olmadı diye.
Benim gibi bir çocuk düşünemiyorum, yaramaz, inatçı, ağlak, yemek yemez, uyumaz... Iyyyyy...
Nereye düştüm ben yahu dünden beri atlayan atlayana konudan gına geldi birde anlasalar içim yanmayacakNe oldii?
Benziyoruz bu konuda. Yemek yemez, uyumaz... Uyudu zannedermiş, yatağa koyarlarmış hemen uyanırmışım gerisin geri. Gecelerce çarşaflarda sallamışlar ya bırak ayakta sallamayı. Durduğumuz an uyanırdın diyor. Artık nöbetleşe uyuturlarmış, kapının koluna çarşafı bağlar bi annem bi babam sırayla sallarlar-uyurlarmış.
Nereye düştüm ben yahu dünden beri atlayan atlayana konudan gına geldi birde anlasalar içim yanmayacak
Aynı ben... Kız halaya çeker derler ya, abimin kızı da böyleydi yengem ne çekti bebekken. Sonradan pek uysal sakin insanlar oluyoruz ama yaw, dimi?
Yuhh o nasıl bebe öyle ben acayip akıllı bir bebekmisim annem hatta mal gibi bir çocuktun popon dinlensin diye acır kucağıma alırdım diyor akşama kadar almasalar ağlamazmışım. Ama tabi bu nankorlugune Allah iyi der mi benden sonra erkek kardeşim benim acımı almışBenziyoruz bu konuda. Yemek yemez, uyumaz... Uyudu zannedermiş, yatağa koyarlarmış hemen uyanırmışım gerisin geri. Gecelerce çarşaflarda sallamışlar ya bırak ayakta sallamayı. Durduğumuz an uyanırdın diyor. Artık nöbetleşe uyuturlarmış, kapının koluna çarşafı bağlar bi annem bi babam sırayla sallarlar-uyurlarmış.
Sen niye laf anlatmaya çalışıyorsun kiNereye düştüm ben yahu dünden beri atlayan atlayana konudan gına geldi birde anlasalar içim yanmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?